אהלן חברים !
רובכם מכירים אותי כ- TpLink .
בזמן האחרון , בשרת , אני לא נכנס כמעט לשרת , לא כייף לי בשרת , לא כמו פעם .
בזמן האחרון אני מרגיש שלא מכבדים אותי פה , שאין לי מילה , שלא - שלא , כמו פעם , אתם מבינים ?
אל תחשבו שאני עוזב לקהילה אחרת , אני מנסה להתנתק מהסאמפ לגמרי , כמובן שאני אבוא לבקר ואני יהיה פעיל בפורום , אבל לשרת אני לא אכנס .
כל כך הרבה דברים לימדו אותי פה , שאני לא אשכח בחיים !
הקדשות
עומר - PinkWeed , יכול להיות שאתה כבר לא משחק , אני כבר לא יודע , אבל אותך אני לא אשכח בחיים! אתה תיהיה החבר מגיל 0 עד גיל מותי חס וחלילה .
אור - Betzim , פרשת , נכון , אז מה ? אתה הבאתה אותי לשרת ועשינו פה צחוקים לא מהעולם הזה! פשוט גבר אמיתי , אין כמוך ! אני מאחל לכולם חבר כמוך!
דור - HuNTeR , סבי היקר , למרות שלא זכיתי לראותך אתה פשוט גבר מעולה , תותח בסאון וחבר נהדר!
אלון - RapeJoiNt , עוד לא למדתי לכתוב את שמחך כראוי , אבל , זה לא אומר שאני לא מעריך אותך , כמה דברים למדתה אותי , פשוט כמה כמה עזרתה שהייתי צריך עזרה , פשוט פסיכולוג נהדר אתה! אני עוד אזכה לראות אותך אל דאגה! אני אפגש עם אור ונפגש איתך ועם אושר ! חבר נהדר!
אושר - Skoda , פרשת , אבל הייתה חבר נהדר , גם אותך אני אשמח לראות!
בר - Bar , מה אני יגיד , בחור עם לב זהב אין מילים אחרות להסביר ,מתכנת אדיר ומה שלדעתי גם מצויין במטמטיקה חח אוהבאותך בר!
תמיר - Ha[M]us , לא הספקתי להכירך כמו שצריך , כל פעם שדיברתי איתך הייתה עסוק , לדעתי לא הערכתה אותי כמו שצריך , חשבתה שאני ילדותי , אין בעיה אני מקבל , אני למדתי להיות עם אנשים שלא רוצים לנסות להכיר , בהצלחה!
תמיר - ExpLode , גם את שמך עוד לא למדתי , אבל פתחנו בקריירה כחברים נהדרים , והתדרדרנו . אני מקווה שנשמור על קשר חביבי!
אור - BrizZeR , הסטוריה של קלאנים יש לך , חבר נהדר ומורה מצויין , הפתעתה אותי לרעה בזמן האחרון , אבל , איני יכול לשנות אנשים ! אוהב אותך אור'קה !
ערן - SexyBoy , חביבי , אני לא בטוח שאתה בן 14 (: אבל למרות הכל אתה חבר מעולה! בהצלחה!
ניצן - Twixer , מורה נהדר , חבר מצויין , אי אפשר לתקן אותך , רק תפסיק לעשן כבר תפסיקקקקק , שמור על קשר חבובצ'יק !
ניב - Niv , חולה עליך יענק , תלווה לי גובה D:
מוריס -iMoroSs , חבר נהדר לא יצא לנו כ"כ להכיר , אבל בטוח שאתה אחלה גבר .
גל - ScatMan , אחלה גבר , כנראה שבאמת לא הייתי מתאים לאדמין ואתה הראתה לי ! בלעדיך לא הייתי מתקדם לפה , ואני חייב לאמר , שהוצאתם אותי מהאדמין , זה היה הדבר הטוב ביותר שעשו לי בסרבר זה תיקן אותי ועשה לי סיבוב של 360 מעלות ! חולה עליך גייבר !
טל - BLIzZaRd , אואו פשוט , חבר מעולה , מה אפשר לאמר ? אדמין פצצתי , מנהל קלאן מעולה , פשוט אחלה גבר , טלוש , שמור על קשר
אז זהו , כמו שאמרתי לכל חלום טוב יש סוף .
חבובים , אין לי עוד מה להגיד חוץ מ.. אוהב אותכם , ובר אני אשמח מאוד אם תדבר איתי (:
קשר :
מסן : [email protected]
סקייפ : Yonatan998