מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אשכול: MAMASH MEAZBEN

publiceR publiceR מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

MAMASH MEAZBEN

יש לי מחשב מעולה!
    הוא מריץ COD על הגרפיקה הכי גבוהה 250 קבוע!
    הבעיה היא שמלפני כמה חודשים המחשב שלי התחיל לטעון את המפות יותר לאט, הוינדוס עולה פי 3 יותר לאט, כל פעם שאני משחק זה יוצא לי מהמשחק ועושה לי איזה ERROR משהו על הכרטיס מסך שהוא שינה גרפיקה משהו כזה.
    עכשיו אני לא יודע אם זה המוד החדש promod 202 או שזה המחשב שלי, כל פעם שאנמי משחק שמה יש לי 180-200 FPS וכל הזמן דרופים.
    מה שאני לא עושה (מוריד רזולוציה, מוריד טקסטורה, ספקולר מאפ) כלום לא עוזר, זה ממשיך להיות ככה. עכשיו מאז שזה ככה זה נהיה לי בכל המודים ככה.

בקיצור למישהו יש רעיון לפתרון?help:

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הארור של השינוי גרפיקה זה לכולם :\

!Go_laN !Go_laN מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    תעדכן תדרייבר של הכרטיס מסך, תבדוק ששום דבר לא מתחמם יותר מידי ושהמחשב שלך לא מפוצץ כולו אבק..
    אם לא עוזר אז פיצצת תמחשב שלא בהמווןן חרא... תפרמט.

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    גם לא הפורום הנכון וגם: http://www.szf.co.il/f293-announcement77/
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

eXTReMe Tracker