מילית בעזרת הציטים?או בפקודה buyfast armour/?
אי אפשר לבצע פקודות בוואר..
אפשר לבצע..היום ניסיתי ליקנות buyfast amour/ בוואר והצלחתי,
אז אולי בגלל זה האדמין LAMA(לא יודע מיזה) נתן לו באן
זה אני נתתי לו באן,במקרה עשיתי עליו ספק כדי לראות מה קורה בוואר פתאום אני רואה ממלא מגן,אתה משתמש בציטים,לא אוכל את זה שלא ידעת,אל תזיין במוח אתה לא מאתמול בשרת,תקפיץ עוד 3 ימים אני יוריד.
באמא שלי אחי עשיתי /fastbuy armour
מהההההההההההההההההההה ~! באמא שלי לא האיתי עם ציטים ואני 5 ימים בשרת באמא שלי אני לא !!.
תורידו לי את הבאן בבקשה !! . לא יעדתי !
תקשיב,
אתה ציטר,אני ראיתי בעיניים שלי שאתה ממלא חיים,וזה לא היה BUY FAST אני כבר לא אוכל את זה שהיה באג היה לאג אני ראיתי בעינים שלי שאתה מילאת חיים
הגירסה הראשונה שלך הייתה לא ידעתי שאסור למלות מגן ואז אחרי שניצן/סתיו אמרו תאופציה של ה BUYFAST קפצת על זה ואמרת זה מה שעשית
כי זה לא מה שעשית,קודם כל אין פקודות ב WAR דבר שני,שאתה קונה כתוב בצאט שקנית,ושמע קטע,לא היה כתוב שקנית!
הקיצר לא חשוב מה תגיד זה לא ישנה,כי אני ראיתי בעינים שלי שמילאת מגן,בגלל שאני לא יתן באן לצמיתות כי אני מאמין בהזדמנות שניה אני יוריד לך,עוד 3 ימים,תקפיץ פה ואני יוריד לך,ואז אם אני יתפוס אותך שוב עם ציטים,זה יהיה באן לצמיתות ואתה לא תגיד שלא הזהרתי אותך!
ואם אתה תבוא לשרת עם הניק הזמני שלך של ה BHBDH ותגיד שלא השתמשת שבאמא שלך זה היה BUYFAST אז בכלל לא ירד,שנינו יודעים שהשמשת בציט מילוי חיים,אז תחכה שלושה ימים ואני יוריד לך.
בבבבבבאאאאאאממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאא שלי מה אתה דפוקק !! .
ואין ציטים שאפשר למלות חייםם !! אתה רוצה על 50 שקלל ?
שנייה אתה רוצה שאני ואתה נילך לwar ותיראה שאפשר? ????
אם היית ממלא היה כתוב בצאט שמילאת!
ובטח שיש ציט כזה.
עקפת באן + אפילו הקלאן שלך אמרו שאתה ציטר.
הבאן לא יורד.
נעול.