הורדתי את המשחק, עכשיו אני מתקין אני לא בדיוק הבנתי איזה פאטצים אני צריך ומה אני לא צריך, אם אפשר אני צריך איזה הסברון.
הורדתי את המשחק, עכשיו אני מתקין אני לא בדיוק הבנתי איזה פאטצים אני צריך ומה אני לא צריך, אם אפשר אני צריך איזה הסברון.
אתה מוריד את הפאטצ' 1.4 מתקין ואז מוריד 1.5 מתקין סבבה את הקראק לסינגל פלייר אתה מכניס לתיקייה אתה מתבקש להחליף את הקובץ הקיים תסכים ותעדכן בפאנק באסטר יש אתזה כבר בלינקייה מקווה שעזרתי
יש לי עוד בעיה תקשיבו... אני מחלץ את כל הקבצי ראר וזה עושה לי כל כמה זמן משהו voulme carpted ובסוף זה עושה לי wrong password והעתקתי את הסיסמה שהבאתם סטלה זון נקודה סיאו נקודה אי אל
תנסה www.satla-zone.com
במידה והורדת את מה שהבאתי
הסיסמא לחילוץ של הקבצים: www.satla-zone.co.il
אני צריך עזרה, אליעד וכן זה מה שאתה העלת, תראו מזה כותב בזמן החילוץ,
! E:\משחקים\CoD4\Call_Of_Duty_4-Razor1911.part01.rar: Packed data CRC failed in Call_Of_Duty_4-Razor1911\rzr-cod4.iso. The volume is corrupt
! E:\משחקים\CoD4\Call_Of_Duty_4-Razor1911.part02.rar: Packed data CRC failed in Call_Of_Duty_4-Razor1911\rzr-cod4.iso. The volume is corrupt
! E:\משחקים\CoD4\Call_Of_Duty_4-Razor1911.part03.rar: Packed data CRC failed in Call_Of_Duty_4-Razor1911\rzr-cod4.iso. The volume is corrupt
! E:\משחקים\CoD4\Call_Of_Duty_4-Razor1911.part04.rar: Packed data CRC failed in Call_Of_Duty_4-Razor1911\rzr-cod4.iso. The volume is corrupt
! E:\משחקים\CoD4\Call_Of_Duty_4-Razor1911.part05.rar: CRC failed in the encrypted file Call_Of_Duty_4-Razor1911\rzr-cod4.iso (wrong password ?)
משהו מבין משהו מזה?, לא חסר לי שום קובץ ראר וכל הרארים שוקלים 400 חוץ מהאחרון, אין לי מושג מה הבעיה עזרה בבקשה.
שמת את הסיסמא
www.satla-zone.co.il
??
תנסה לחלץ את החלק הראשון שכולם באותה תקייה עם הסיסמא www.satla-zone.co.il
אם עדיין לא פועל תנסה לעדכן את ה-WinRAR לגירסא 3.71 ואז לחלץ
כן אליעד זה הסיסמה שאני כל הזמן אני שם.. וזה עדיין לא עובד אם הגירסה החדשה של winrar,
משהו כבר הוריד את החלקים האלה ועבד לו?? יש 17 קבצים נכון???
אוףףףף תמיד יש לי בעיות אני משתגעעעע
גם לי זה ככה בבקשה עזרה אני משתגע מזההה
נראה לי הקצבים שהעלתם מקולקלים :] יש מצב משהו מביא לי קישור אחר?
הקבצים טובים (לפחות 20 הורידו שאני הבאתי להם את הלינק) , השגיאה איפשהו אצלכם.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
אני ינסה להוריד מחדש היום נקווה לטוב
תוריד רק את הקבצים שעושים לך שגיאה לא צריך את כולם