הטבע הישראלי חוזר שנית..
בדקו בבקשה את ה GUIDE של lama?
ושל
ma?
שני מטומטמים ששוב עושים שטויות בשרת..
בדרך כלל זה GOLANI ו BOZOM וחבריהם.. אבל אני לא אגיד סתם.. תנו להם באן אם זה אפשרי.. תודה..
הטבע הישראלי חוזר שנית..
בדקו בבקשה את ה GUIDE של lama?
ושל
ma?
שני מטומטמים ששוב עושים שטויות בשרת..
בדרך כלל זה GOLANI ו BOZOM וחבריהם.. אבל אני לא אגיד סתם.. תנו להם באן אם זה אפשרי.. תודה..
זה אותו שחקן - kapcher
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
קיצור הוא ועוד מישהוא עושה שטויות בשרת..
פשוט יושב בפינה גם שהוא ב ATTACK ולא זז.. הוא זז עם העכבר אבל לא עם הגוף.. זה הוא וחבריו שעושים כל הזמן שטויות בשרת נמאס כבר..
ומייק נסה לחפש MA עם CAPS LOCK
לא יודע לגבי פעמים אחרות,
אבל אתמול שיחקנו באמת בשביל הצחוקים..
רוב הזמן היינו 2על2...
וזה גם לא היה ממש הזמן לשחק ברצינות :>
ב-2 בלילה זה עוד בסדר..
אבל כשיש בערך 10 אנשים בשרת.. שפשוט מחכים לכם ורואים אותכם יושבים ומסתכלים אחד על השני בלי לזוז כשאתם ב ATTACK
תאמין לי שזה דיי מעצבן..
מתי היה 10 אנשים בשרת? (אני מניח שאתה לא מדבר על אתמול..)
לא..
אני מדבר עם היום בבוקר..
overbored@morning?!
קהילה מסריחה שחקנים עוד יותר.
כל פעם מתאכזב מחדש.
אין טיפה רצינות וטיפה רמה.
זה תמיד golani ו bozom![]()
תמשיך ללכלך קיינן mr.fake nick שתמיד נכנס לשרת ומדבר אנגלית עילגת כמו אידיוט ועושה שטויות
וחוץ מזה זה לא אנחנו
תשמע.. אני לא מכחיש..
אני נכנס לשרת הרבה פעמים עם FAKE NICKS ורושם I ARE GUUD ANGLICH
אבל אני משחק...
אתם נכנסים מעצבנים את כולם, עושים בלוקים בכוונה (סוגרים על מישהוא מכל הצדדים) ועושים שטויות שפוגעות באנשים אחרים..
אני להבדיל ממכם עושה צחוקים ולא פוגע באף אחד, אני רושם שטויות וממשיך לשחק..
זה ההבדל..
^ אתה ואח שלך שני האנשים השנואים עליי ביותר
כמובן אחרי Purity + the licker aka hark
golani bozom naknik cheatR Han kazu beheron palma נכנסים לשרת כל הזמן ועושים pb_kick למי שהם רוצים
לשם שינוי אני מסכים איתו, מייק לא פעם ולא פעמיים אמרתי לך לגביי זה.