[14:37] takada: rageragerage
[14:38] <This user is now offline>
נכון אני ברייג'
היה לך קצת קשה עם האנגלית נכון?
[14:37] takada: rageragerage
[14:38] <This user is now offline>
נכון אני ברייג'
היה לך קצת קשה עם האנגלית נכון?
dor ata tov
lo lo tefarsem et kol asiha she mozia otha yeled kafot she mahrimim lo et amahshev
Im not a bakery boy realy.
What was all the conversation about i just talked in english and you wrote rageragerageragerage
and ATA HOMO
That's not my rage it your's
pro english means good skill
bamikre shel dor ze lo kol kah batuah dor aval tov asita she ekshavta li ve parashta
ata noob hu ekshiv li ve parash basof kulam makshivim li
חיים למה אתה בלי חוצה?
סע מפה יא בקבוק קולה
מיזה?סתם איזה כושי
להתראות ילד ג'גולו,נתגעגע אליך
דור סתום תעשה טובה.. מה אתה מתלהב על סרגיי עם אנגלית? זאת חוכמה תגיד לי? אני ראיתי את השיחה ולא נראה שהוא היה זה שהתעצבן ובאמת שאין לי משהו נגדך אבל מה אתה בדיוק בא להוכיח עם האשכול הזה? שאתה הגבר שניכם יצאתם זונות פשוט בדרך אחרת.
חלאס עם הזיוני שכל האלה מכל אחד שמנסה לצאת הגבר.. אתם כולכם יורדים אחד על השני שהוא ילד כאפות ואז באים לפרסם פה את השיחות.. זה מוציא אותכם מסכנים מה עוזר שאתם מפרסמים תצאו עכשיו גברים? מקובלים בקהילה? יאללה חלאס עם כל זה פשוט סתמו כל אחד ת'פה ולכו לפינה שלכם.
נ.ב אם זה MS אז תקראו לו SPANISH PINK FEG וזהו![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 09/01/11 ב 21:25
Both of you have a bad english
and amit , that's not true
and sheilan, SMDUMF
exa kanes baem
תכלס
מה מתלהב
באתי להראות שהוא כתב לי rage והיתנתק יענו מה הריג' שלי פה לא הייתי ברייג' כשכל השיחה הוא כותב לי הומו
פרשתי כי באמת נמאס מקוד 4 אני משחק מידי פעם אבל קוד 7 יותר טוב ולפחות יש שם קהילה נורמלית גם פה יש אבל סרגיי ופליקס מדברים כמו הומוים אני רוצה לראות אותך בא לחבר שלך בבית ספר אומר לו DOVMAN אם הוא לו נותן לך כאפה.
שתוק דורחן
chii bo blackops
כולכם נובים
דור פרו
בי.
תביא לי ציטים טגל
עוד מעט גורחן
forum tipuli rules
hi glen
דור אבל זכור לי שאתה היית זה שתמיד דיבר איתם עם הקול הזה ואמר "TETAPEAH OTI"
:S
ms u still fegD