טוב נתחיל אממ אני יסביר לכם על כל המושגים שאני מכיר
RP מישחק תפקידים
RK זה נקמה שמישהוא הורג אותי ואני חוזר להרוג אותו
DM הריגה של מישהוא בלי סיבת RP למשל סיבת RP זה שנגיד אתם מאפיה ואיש עבר ברחוב והוא שמע אותכם מדברים סוד או משהוא חשוב אז אתם תופסים אותו והורגים אותו אז זה לא נחשב DM כי הוא שמע סודות שלכם
CK מוות לדמות 100% באישור של אדמין רמה 4 ומעלה
PK שאתם הורגים מישהוא והוא עף מהעבודה שלו יש לציין שגם זה באישור של אדמין!! רמה 4 ומעלה וחייב סיבה
DB דריב בי זה שאתם נוהגים ברכב ואתם עוברים ליד שוטר ואתם פיתאום יורים בוא שאתם הנהגים ברכב!!
AP שאדמין מישתמש בכוח שלו לרעתכם או לטובתוו!! ואם אתם נותנים על זה תלונה חייב הוככות!!
ND זה שאני נוסע ברכב פיתאום אני מיתנגש ב עמוד ולא עושה crack זה לא PG יש כאלה שוטרים זה ND
OOC: זה צאט מחוץ לדמות כמו ב /b /o ו /pm אלה צאטים מי חוץ לדמות!
IC: זה בתוך הדמות! נגיד שאתה מדבר רגיל זה צאט IC וגם /s /w אלה צאטים ICC
MG:ooc in ic דוגמא שאיזה אחד אומר לי ב pm אני חוטף שוטר ואני רוצה כופר זה MG כי pm זה צאט OOC והוא חוטף אותו IC אל אם כן זה אדמין דיוטי
PG:זה דברים לא הגיונים דוגמא שאני מוציא נשק מהתחת או למשל /me מוציא בזוקה מהכיס או ש ירו עליך מחסנית שלמה של M4 נגיד וירד לך כל המגן ואתה לא עושה crack זה דבר לא הגיוני!
היתי טיפה בלחץ אז ניראה לי ששכתי הרבה מושגים אני ימשיך במדרכים וניראה מה יצא חח![]()
וערך של הפקודות /me /try /do
טוב נתחיל ב /do = זה לציין עובדה למשל /do מדמם מהרגל למשלל
ו /me לעשות פעולה למשל /me משלב ידיים
ו /try לנסות פעולה למשל /try לקום בעזרת הרכב יש לציין כי אסור יותר מי שלוש פעמייםם
תיראו למשל אך להיתמש ב /do
אמ המישטרה באה לעזוק אותך השוטר עושה /me מוציא אזקים מהחגורה /me עוזק תבחור ואז השוטר חייב לעשות ב /do מצליח? ואם אתה אומר /do אין היתנגדות אז הוא הצליח לעזוק אותך אבל עם אתה עושה /do יש היתנגדות אתה חייב להביא סיבה!!!!!!
עוד מאת עובד מדרכים למרות שהביאו את הכול כבר