בקשת!
http://www.tek-9.org/cinema/zwAEEEN_..._over-354.html
סטירת לחי לכל המתקופפים עם סנס נמוך...
בקשת!
http://www.tek-9.org/cinema/zwAEEEN_..._over-354.html
סטירת לחי לכל המתקופפים עם סנס נמוך...
איכס איזה מגעיל , כל פראג הוא הגביר תמהירות של הסרט ככה גם לא מבינים כלום והוא גם נראה סניפר סוס בגלל שאתה לא מבין איך הוא הרג כל כך מהר
רוב הפראגים נראים "מרשימים" רק בגלל העריכה המטומטמת הזאתי. (שאגב, כמעט כולם לא "WOW")
ואני מניח שלא ראית דמו של סטיבי, נכון? (דמו, לא סרט.)
זה בערך כמו פראגים של שניר בהילוך מהיר (כמובן אחרי שחתכו את הפיילים)
אוי כמה שזה כואב
לא יודע, אני רואה שם פראגים נקיים..
קוויק סקופים בסנס סופר גבוה כמו שהבחור משחק, יכול להראות קצת מוזר
ברגע שהרגישות שלך גבוהה מאד ויש לך חוש רגש למרכז מסך, אתה לא צריך את הצלב כדי להנעל על מטרה
הליחצה על סקופ היא רק לשמור על הכדור ישר
הבחור הזה כשרוני ברמות על, ומי שלא רואה את זה פשוט לא מבין מהחיים שלו..
לך תשכב איתו גם.. אחי הוא סך הכל שם את הפראגים על מהירות טיפה יותר גבוהה.. תרגע
מה הקשר!??! לפי פראג מובי אתה קובע מי יותר טוב!?!?
Some more informations.
1. Fov: Im always playing with this fov, i forgot to change it -.-!
2. Fast: There are 2 scences which i had to cut because the scope didnt zoomed out cause i have a lot of fps lags.^^ So it looked a little bit fast.
3. Laggy: Fraps (only 30FPS)
4. Editing: Its a fraghighlight, not a fragmovie. I dont have any special movieskills, just some photoshopskills. ^^:p!
thank you posey!(:
and thanks for the feedback . There are a lot of people who liked it and a lot of people who dont liked it but thanks for the critics and i will try to to make it bette next time.
<- shit english skills![]()
זה לא הוכחה.. אבל אני מאמין לו
רואים שהוא שחקן מטורף ובאמת עם רמה
אבל אם תשאל אותי אין על סטיבי הוא סנייפר מטורףףףףףף, ולפי דעתי הכי טוב בעולם..
ורואים איך שהוא זז וזה זה מהירות רגילה אבל שניה ליפני הכוונת והירייה הוא מתחיל לעשות את זה בהילוך מהיר וזה נראה הרבה יותר קטלני!!
אבל עדיין יש הרבה פראגים מטורפים וחלק שכל אחד מאיתנו עשה..
NOT BAD
בחלק מהפראגים הוא פשוט שם מהירות גבוהה יותר
יש לו רמה,אבל אל תגזים,סטיבי יכל לנגב איתו את התחת..
כשהבחור יגיע ללאן, ויעשה כאלה שוטים, תגיד שהוא משתין על STEVY
ברגע שאתה פותח נושא עם משפט כזה, אתה כאילו מכניס את עצמך לאותה קטגוריה כמוהו? מה עכשיו אי אפשר יותר לפסול אותך ואת המשפטים המגוכחים שלך לגבי צורת משחק בגלל שמישהו עשה סרט שחשבת שקשור אלייך בגלל הגדרות משחק? אתה באמת חושב שאתם דומים?
תן לי לרענן לך את הזכרון, אתה כבר 3 פעמים בבאן מהפורום, למרות הכל אתה ממשיך לחזור לפה כמו ילד טוב, החוסר היגיון שלך בכל משפט שאתה מוציא נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך להעיף אותך, עוד לא קלטת את זה עד עכשיו? תסתום את הפה שלך לפעמים ואל תגיב על כל דבר בדעה אישית (אלא אם כן זה עובדה מוכחת !), יש גבול כמה טימטום אני יכול לקרוא ממך.
נמאסת.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
פותח האשכול אתה מנובים ששופטים אנשים על פראגמובי, אתה מגעיל.
אני אתן לך דמו של סטיבי תעשה השוואה KK ?