יש לי מפקדה ושמתי אובייקט של מעלית איך אני עושה אותו כאילו מעלית עם הפקודה UP וDOWN וזה יהיה רק לחברי קלאן מסויים?
תודה לעוזרים![]()
יש לי מפקדה ושמתי אובייקט של מעלית איך אני עושה אותו כאילו מעלית עם הפקודה UP וDOWN וזה יהיה רק לחברי קלאן מסויים?
תודה לעוזרים![]()
לחברי קלאן , זה מערכת קלאנים ..
פרץ פרסם כבר , תחפש .
ולגבי המעלית קח מדריך :
http://www.szf.co.il/f321/t155673/
יש שאתה מוסיף בפקודה שהיא תיהיה רק למי שבקלאן X ורק הם יכולים לעלות את המעלית.
יש לי את המערכת קלאנים שיש במוד SUPERDM
תלמד להשתמש בדיני ואז תוכל לעשות את ההרשאה הזאת
עשיתי מדריך לדיני תראה אותו
בקשר לאובייקט זז קח http://www.szf.co.il/f321/t155673/
ולא היתה פעם בבאן ?
אני יודע איך לעשות אובייקט זז מה שאני מבקש זה שרק קלאן X יעלה את המעלית יש לי את הפקודה הזאת :
אז צריך להוסיף לו משהו שיעשה שרק קלאן מסוים יכול לעשות את הפקודה הזאת.PHP Code:
if(strcmp(cmdtext, "/Up", true) == 0) {SendClientMessage(playerid, 0xAA3333AA, "המעלית עולה");MoveObject(Malait,-2706.512207, 621.504150,29.225718,4);return 1;}
אמרתי , תלמד דיני .
יש מליון סוגי דיני מה שאני מבקש זה שיש איזה תוסף כזה אחרי הפקודה /UP שזה עושה שרק חברי קלאן X יוכלו לעשות פקודה זאת. אם זה קשור לדיני אז תיהיה יותר ספציפי ואם תוכל להגיד לי איך עושים זאת אני משתמש במוד SUPERDM ובמערכת קלאנים שלו.
אחי .. !
אתה מדבר שטיות .
תשמע יש רק אינקלוד אחד של דיני אין מליון סוגים ועשיתי על זה מדריך ויש בליניקיה .
הרשאה אני מתכוון שורה של דיני זה פונקציה של דיני משהו בסגנון הזה :
מה עשיתי ? dini_Int זה שליפה של ערכים מספרייםקוד:if(dini_Int(PlayerFile(playername),"Clan") == 0)return SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"אתה לא בקלאן");
כלומר אם יש בPlayerFile (מסמך טקסט של השחקן) את המילה Clan ולידה 0 אז זה יחזיר לך בצבע לבן את ההודעה "אתה לא בקלאן"
אם לא הבנתה תלמד דיני
יומטוב .
אהה הבנתי והצלחתי תודה על העזרה אפשר לנעול.
מה שהוא עשה לך בודק אם השחקן בקלאן, מה שאומר שמספיק שהשחקן בקלאן [כל קלאן] זה יפתח לו את השער.
כדי לבדוק אם השחקן נמצא בקלאן מסויים תעשה את התנאי הבא -
if(!strcmp(GetClanName(playerid),"xxx",false)) return ..
GetClanName - תשים את הפונקציה שבודקת באיזה קלאן נמצא השחקן
XXX - תרשום את שם הקלאן שרק לו יורשה הגישה למפקדה
תהנה.
ננעל , ותלמד ממה שטל אמר לך הוא צודק.