טוב אז ככה, מנהלים החדשים אני יודע שינהלו ויגידו לי זובי אתה לא תקבל, אבל מתן לך יש קול גם כן אז רק אתה תיקרא ותבין מה חטפנו עכשיו ביגלל זה
טוב אז ככה, אני חרשטי הרבה שעות, רק כדי לעלות כאן את הרמת RP במיוחד בקטע של הפשע, וזה באמת עלה! גאנגים התחילו לנהל תקרבות כמו שצריך המאפיות התחילו לעשות עסקים של שמירה על הגאנגים, הגאנגים התחילו לימשור יותר על כבוד וכאלה, עכשיו אחרי כל מה שהשקעתי פה, יומים לא הלכתי לבית ספר יומים שלמים שזה יוצא 12 שעות רק ישבתי מול הפורום וכתבתי לכם 3 מדריכים בכל יום ענקים על כל מיני דברים,
עכשיו אתם יורקים לי בפרצוף אומרים לי אתה לא תקבל תבלודז שלך בחזרה אחרי כל ההשקעה, סתם ככה להוריד לי...
אני שבוע חורש הגאתי לרמה 4 פיתאום אתם באים אלי מאפסים גם את הרמות, מאפסים את הרמות תעיפו כבר את הרמות..
פיתאום קיווין בא אומר לי חושבים עכשיו על להחזיר את הרמות, אחרי כל מה שחרשתי רק כדי ליקנות בית שזה גם ככה נון אר פי שאני צריך לחכות לרמות בשביל ליקנות בית???
סתם ככה עכשיו ביגלל האיחוד אנחנו ניסבול ולא יהיה לנו בלודז אחרי כל ההשקעה???????
סתם ככה ביגלל האיחוד... אני נישארתי לא פרשתי לLS RP וקיבלתי שם משתמש מחבר שבלוס לוקוטיס בראנק דיי גבוה נישארתי כאן בכל זאת, ובסוף אני חוטף זין...
אני לא מבין מה אני עדין כאן תאמת....

הירשם כדי להגיב לנושא