גל הביא לאח שלי באן אייפי על ספיד האק ואין לנו במחשב בבית סובייט בכלל אז איך יכול להיות ספיד האק אני חושב זה בגלל הלאגים הוא חשב זה ספיד האק אני מבקש להוריד את הבאן. אם צריך לתת פרטים או משהו תגידו לי ואני יתן.
גל הביא לאח שלי באן אייפי על ספיד האק ואין לנו במחשב בבית סובייט בכלל אז איך יכול להיות ספיד האק אני חושב זה בגלל הלאגים הוא חשב זה ספיד האק אני מבקש להוריד את הבאן. אם צריך לתת פרטים או משהו תגידו לי ואני יתן.
חחחחחחחחח
תעשה לי טובה,מצאת על מי לעבוד,אני ראיתי ספיד האק בעינים שלי כמה פעמים זה היה בעקוב אחרי בבוקר,בהתחלה אמרתי לאגים,אחרי זה עוד פעם ועוד פעם נראה קצת מוזר לא?
תיתן לי את הכינוי המדיוק של מי שננתי את הבאן והוא ירד היום בצהרים רק בתנאי שהוא יודה שהיה לו ספיד האק כי נאי ראיתי,אם לא,הוא ישב בבאן הרבה זמן וחבל שגם אתה תידפק מזה
גל אני מבקש לא להוריד לו,,
הוא מטריד אותי בשרת
נכנס כותב תוריד לי תבאן יקיר בבקשה לא עשיתי כלום קרואים לו SuBrU ויוצא
ביקשתי מימנו שיפסיק והוא ממשיך להציף
אני מבקש שלא תוריד לו
רציתי לתת לו באן אבל כל פעם הוא נכנס עם איידי חדש כותב ויוצא ככה שאני לא מספיק לכתוב
אל תוריד לו!
אני יוריד לו עם הוא יודה שהוא השתמש בציטים,ואז תעשה איתו מה שאתה רוצה, ולא הבנתי,יעני עקף באן או נכנס כתב וקיבל תקראש?
ודרך אגב,תירוץ ה "זה אח שלי!!" לא עובד כבר..
לא הוא נכנס לשרת
ויש כמה שניות לצלם תמונה או לכתוב הודעה
הוא כותב הודעה כל פעם ויוצא ומתחיל לעצבן
אני מבקש שלא תוריד לו
המשתמש זה SuBuRu ואני מודה. ויקיר אני לא ניסיתי לעצבן אני רציתי שתורידו לי. ויזה נותן קראש אני לא אצאתי ונכנסתי בכוונה קיבלתי קראש כל שניה ואז נכנסתי עוד פעם.
עשו שמי שמקבל באן מקבל קראש שהוא מנסה להיכנס,ורגע,אתה מודה ש"אח"שלך השתמש בציטים?
זה באמת משתמש של אח שלי. ואתה סחטת את זה שאני יודה, אין לי אפילו סובייט במחשב, אני לא יודע איך סובייט נראה ואני לא יודע מאיפה להוריד את זה. אם אתה לא מאמין אל תאמין אתה סחטת את זה שאני יגיד שאני מודה ת'אמת אני לא מודה ותדע לך שהעלבתי אותי מאוד.
אולי אח שלך יודע,שמע,גם במפה וגם בכביש אני ראיתי,פעם פעמיים שלוש ארבע,יורד עכשיו כי אני רואה שאתה רוצה לחזור לשרת,ותעשה טובה תברר עם אח שלך.
ביררתי, מה אתה רוצה מהילד הוא לא יודע להכנס לגוגל![]()