תחזיר תמחשב לאיפה שהרכיבו לך אותו תגיד להם להרכיב לך את המאווררים כמו שצריך, למה המצב של הטמפרטורות שלך על הפנים.
http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp.zip
תן בדיקה קודם גם אם זה לפני שאתה מגיע למסקנות. התוכנה הזאת לוקחת את הנתונים ישירות מהחיישן של המעבד, אין לי מושג מה לגבי EVEREST.
LOL
+12V אצלך זה 4 זה אמור להיות 12.05 או קצת יותר
לקווארד קור זה חישוב אחר של TEMP
ברצוני להפנות את כולכם לדיון מאוד מעניין(שמוביל גם לדיון אחר מאוד מעניין בפורום המפתחים של אינטל), בנושא קריאת הטמפ' הדיגיטלית שהונהגה במעבדי ה-C2D. לאלה מכם שאינם יודעים - הקריאה בתוכנות כדוגמת CoreTemp ו-TAT מסתמכת על חיישן דיגיטלי למעשה. חיישן זה מניב תוצאה שלילית שאותה יש להחסיר(כפי הנהוג) מטמפ' ה-TjMAX. לפי הת'רד הזה נראה כי למעשה אין אף MSR ששומר את המידע על ערך ה-TjMax במעבדים שולחניים, והתוצאה הינה למעשה יחסית לטמפ' ה-PROCHOT#(הטמפ' שבה מתחיל תהליך ה-throttle). טמפ' זאת אינדיווידואלית לכל מעבד ונקבעת בעת הייצור.
במילים אחרות, אם TAT\CoreTemp מראות שהמעבד שברשותכם פועל ב-60 מעלות, הדבר למעשה אומר שהמעבד רחוק 25 מעלות מטמפ' שתעורר Throttle(או 40 מעלות אם מדובר במרובע ליבה), אך אין הדבר אומר שהמעבד אכן פועל ב-60 מעלות.
מועתק ת HWZONE
זה אחרי שהמחשב שלי כל היום דלוק....
תראה את הולטינג איך הוא שונה...
זה לא רק הקטע של המעבד, גם הלוח אם והכרטיס מסך... אין שום סיבה שבעולם שהם יהיו על 60-62 מעלות ועוד במצב מנוחה, תחשבו מה קורה ברגע שהוא משחק COD4 או משהו כזה.
yot4mz איזה מארז יש לך? כמה מאוררים יש עליו? האם הקרור שיש לך על המעבד הוא קרור המקור או שקנית נפרד?
שלי זה סבבה?
דלוק כבר כמה שעות טובות
לדעתי זה טוב מאוד ^^
יגאל שלך בסדר גמור.
מחר אני יבדוק הכל ויערוך תהודעה פה .