ויש לנו עוד אנשים במאפיה שלא היו מחוברים וגם זה היהי רגע ליפני יציאה למילחמה ב LCN אבל כמובן איך שהגענו הוא ישתמש באדמין שלא ונתן כלא לכולם כאילו הוא ניצח ....
תמונה:![]()
אני זה אם הגופיה הלבנה)
ויש לנו עוד אנשים במאפיה שלא היו מחוברים וגם זה היהי רגע ליפני יציאה למילחמה ב LCN אבל כמובן איך שהגענו הוא ישתמש באדמין שלא ונתן כלא לכולם כאילו הוא ניצח ....
תמונה:![]()
אני זה אם הגופיה הלבנה)
פחחח פתחנו אותכם וחזרתם בלי שהיינו מוכנים ועשיתם RK אסור!!!!!!
לא עשינו RK אני לא באתי ביכלל ועוד 2 שלא באו פשוט האנשים האחרים שלא הרגתם באו וקובי נתן לכולם כלא למרות שרק אולי 1 עשה RK
כתבתי נונ תמיד נשאר נונ
חח סתם מאפייה שלא יודעים RP חושבים זה DM פה פאאקינג תלמדו לשחק אתה לא יכול להוציא נשק מהתחת!אתה לא יכול להחליט שבא לך להרוג שוטר!סעמק יקיר\קובי\תומר בקקשהה תעיפו אותם מפה
שתוק שתוק סתום את הפהפ חתיכת פסיכי תשימע לי טוב ניעמס לי אתם לא מבינים אם יש כבר נשק שלוף מותר לך לירות אם יש לך סיבה תיתנקש אם הרגו אותך אז לא כי זה RK על תגיד לי שאני נון ארפי כי אתה נון ארפי ואי איך אל בא לי לקלל אותך ! אני פה מאז שהשרת ניפתח ותאמין יל שאני RP !!!!!!!!!!
1. תלמד לרשום עברית מאיפה עלית מתימן?
2. תלמד לשחק RP בנוסף אי אפשר \me מוציא נשק. מאיפה בדיוק?!מהתחת?!
3. סתום תפה ואל תקלל אותי!
4. מי אתה בכלל?!@ אתה אפילו לא יודע לשחק אתה וכל המאפיה ש'ך סתם יורים באנשים ברחובות רוצה אני ישים אחד אחד ממכם בכלא ל 5 שעות?תלמד מה זה RP?!
יש לי פאקינג תמונות אז שקט!diizy_diaz עושה לי בקשה אל תתלונן עלי מצטער בסדר אני יעשה me ואני לא יהיה DM פעם הבאה אז שתוק טוב?!
סעמק ערס ילד קוק, מי מדבר על ילד קטן אחי תראה איך תרושם "הטמול עלחתי וארגתי מישעו"
חחחח כבר יש עיילך תלונות. שמוליק ההומו...
אתם לא ויודעים לשחק אתם עושים Rk תלמדו לשחק ואז תפתחו מאפיה שלכם
![]()
איך אני קימת הרגתי לך 2 עם צלפים צבאי D: אבל המפקד לא נתן אישור קימת הרגתי לך 2 D: