בגלל שראיתי שאין פה מדריכים של מוד קלאו אז החלטתי לשים קודם כל תורידו תקבצים האלה:
כאן
סיסמא: La[M]uR
אם זה לא עובד כי קיריל אמר לי שלא עבד לו אז נסו את זה:
http://www.dul.co.il/wns3j38bu44e/cl...lamur.rar.html
אין סיסמא
עכשיו שימו הכל בתיקייה של המשחק וזהו יש לכם את מה שצריך עכשיו כל מוד שץרצו לשים תשימו בתקיית cleo
ורוב המודים אסור להשתמש בSAMP רק בסינגל! כי גם חלק מהמודים נחשבים כרמאות
אז או שתעשו 2 תיקיות של המשחק אחת עם מושים אחת בלי או שכל פעם שתרצו לשחק עם מושים אז תשימו תתיקיית קלאו בתוך תיקיית המשחק ושתרצו בלי תוציאו אותה...
הנה מספר מושים שאני העלתי בשבילכם:
ספידומטר מותר להשתמש במשחק הנה הורדה:
כאן
תמונה:
שטיח מעופף:
אסור במולטי כמובן
שטיח מעופף שמים בתיקיית קלאו ואז שלוחצים O אז מופיע שטיח מעופף ואז אפשר לעוף עליו נוסעים על W עם העכבר מכוונים על רווח עולים למעלה ועל S יורדים למטה
תמונות:
הורדה:
כאן
עכשיו אחד האהובים עלי ואחד המגניבים ביותר אסור במולטי כותבים GUN במקלדת ואז מופיעיפ מסביבך כל הנשקים שיש
תמונה:
הורדה:
כאן
עוד אחד נחמד אסור במולטי! car spawner לוחצים 2 ואז אפשדר לבחור איזה אוטו שבא לי כדי להחליף עולים למעלה ויורדים למטה כדי לקחת לוחצים רווח
תמונה:
הורדה:
כאן
עכשיו GHOST RIDER כותבים במקלדת GHOSTRIDER שאתם על אופנוע ואז יוצא מהאופנוע אש (הוא לא מתפוצץ) וכל מכונית שעוברים לידך מתפוצצת וכל איש נשרף אחד המגניבים אסור במולטי!
תמונות:
הורדה:
כאן
teleport to marker בהחלט אסור במולטי מסמנים מקום במפה לוחצים YX וזה משתגר לשם אין תמונות כי מה אני יצלם חח
הורדה:
כאן
גם מוד מגניב אסור במולטי לוחצים GGUN ואז יש לכם רובה מגניב כזה כל מישהו שאתם יורים עליו אף קדימה ואם אתם עושים כוונת על מישהו או מכונית ואז לוחצים 1 (חייב 1 שבצד ימין של המקלדת לו מעל האותיות) ואז הוא נמשך אליכם ואז כשיורים הוא עף רחוק
תמונות:
הורדה:
כאן
טוב זהו הבאתי לכם טעימה קטנה ממודי קלאו יש עוד מלא אלה האהובים עלי מקווה שתהנו קרדיט לי על הכתיבה והצילום והעלאה של הורדות בבקשה אם אתם מעתיקים תכתבו קרדיט לstavpinhas אם זה שיך למדיה וסקינים תעבירו לשם המדריל הכי מושקע שאי פעם עשיתי
יאללה תגובות![]()