טוב אז ככה, הרבה מכם עדין קטנים מדי או לפחות ממש ממש עצלנים כדי ללכת ולמצוא עבודה שיהיה לכם 20 דולר כדי לקנות סידיקי או משהו כזה, אז החלטתי לתת לכם עזרה קטנה נושא הזה.
היום יש הרבה מאוד אתרים שמשלמים כסף לוגלשים שלהם שסך הכל יכנסו ללינקים וישארו בהם 30 שניות. על כל לינק שאתם נכנסים אליו אתרים אלו נותנים לכם בין 10 ל15 סנט. אני יודע שזה לא נשמע יות מדי, אבל אם תחשבו את העובדה שאתם עושים באזור החצי דולר ליום וב4 אתרים שונים, זה יוצא 2 דולר ליום ובערך 50 דולר בחודש. וכל מה שזה ידרוש מכם זה בערך 10 דקות מול המחשב ביום.
עכשיו, כמובן שאני לא ישאיר אתכם בחושך ולא באמת יגיד לכם ללחוץ על כל לינק, אבל הטיפ השימושי הקטן הזה קצת בהמשך
קודם כל, בגלל ריבוי הרמאויות בסצנה הזאת אני יתן לכם רק את 4 האתרים הכי פופולריים בתחום ואלה שבאמת עומדים במילתם כדי לקבל כסף.
שלב ראשון: (חשבון בנק אלקטרוני)
רוב האתרים הללו עובדים עם paypal, אך אלו שלא, עובדים עם alertpay. ככה או ככה, תצטרכו ליצור חשבון בשניהם.
שימו לב: אל תגדירו חשבון כרטיס אשראי כרגע, כי אתם לא צריכים, אנחנו רק נעביר את הכסף הזה לpaypal ומשם כבר תוכלו להזמין מה שבא לכם.
להרשמה לפייפל: www.paypal.com
להשמה לאלרטפיי: www.alertpay.com
שלב שני: (הרשמה לאתרי המודעות)
כפי שאמרתי, בגלל ריבוי הרמאויות בתחום אנו נשתמש רק ב4 מהאתרים הפופולריים בתחום ואלו שהם בדוקים. אז ככה, תרשמו ל4 האתרים הבאים:
- bux3.com
ThinkBux.com
10bux.net
bux.to
תהליך ההרשמה מאוד פשוט וברור, אך לאלו שקצת מתקשים הנה דף דוגמא
שלב שלישי: (autoclicker)
אז כמו שאמרתי, לא נשאיר אותכם לבד במערכה. אתם לא באמת צריכים ללחוץ על הכל כשיש תוכנה שעושה את זה בשבילכם, ובו זמנית בין כל האתרים
אז הורידו את התוכנה שנקראת multiclicker מהקישור הבא
אחרי שהורדתם וחילצתם את התוכנה (היא ללא התקנה), אתם פשוט מאוד פותחים אותה ומקבלים ממש פשוט ביותר שנראה ככה
כל מה שאתם עושים זה ללחוץ על המשתמש עם ה+.
בטאב הPTC אתם בוחרים את האתר אליו נרשמתם
בטאב הuser את שם המשתמש והסיסמה שלכם
ולאחריו ללחוץ על הכל next
אתם עושים את אותה פעולה לכל ארבעת האתרים שנרשמתם אליהם וזהו.
שלב רביעי: (show me the money)
עכשיו פעם ביום אתם פותחים את התוכנה, היא באופן אוטומטי מתחברת לאתרים, בודקת אם יש מודעות חדשות לקבל עליהם כסף ואז נכנסתם אליהם.
שימו לב שהאתרים הללו מבקשים סכום מסויים לפני שאתם יכולים למשוך כסף, משהו באזור הסמלי של ה10 דולר, לא משהו רציני.
לקניות אתם יכולים להשתמש בשני החשבונות דואר שלכם אבל אם ברצונכם למשוך כסף לבנק אז אתם צריכים להעביר את כל הכסף לpaypal בעזזרת האתר www.move-funds.com ואז למשוך אותו לכרטיס אשראי.
זהו זה הכל, אחרי שיש לכם כסף אתם בקלות יכולים להזמין את אחד הסידיקי מחנויות האוןליין שמוכרות אותו. לא רע בכלל בשביל כמה דקות ביום ולחיצות על אתרים לא ?![]()