שלום , לאחרונה אני רואה תופעה של הקפצות נושאים שעברו את העמוד הראשון , הקפצות סתמיות כגון " תודה " "מועתק " " תן קרדיט " וכו' ..
במיוחד הקפצות של מדריכים שלכם או של חבר שלכם שעברו את העמוד הראשון ומקפיצים כדי שעדיין יראו את המדריך
גם הקפצות של פותח האשכול ממשתמש במיוחד בשביל זה [תתפלאו יש גם כאלה ] שמקפיצים כדי שעדיין יראו את המדריך .
אני רוצה להסביר משו בנוגע לזה
14. אם שאלתם שאלה ואתם צריכים עזרה, מותר להקפיץ את האשכול, אבל רק אם זאת שאלה חשובה ולא סתם משהו שאתם רוצים לדעת, מותר להקפיץ רק עם השאלה לא עברה את ע"מ שלישי כולל.
העובר על החוק פעמים יענש באזהרה.
מה זה אומר ? פתחתם אשכול עזרה ? לא עזרו לכם מספיק ? צריכים עוד עזרה ? בכיף תקפיצו , אבל תשימו לב שלא עבר את
העמוד השלישי .
בדרך כלל שאני לפחות אישית נתקל בהקפצות אני "מחליק " מוחק את ההודעה וזהו , אבל מרגע קריאת אשכול זה אין יותר הנחות , הקפצה של אשכול ובמיוחד מדריך תינעל , המפקיץ יקבל אזהרה ובמיוחד אם זה יוצר המדריך מפקיץ מהמשתמש שלו או ממשתמש אחר זה פוגע רק בו .
יש לנו שיטות לדעת עם זה אותו הבנאדם אל תנסו אותו .
--------------------------------
בנוסף עוד חוק שאתם עוברים עליו בזמן האחרון , גם בעניין המדריכים , הספאם שהולך באשכולות זה משו לא נורמלי , לדוגמא :
תודה לכולם עוד תגובות בבקשה עבדתי הרבה על המדריך הזה|:
זה בפירוש ספאם , אתם לא צריכים אחרי כל אחד שאומר לכם תודה להגיב , תגיבו אחרי , אני יודע שהאינטרס שלכם שהמדריך ישאר בעמוד הראשון
ויהפוך לנושא "חם" בזכות התגובות [
] אבל זה לא שווה את המחיר , זה פוגע רק בכם אם המטרה שלכם להגיע לאנשהו עם ההשקעה הזאת .
מקווה שתפנימו , שבת שלום וחופשה נעימה