עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 23

אשכול: טופס קבלה | ל FBI

הסמל האישי של yosi2580
    yosi2580 yosi2580 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים

טופס קבלה | ל FBI

OOC :

שם :
    שם משפחה :
    רמת אנגלית :
    כמה זמן אתם בשרת :
    MG :
    PG :
    RK :
    CK :
    PK :
    DM :
    ND :
    GFA :
    GTA :
    BH :
    DB :

IC :

שם + משפחה :
    רישיונות :
    נהיגה :
    תעופה :
    נשק :
    ניסיון :
    עבר פלילי :
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI :
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI :
    סיפור חיים
    נערך בפעם האחרונה על ידי yosi2580 : 21/12/10 ב 15:43

FastAndFurious FastAndFurious מנותק טירון
    שם פרטי
    Neoray
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שם :neoray
    שם משפחה :naimi
    רמת RP :9.5
    רמת אנגלית :9.8
    כמה זמן אתם בשרת :חודש ו..
    MG :זה שאתה מערבב בין צ'אט IC ל-צ'אט OOC דוגמא:נגיד שאני אומר בצ'אט IC לחבר שלי בוא לסקייפ למשל.
    PG :זה שאתה עושה דברים לא הגיוניים כמו:מזיז רכב עם הגוף,או קוףץ ממקום גבוה ואז ממשיך ללכת או עושה תאונה וממשיך ליסוע.
    RK :זה שמישהו הורג אותך אתה חוזר לחיים והורג אותו בחזרה כנקמה אסור,ברגע שמתת אז זה כאילו אתה שוכח הכול.
    CK :נגיד הורגים אותך או שורפים אותך או מטביעים אותך אז השחקן מקבל באן.
    PK :נגיד הורגים אותך אז השחקן שהרגו צריך לשכוח הכול[עבודה,מאפיה,חברים IC,ועוד].
    DM :מישהו בא אליך ברחוב מוציא דיגל או כל נשק אחר[בלי פקודות] ויורה בך.
    ND :נונ דרייב-שאתה נוהג כמו משוגע דורס אנשים עולה על מדרכות נתקע בעמודים וכו'.
    FGA :נראה לי שהתכוונת [GFA] אז זה gun from ass-שאתה מוציא נשק בלי פקודות.
    GTA :זה שאתה נגיד מישהו נוסע במכונית ואז אתה גונב לו את המכונית.
    BH :זה שאתה קופץ כדי להגיע למקום מסויים מהר יותר.
    DB :drive by-זה שאתה נוהג וגם יורה דרך החלון מותר רק מי שליד הנהג או בלי רכב.

IC :

שם + משפחה :Jony_Miko
    תעודת זהות :[סתם תעודה] 308953912
    רישיונות rive-Yes Fly-no Gun-No
    נהיגה :יש
    תעופה :אין
    נשק :אין
    ניסיון :יש לי ניסיון ב-FBI.
    עבר פלילי :אין שום עבר פלילי.
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI :אני לא אנצל שום כוח שלי ב-FBI חס וחלילה אני אעבוד בתור FBI נאמן.!!!
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI :אני רוצה להצטרף ל-FBI כי אבא שלי גם עבד ש-FBI ואני גם רוצה לנסות וגם אני רוצה לעצור את כל הפשעים ולעשות מבצעים מיוחדים העיקר שהעיר תהיה בטוחה.
    סיפור חיים:אני נולדתי בסאן-פיירו וחייתי עם אמי אחי ואבי.
    אבי היה עובד ב-FBן כמעט ולא ראיתי אותו כל היום וכל הלילה.
    אמי הייתה עובדת כדוקטור וכרופאה היא חזרה הביתה ב-5 כל יום וגם כמעט לא הצלחתי לשחק איתה ולעשות דברים של אם ובנה.
    אחי היה בצבא בקרבי היה חוזר כל שבועיים.
    כשהייתי בן 19 עברנו ללוס סאנטוס והרגשתי שגם אני צריך לפרנס את המשפחה אז התחלתי לעבוד כעובד פיצה ואחר כך עבדתי בחנות של כלבו ומוצרי בית.
    כשהייתי בן 20 אבי לקח אותי לעבודה שלו והראה לי כל מיני דברים מגניבים מכשירי איתור,רכבים,נשקים,מסוקים,ואת המפקדה.
    ואז החלטתי כשאני יהיה יותר בוגר אני גם יעבוד ב-FBI.
    אבי מת כשהייתי בן 21 בגלל שבעבודה הם התכוננו למבצע חבר שלוהטעין את הנשק ובטעות נלחצה לו היד על הכוונת ואז לקחו את אבא שלי לבית חולים הכדור בגע ליד הלב.
    הרופאים לא הצליחו לעשות שום דבר ולבסוף אבי מת.
    כשהוא מת הבטחתי שאני גם יעבוד ב-FBI כמו שהוא עבד יעזור לשמור על העיר ולהצל את העולם.
    עכשיו אני נבחן ורוצה לעבור אני מקווה שאני יתקבל אני בטוח שהוריי ואחי מתגאים בי.

wxotix wxotix מנותק טירון
    שם פרטי
    ziv
    קיבל לייק
    0 פעמים
    OOC :

שם : זיו
    שם משפחה : חסוי
    רמת RP : 9/10 (יש טיפה טעויות)
    רמת אנגלית : 10/10 (יחסית לכיתה ולגיל)
    כמה זמן אתם בשרת : שבוע כמעט אבל יש ניסיון בתחום
    MG : שילוב של OOC בIC
    PG : לעשות משהו לא הגיוני למשל להנחית מסוק על הכביש
    RK : נקמה" , אחרי שאתם מתים אתם לא יכולים "לינקום" להרוג את מי שהרג אותכם זה כאילו אתם שוכחים מימנו ואם אתם עושים את זה , זה Non RP .
    CK : הריגת שחקן, השחקן ימות באמת ויתאפס לו הסטאט אבל ישאר המשתמש
    PK : להרוג מישהו למשל אני הורג מישהו עם סכין אז הוא עף ממקום העבודה שלו זה נקרא Pk על אותו רעיון של ה CK
    DM : DeathMatch להרוג סתם לכיף למשל אני בא למישהו ויורה לו כדור בראש בלי סיבה
    ND : NonrpDriving : זה לנסוע לא כמו בחיים האמיתים .
    להכנס למשל בעמודים ולא לעשות CRACK להתהפך עם האוטו
    והוא מסתובב ולהמשיך כאילו כלום לא קרה.
    FGA (אתה מתכוון ל GFA? אם כן): להוציא נשקים מהתחת, כלומר להוציא סתם נשק לדוגמה אני מוציא סנייפר מהכיס
    GTA : לחטוף למישהו את המכונית.
    BH : bunny-hop לקפוץ כל הזמן בשביל לנוע מהר יותר ברגל
    DB : נהיגה שאחד מהנסעים יוצא דרך החלון ויש לו אפשרות לירות באנשים

IC :

שם + משפחה : cristina_malki
    תעודת זהות : תבדוק IC מאיפה אני אמור לדעת
    רישיונות :
    נהיגה : כן
    תעופה : לא
    נשק : לא
    ניסיון : הייתי בFBI בסרברים אחרים, לא אנקוט בשמות.
    עבר פלילי : אין עבר פלילי
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI : שאלה מטומטמת לדעתי בגלל שכולם יגידו לא, והתשובה היא לא
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI : ראיתי את ה FBI בסרבר וחשבתי יהיה נחמד להיות גם בסרבר הזה ב FBI. (הייתי בעוד כמה שרתים בFBI)
    סיפור חיים:
    קוראים לי כריסטינה מלכי, אמא שלי מתה שהייתי בת 5, שלושה גאנסטרים ירו בה למוות מאחר שהיא לא רצתה להביא להם כסף, אנחנו היינו משפחה ענייה מאוד, בקושי הרשנו לעצמו לאכול ארוחה ביום, אבא שלי היה חייב להכנס לעולם התחתון כדי להשיג לנו כסף, אחרי שהוא עשה עסקה, חיכו לו עם נשקים וירו בו למוות, זה קרה שהייתי בת 15, כרגע, אני עובדת בחנות פיצה, עם משכורת מינימלית וחייה בבית קטן, אני מקווה שיום יבוא ואצליח להתקדם בחיי.

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    נאורי או נהורי, התקבלת
    השניה לא התקבלת, תשקיעי בסיפור חיים

שם פרטי
    ziv
    קיבל לייק
    0 פעמים
    OOC :

שם : זיו
    שם משפחה : חסוי
    רמת RP : 9/10 (יש טיפה טעויות)
    רמת אנגלית : 10/10 (יחסית לכיתה ולגיל)
    כמה זמן אתם בשרת : שבוע כמעט אבל יש ניסיון בתחום
    MG : שילוב של OOC בIC
    PG : לעשות משהו לא הגיוני למשל להנחית מסוק על הכביש
    RK : נקמה" , אחרי שאתם מתים אתם לא יכולים "לינקום" להרוג את מי שהרג אותכם זה כאילו אתם שוכחים מימנו ואם אתם עושים את זה , זה Non RP .
    CK : הריגת שחקן, השחקן ימות באמת ויתאפס לו הסטאט אבל ישאר המשתמש
    PK : להרוג מישהו למשל אני הורג מישהו עם סכין אז הוא עף ממקום העבודה שלו זה נקרא Pk על אותו רעיון של ה CK
    DM : DeathMatch להרוג סתם לכיף למשל אני בא למישהו ויורה לו כדור בראש בלי סיבה
    ND : NonrpDriving : זה לנסוע לא כמו בחיים האמיתים .
    להכנס למשל בעמודים ולא לעשות CRACK להתהפך עם האוטו
    והוא מסתובב ולהמשיך כאילו כלום לא קרה.
    FGA (אתה מתכוון ל GFA? אם כן): להוציא נשקים מהתחת, כלומר להוציא סתם נשק לדוגמה אני מוציא סנייפר מהכיס
    GTA : לחטוף למישהו את המכונית.
    BH : bunny-hop לקפוץ כל הזמן בשביל לנוע מהר יותר ברגל
    DB : נהיגה שאחד מהנסעים יוצא דרך החלון ויש לו אפשרות לירות באנשים

IC :

שם + משפחה : cristina_malki
    תעודת זהות : תבדוק IC מאיפה אני אמור לדעת
    רישיונות :
    נהיגה : כן
    תעופה : לא
    נשק : לא
    ניסיון : הייתי בFBI בסרברים אחרים, לא אנקוט בשמות.
    עבר פלילי : אין עבר פלילי
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI : שאלה מטומטמת לדעתי בגלל שכולם יגידו לא, והתשובה היא לא
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI : ראיתי את ה FBI בסרבר וחשבתי יהיה נחמד להיות גם בסרבר הזה ב FBI. (הייתי בעוד כמה שרתים בFBI)
    סיפור חיים:
    קוראים לי כריסטינה מלכי, אמא שלי מתה שהייתי בת 5,
    שלושה גאנסטרים ירו בה למוות מאחר שהיא לא רצתה להביא להם כסף.
    אנחנו היינו משפחה ענייה מאוד, בקושי הרשנו לעצמו לאכול ארוחה ביום.
    מסיבה זו אבא שלי היה חייב להכנס לעולם התחתון כדי להשיג לנו כסף, אחרי שהוא עשה עסקה, חיכו לו עם נשקים וירו בו למוות, זה קרה שהייתי בת 15.
    כרגע, אני עובדת בחנות פיצה, עם משכורת מינימלית וחייה בבית קטן, אני מקווה שיום יבוא ואצליח להתקדם בחיי.
    אני בנתיים מחפשת חברים, בעיקר מסתובבת במועדונים ומקווה שמישהו יבין אותי ויתן לי עבודה נורמלית.
    קשה לי מאוד לחיות מכיוון שאני לא יכולה להרשות לעצמי חוץ מלאכול ארוחה אחת ביום וזוג נעליים אחד, אני מנסה לחפש מישהו שיעזור לי בחיי.
    אני בדיכאון נפשי ובתת-תזונה, אפשר לקרוא לי הומלסית כי אני מבקשת מאנשים כסף.
    אם לא ארוויח מספיק כסף, כנראה שאצטרך לרדת לעולם התחתון, ויכול להיות שסופי יהיה כמו סוף אימי ואבי.

FastAndFurious FastAndFurious מנותק טירון
    שם פרטי
    Neoray
    קיבל לייק
    0 פעמים
    קוראים לי נהוראי ככה כותבים אבל תודה אחיי..דרך אגב איך קוראים לך בשרת?

הסמל האישי של iDunk
    iDunk iDunk מנותק מעצב
    שם פרטי
    קיבל לייק
    187 פעמים
    : IC

Name : Tomy

LastName : Parker

Phon : 873621

Gun : No

:Licenses

Driving: yes

Car : No

: Life Story

Hello, my name is Tommy (Chris) Parker.

I was born on 23.02.1987 in the hospital in Los Santos.

My mother called Vanessa, my late father, named Tommy.

I have four brothers, three sons and a daughter one unit.

Thirty-year-old elder brother. My older sister was twenty-five.

I have two twin brothers aged 15.

My mother and my father was a history teacher the U.S. Air Force plane.

One day my father left the mission in Afghanistan and then, mafia hit hisplane.

Achsahvsvra my mother discovered she quit her job and began to be ahomemaker. My older brother left school and began working to support our family. I was only 5 years old since my father's case it all began to be changed, movedits San Fierro that did not have enough money to hire.

My brother saw a newspaper advertisement for the lottery and wanted toparticipate.

He spent all our savings to participate there.

After a year ... We found out we won ten million dollars!

Our lives were a happy family decided to donate half the money to people likeus who need this money. After a month the whole family began fighting over themoney so we can divide the money equally and each split. I returned to LosSantos in our old house. Today I live there with the dog Johnny, my mother andmy girlfriend and my mother. My family togetherness bond my mother and my oldersister. Two twin brothers moved to Las Venturas big brother I do not know. Because of what happened to my father, I decided to change my name to my father (Tommy). Today, thank God I have work, I have a friend and have a license tooperate a radio station in Los Santos. Why am I there? This station belongs tomy uncle, John the government wanted to close his station because he was not inher broadcast. My uncle gave me this station, and now I work with my mom .

I decided to leave the broadcast station and give it to my mother.

And as of now I am a free man, I plan to volunteer algae States Army, as myfather did. I do not care whether it be police or intelligence service! I wantto fight crime!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

: OOC

Name :Or Gross

Level RP:8.5-9

Level English:8

Why i want to be the chief:Like the story of my life, I want my father would be proud of and that it is important that a person who knows that mono Street will be the chief, I think it would be advantageous

i have a Experience: I think a month

have teamspeak andmic: Yes and Yes
    ניסיון : יש בשרתים אחרים
    עבר פלילי : לא
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI : ממש לא ! אין לי שום ספק בכלל שאני ינצל את כוחי רק למטרות צדק !
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI : כמו בסיפור חיי , אני שואף להיות כמו אבא שלי ז"ל...

: Concepts

MG- Meta Gaming - if you are wolking inthe street and see some player and call him with his name before he tells youhis name.

PG - Power Gaming - it's when for exmpleyou do the command : /Me taking bazoka from the pocket.

BH - Bunny Hoop - it's when you jumpingto move faster if you don't have some king of transportation.

RK - Revenge Kill - it's happen when youare died and you search for the man who kill you to revenge. In Rp after you dieyou don't remember anything from the kiliing, so you can't revenge.

CK -Charichar Kill - it's when you killsomeone(with Admin promition) and then he get blocked.

PK - (i don't know the full name) - it'swhen you kill someone and all his money and his job dissaperd(with Adminpromition).

RP - Rule Play - it's playing withRulls, for exmple you can't kill everyone.

AP - Admin Power - it's when an Admin foexmple give him self money to buy a car, house and so on..

BA - Bag Absort - it's when you absortbags to your

ND - NON-RP Driving - it's when youdrive without ruls, when you brake traffic lights with your car and otherthings.

DB - Drive By - when you a passanger ina car and you firing with a gun from the window.

מקווה להתקבל
    נערך בפעם האחרונה על ידי iDunk : 21/12/10 ב 22:27

שם פרטי
    ziv
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי FastAndFurious צפה בהודעה
    קוראים לי נהוראי ככה כותבים אבל תודה אחיי..דרך אגב איך קוראים לך בשרת?
    תראה מה רשום בחתימה שלו...

ציטוט במקור פורסם על ידי Betzim צפה בהודעה

Achsahvsvra my mother discovered she quit her job and began to be ahomemaker. My older brother left school and began working to support our family. I was only 5 years old since my father's case it all began to be changed, movedits San Fierro that did not have enough money to hire.

My brother saw a newspaper advertisement for the lottery and wanted toparticipate.

Our lives were a happy family decided to donate half the money to people likeus who need this money. After a month the whole family began fighting over themoney so we can divide the money equally and each split. I returned to LosSantos in our old house. Today I live there with the dog Johnny, my mother andmy girlfriend and my mother. My family togetherness bond my mother and my oldersister. Two twin brothers moved to Las Venturas big brother I do not know. Because of what happened to my father, I decided to change my name to my father (Tommy). Today, thank God I have work, I have a friend and have a license tooperate a radio station in Los Santos. Why am I there? This station belongs tomy uncle, John the government wanted to close his station because he was not inher broadcast. My uncle gave me this station, and now I work with my mom .

And as of now I am a free man, I plan to volunteer algae States Army, as myfather did. I do not care whether it be police or intelligence service! I wantto fight crime!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Why i want to be the chief:Like the story of my life, I want my father would be proud of and that it is important that a person who knows that mono Street will be the chief, I think it would be advantageous

האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI : ממש לא ! אין לי שום ספק בכלל שאני ינצל את כוחי רק למטרות צדק !

MG- Meta Gaming - if you are wolking inthe street and see some player and call him with his name before he tells youhis name.

PG - Power Gaming - it's when for exmpleyou do the command : /Me taking bazoka from the pocket.

BH - Bunny Hoop - it's when you jumpingto move faster if you don't have some king of transportation.

RK - Revenge Kill - it's happen when youare died and you search for the man who kill you to revenge. In Rp after you dieyou don't remember anything from the kiliing, so you can't revenge.

CK -Charichar Kill - it's when you killsomeone(with Admin promition) and then he get blocked.

PK - (i don't know the full name) - it'swhen you kill someone and all his money and his job dissaperd(with Adminpromition).

AP - Admin Power - it's when an Admin foexmple give him self money to buy a car, house and so on..

ND - NON-RP Driving - it's when youdrive without ruls, when you brake traffic lights with your car and otherthings.

DB - Drive By - when you a passanger ina car and you firing with a gun from the window.

מקווה להתקבל
    לא עשית סיפור חיים

הסמל האישי של iDunk
    iDunk iDunk מנותק מעצב
    שם פרטי
    קיבל לייק
    187 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Betzim צפה בהודעה

מקווה להתקבל
    שים לב ....

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    טומי התקבלת, זיו מצטער אבל לא התקבלת שוב ואין לך עוד הזדמנות

Yakirushh Yakirushh מנותק טירון
    שם פרטי
    יקיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    1. OOC :
    שם :יקיר
    שם משפחה :לוי
    רמת RP :9/10
    רמת אנגלית :9/10
    כמה זמן אתם בשרת :שנה וחצי
    MG : ערבוב צ'אטים OOC IN IC דוגמא: IC: שמוליק בוא לסקקיפ
    PG : לעשות משהו לא הגיוני למשל /me מוציא בזוקה מהחגורה
    RK : Revenge Kill נקמה,אחרי שהורגים אותך אתה לא זוכר מי הרג אותך ואתה לא יכול לחזור ולהרוג את מי שהרג אותכם.
    CK : Character Kill הריגת שחקן,למשל הרגתי אותך אתה לא תזכור מה הייתה העבודה שלך אתה תשכח הכול אבל תמשיך לשחק במשתמש.
    PK : player kill כמו CK רק שאתה מקבל באן במשתמש ומתחיל הכל מההתחלה.
    DM : Death Match להרוג מישהו ללא סיבה. למשל מישהו עובר לידכם להוציא נשק ולהרוג אותו
    ND : NonrpDriving לנסוע לא כמו בחיים האמייתים למשל להכנס בעמודים ובמכוניות ולא לעשות קראק.
    GFA : Gun From Ass למשל להוציא נשק מהתחת בלי פקודות.
    GTA : Grand Theft Auto למשל מישהו עובר לידכם עם המכונית אתם באים וגונבים לו את המכונית ללא פקודות וארפי.
    BH : Bunny Hop קפיצות ארנב כדי להגיע למקום יותר מהר.
    DB : Drive By אסור למי שנוהג לירות דרך החלון רק למי שנוסע עם הנהג מותר.
    IC :
    שם + משפחה : Pablo_Montana
    תעודת זהות : 3119835
    רישיונות :
    נהיגה :Yes
    תעופה :No
    נשק : No
    ניסיון : לא הייתי ב-FBI
    עבר פלילי : אין.
    האם תנצל את הכוח שלך לרעה בתור FBI : חס וחלילה טפו טפו, איש חוק אמין.
    למה אתה רוצה להצטרף ל FBI : בעבר הייתי איש מאפיה ונמאס לי מהחיים השחורים אז נהפכתי לאיש חוק ועכשיו אני רוצה לתפוס את האנשים האלה.
    סיפור חיים
    שלום,שמי פבלו מונטנה ונולדתי בסאן פיירו ואמתי מתה בלידתי.
    בעברי הייתי איש מאוד מכובד במאפיה האיטלקית,
    כשאבא שלי חלה במחלת הסרטן ומת הבנתי איזה טעויות עשיתי בחיים כשהרגתי אנשים חפים מפשע,אחרי מותו של אביב עברתי ללוס סאנטוט וניתקתי קשר עם המאפיה האיטלקית לגמרי.
    כרגע אני חי מלחם ומים ומשכיר דירה בלוס סאנטוס ומתפרנס בכבוד מעבודה בפיצה.
    אחרי דיכאון נפשי שנכנסתי בגלל מות אבי החלטתי להפוך לאיש חוק ולהצטרף ל-FBI.
    הבטחתי לעצמי שאני יצטרף ל-FBI ואני יחפה על כל המעשים הרעים שעשיתי בעברי ויגן על האזרחים מפני האנשים שהייתי כמותם בעבר.
    זהו סיפור חיי תודה,
    פבלו מונטנה
    נערך בפעם האחרונה על ידי Yakirushh : 23/12/10 ב 13:45

Ram1125 Ram1125 מנותק טירון
    שם פרטי
    רם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    1. OOC :
    שם :רם

שם משפחה :בן נחום
    רמת אנגלית :8/10
    כמה זמן אתם בשרת :חודשיים
    MG : ערבוב צ'אטים OOC IN IC דוגמא: IC: שמוליק בוא לסקקיפ או גבר בוא לסקיפ אחשלי
    PG : לעשות משהו לא הגיוני למשל /me מוציא RPG מהחגורה
    RK : Revenge Kill נקמה,אחרי שהורגים אותך אתה לא זוכר מי הרג אותך ואתה לא יכול לחזור ולהרוג את מי שהרג אותכם.
    CK : Character Kill הריגת שחקן,למשל הרגתי אותך אתה לא תזכור מה הייתה העבודה שלך אתה תשכח הכול אבל תמשיך לשחק במשתמש.
    DM : Death Match להרוג מישהו ללא סיבה. למשל מישהו עובר לידכם להוציא נשק ולהרוג אותו
    ND : NonrpDriving לנסוע לא כמו בחיים האמייתים למשל להכנס בעמודים ובמכוניות ולא לעשות קראק.
    GTA : Grand Theft Auto למשל מישהו עובר לידכם עם המכונית אתם באים וגונבים לו את המכונית ללא פקודות וארפי.
    IC :
    שם + משפחה : Elton_Tomy
    תעודת זהות : 2325698
    רישיונות :
    האם תנצל את הכוח שלך לרעה בתור FBI : מה פתאום אני איש חוק ואמין אני נגד כל הפשעים.
    למה אתה רוצה להצטרף ל FBI : אני מעוניין לעבוד בFBI כי אני רוצה לתפוס אנשיים לא חוקיים.
    סיפור חיים
    שלום,השם שלי אלטון טומי אני בן 24
    אני עובד בחדשות י לי 2 אחים Newotn_Tomy,Justin_Tomy
    ההאורים שלי מתו בתאונת דרכים קטלנית. בגלל פושעים שמסתובבים.
    ומאז אני אמרתי לעצמי שאני חייב לעבוד ב FBI לשא יקרה עוד דברים כאלה. כמובן שהבתחתי לאבא שלי שאני יעבוד בבטחון לשמור על האזרח.
    כמובן שאבא שלי עבד בFBI ושמו Jerry_Tomy. ואני הייתי מעוניין להמשיך בדרכו.
    זהו סיפור החיים שלי תודה.

בברכה,אלטון טומי

Yakirushh Yakirushh מנותק טירון
    שם פרטי
    יקיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Ram1125 צפה בהודעה
    1. OOC :
    שם :רם
    שם משפחה :בן נחום
    רמת אנגלית :8/10
    כמה זמן אתם בשרת :חודשיים
    MG : ערבוב צ'אטים OOC IN IC דוגמא: IC: שמוליק בוא לסקקיפ או גבר בוא לסקיפ אחשלי
    PG : לעשות משהו לא הגיוני למשל /me מוציא RPG מהחגורה
    IC :
    שם + משפחה : Elton_Tomy
    תעודת זהות : 2325698
    רישיונות :
    האם תנצל את הכוח שלך לרעה בתור FBI : מה פתאום אני איש חוק ואמין אני נגד כל הפשעים.
    למה אתה רוצה להצטרף ל FBI : אני מעוניין לעבוד בFBI כי אני רוצה לתפוס אנשיים לא חוקיים.
    סיפור חיים
    שלום,השם שלי אלטון טומי אני בן 24
    אני עובד בחדשות י לי 2 אחים Newotn_Tomy,Justin_Tomy
    ההאורים שלי מתו בתאונת דרכים קטלנית. בגלל פושעים שמסתובבים.
    ומאז אני אמרתי לעצמי שאני חייב לעבוד ב FBI לשא יקרה עוד דברים כאלה. כמובן שהבתחתי לאבא שלי שאני יעבוד בבטחון לשמור על האזרח.
    כמובן שאבא שלי עבד בFBI ושמו Jerry_Tomy. ואני הייתי מעוניין להמשיך בדרכו.
    זהו סיפור החיים שלי תודה.

בברכה,אלטון טומי
    גבר,
    אם אתה מעתיק ממני לפחות תשנה קצת רואים כבר מההתחלה שזה מועתק ממני.

Ram1125 Ram1125 מנותק טירון
    שם פרטי
    רם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    רק העתקתי את מה שצריך לרשום כל השאר אני רשמתי העתקתי רק את השם גיל וכל אלה אז התקבלתי?

הסמל האישי של Mrs_RolePlay
    Mrs_RolePlay Mrs_RolePlay מנותק טירון
    שם פרטי
    שני :D
    קיבל לייק
    0 פעמים
    OOC :

שם :שני
    שם משפחה :-_-
    רמת RP :10-10
    רמת אנגלית :7/10
    כמה זמן אתם בשרת :כמה ימים
    MG :ooc in ic
    .
    "בואי לסקייפ" בIC
    "אידי 16 עושה עלי דיאמ" ברדיו
    רק היום רק היום! מבצע חדשני לגלגלים במוסך! - בOOC/
    PG :
    כשנוסעים נתקעים בקיר ולא עושים קראק
    מוציאה מיניגאן מהכיס ומתיחלה להרוג את השוטר ME/
    RK :הריגת נקמה,נגיד הרגו אותי במקום X אסור לי לחזור בשביל לנקום כמו בשרתי DM
    CK:שהורגים אותך לתמיד ואתה מקבל לוק
    PK:שהורגים אותך קשה מאוד עושים הלוויה ואתה שוכח את כל העבר,מאפסים את הדברים של הIC בלבד פרט לכסף (איסי ירושה מהמת)
    DM :שאני הורגת אנשים מתוך שעמועום
    ND :
    NON RP DRIVIE
    שאני נכנסת בעמודים,נוסעת על מדרכה,מרימה גלגל וכ'ו מבלי לדעת \ בצורה נונית
    GFA:להוציא נשק משום מקום ללא פקודות
    GTA :לגנוב למישהו רכב ללא פקודות
    BH :לקפוץ כמו ארנב ללא הפסקה כדי להגיע מהר יותר למקום X
    DB :שאני נוסעת כנהגת ויורה במי שמלפני,זה אסור

IC :

שם + משפחה :אמילי מילרום
    תעודת זהות :46246237
    רישיונות :
    נשק :יש-לא בתוקף
    ניסיון :יש
    עבר פלילי :אין
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI :לא
    למה אתה רוצה להצתרף ל FBI :כדי לעצור את המאפיות ולהלחם בפשע
    סיפור חיים
    ,,הי,מסתכל עלי? אז אני מבינה שאתה רוצה להבין עלי.. אוקי..
    נולדתי בלוס סאנטוס.בתנעים הכי טובים שאפשר למשפחה עשירה..
    ממה שאני זוכרת מגיל 5,שהייתי בגן מבודד ושהורים שלי לימדו עקב הסכנה שיש בבית ספר של מכות וכ'ו..
    הייתי חרוצה ותמיד שאבא שלי הלך למטווח ביקשתי לבוא איתו,מכיוון שנוסה הנשק עניין אותי.
    ומאז אני לא זוכרת כלום פרט לגיל 18,שהתגיסתי לחיל האוויר של צבא S.F. קיבלתי את המדים בבקו"ם וישר נסעתי לטירנות.
    נתנו לי את הF\A\ 18-B3 יחד עם אחותי הגדולה אשר הייתה המפקדת שלי. שאחותי כבר הייתה בדרגת MAJOR (מיג'ור) אני הייתי סרן..
    בטיסה אחת,אני פקדתי על המטוס וטסנו אני וטירואי אחר להפגיז מטרה בשטח הערבי. שהגענו,שמתי לב שהמדתלק שכח את התפקיד שלנו ונטשנו את המטוס קצת לפני המטרה ככה שהמטרה התופצצה.
    אני הצלחתי להמלט וגם הטירואי,מה שעניק לי דרגה חדשה,מפקדת פגולה. כשחזרתי הבייתה,ראיתי בדרך שאוטובוס נעצר וערבים נכנסו והתחילו לחפש חיילים,מיד לקחתי את הנשק שלי והרגתי את הערבים הנ"ל,
    עד היום אני זוכרת כאליו זה קרע בD.N.A שלי.. אני סיימתי כבר צבא אבל אחותי המשיכה וכיום היא גנרלית צי.. אחח..
    אבל כיום,20 שנה לאחר האירועים ההלו אני רוצה להגייס לצי המשטרה של LS ולעצור פושעים!''

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    שני ויקיר התקבלתם
    השני לא התקבלת העתקת את כל המושגים רק יקיר אני צריך לדבר איתך על שתי טעויות קטנות שהיו לך

Aviv f Aviv f מנותק טירון
    שם פרטי
    אביב
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שם :אביב
    שם משפחה :כהן
    רמת RP :9
    רמת אנגלית :8
    כמה זמן אתם בשרת :אני עוד משרתים קודמים
    MG :זה שאתה מערבב בין צ'אט IC ל-צ'אט OOC דוגמא:נגיד שאני אומר בצ'אט IC בוא ל טיים ספיק
    PG :זה שאתה עושה דברים לא הגיוניים כמו: עושה תאונה וממשיך ליסוע.
    RK :זה שמישהו הורג אותך אתה חוזר לחיים והורג אותו בחזרה כנקמה אסור,ברגע שמתת אז זה כאילו אתה שוכח הכול.
    CK :נגיד הורגים אותך או שורפים אז השחקן מקבל באן.
    PK :נגיד הורגים אותך אז השחקן שהרגו צריך לשכוח הכול.
    DM :מישהו בא אליך ברחוב מוציא דיגל או כל נשק אחר בלי פקודות ויורה בך.
    ND :נונ דרייב-שאתה נוהג כמו משוגע דורס אנשים עולה על מדרכות נתקע בעמודים.
    IC :
    שם + משפחה : Franco_Montana
    תעודת זהות :98624753
    רישיונות :
    ניסיון :אין לי ניסיון ב-FBI.
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI :אני לא אנצל שום כוח שלי ב- למה אתה רוצה
    להצתרף ל FBI : אני רוצה לעצור את כל הפשעים ולעשות מבצעים מיוחדים העיקר שהעיר תהיה בטוחה.
    סיפור חיים:אני נולדתי בלו סנטוס עם המשפחה שלי אבא שלי ואמא שלי מתו בניסיון התנקשות.
    ואני רוצה עכשיו להצטרף לf.b.i בשביל לעצור את כל הפושעים.
    אני נולדתי עם דודים שלי ועם המשפחה שלי הם היו כמו ההורים שלי ואני רוצה עכשיו להקדיש את החיים שלי בשביל לעצור את כול הפושעים הרעים.
    [21:28:30] אביב פרנקו: שם :אביב
    שם משפחה :כהן
    רמת RP :9
    רמת אנגלית :7
    כמה זמן אתם בשרת :אני עוד משרתים קודמים
    MG :זה שאתה מערבב בין צ'אט IC ל-צ'אט OOC דוגמא:נגיד שאני אומר בצ'אט IC בוא ל טיים ספיק
    PG :זה שאתה עושה דברים לא הגיוניים כמו: עושה תאונה וממשיך ליסוע.
    CK :נגיד הורגים אותך או שורפים אז השחקן מקבל באן.
    PK :נגיד הורגים אותך אז השחקן שהרגו צריך לשכוח הכול.
    DM :מישהו בא אליך ברחוב מוציא דיגל או כל נשק אחר בלי פקודות ויורה בך.
    ND :נונ דרייב-שאתה נוהג כמו משוגע דורס אנשים עולה על מדרכות נתקע בעמודים.
    IC :
    שם + משפחה : Franco_Montana
    תעודת זהות :98624753
    רישיונות :
    ניסיון :אין לי ניסיון ב-FBI.
    האם תנצל את הכח שלך לרעה בתור FBI :אני לא אנצל שום כוח שלי ב- למה אתה רוצה
    להצתרף ל FBI : אני רוצה לעצור את כל הפשעים ולעשות מבצעים מיוחדים העיקר שהעיר תהיה בטוחה.
    סיפור חיים:אני נולדתי בלו סנטוס עם המשפחה שלי אבא שלי ואמא שלי מתו בניסיון התנקשות.
    ואני רוצה עכשיו להצטרף לf.b.i בשביל לעצור את כל הפושעים.
    אני נולדתי עם דודים שלי ועם המשפחה שלי הם היו כמו ההורים שלי ואני רוצה עכשיו להקדיש את החיים שלי בשביל לעצור את כול הפושעים הרעים.

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    אביב התקבלת

amitt56 amitt56 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה זה הנונ הזה בחיים האמיתים אתה הולך לשב"כ (שאתה לא יודע איפה זה) ואומר להם שאתה רוצה לעבוד אצלהם?!
    אני צ'יף המשטרה אתה צריך לבוא אלי ולשאול אותי אם יש לי שוטרים טובים שאני יכול לתת לך כדי שיעבדו אצלך בחשאיות מוחלטת
    ככה יכולים לבוא מלא מושחטים קיצר אחי זה נון עעענננקקק

הסמל האישי של yosi2580
    שם פרטי
    יוסי
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חמוד אני לא יחכה אליכם שלא יהיה לי אנשים.....
    אני רוצה שיהיה לי אנשים וכרגע אתם לא מביאים לי

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. טופס קבלה | ל FBI
    על ידי TheThreaT בפורום Factions
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21/12/10, 15:16
  2. app|טופס קבלה למשטרה (status:Open)
    על ידי alon mishiev בפורום Factions
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05/12/10, 12:13
  3. הודעה| טופס קבלה לנהגי האוטובוס