Trey_Docos
טריי דוקוס נולד בקנדה הוא היה מופרע ברמות בבית ספר הוא שרף בעזרת גפרור בית ספר שלם הוא גילה תסמים כבר בגיל 8 כשאבא שלו הרביץ לו בגלל ציונים נמוכים הוא דחף תפנים שלו לתוך כל ה5 קילוגרם הקוקאין והכריח אותו לנשום את זה אבא שלו היה מאוד חזק בעולם הפשע אפילו שאבא של טריי הרביץ לו הוא עדיין המשיך לאהוב אותו בגיל 12 כשהגיעה לבית ספר הוא ראה תביריונים של בית הספר מתעללים באחותו לי וגם אונסים אותה הוא התעצבן הוא רת לחדר המורים לספר אבל לא היה שם אף אחד אז הוא ראה שם סכין הוא לקח תסכין ורץ לאיים על הביריונים הביריונים לא הרגישו מאויימים אבל מתי שאחד הביריונים התקרב טריי מרוב לחץ דקר את הביריון בבטן והשאר הביריונים פחדו וברחו הביריון מת אבל את טריי לא העשימו אותו בכלל בגלל שהוא עדיין צעיר למשפט אז לא עשול לו כלום בגיל 15 אבא של טריי הבין שאין מה לעשות הוא לא מחונך הגיע הזמן להכיר לו את עולם הפשע האב קרא לטריי למרתף והאה לו אוסף מדהים של רובים בגיל 18 טריי עזר לאב למכור נשקים בגיל 25 אבא שלו חלה בסרטן והגיע לניתוח בבית החולים SF בניתוח טריי חיכה בחוץ לאב אבל התקשרו מבית החולים לבן ואמרו שרצחו את אבא שלו הוא כעס מאוד כעבור 7 שנים שעדיין טריי המשיך לעבוד בעסקיי הנשקים והסמים כשהיה בן 32 הוא פגש את לי כמו שם אחותו שעדיין בחיים הם הכירו ובגיל 33 הם התחתנו ונולד להם בן שקוראים לו טום על שם האב שמת כרגיל טריי נאלץ להיפגש עם אח של לי דוני דוני אמר לטריי שהוא גם בעסקיי השוק השחור ואז דוני התחיל לספר את הרצחים והופ! הוא הזכיר את אבא שלו ואמר שהוא רצח אותו טריי התעצבן אבל לא הרג אותו יש הוא תיכנן נקמה יותר מתוקה הוא הזמין את אישתו לי ואת דוני למסעדה ואחר כך הם ביקרו במגדל הענק שבלוס סאנטוס (המגדל הגדול שיש בוא מצנחים בסינגל) שם הוא הוציא אקדח וירה באח של לי 5 פעמים בראש והוא נפל מהמגדל אחר כך הוא ירה באישתו לי והיא נפלה גם מהבניין אחראי זה שהוא רצח את אישתו הוא כעס מאוד ולקח תבן שלו לגור בדירה ברחוב מוחלאנד (הבתים של ההר הוליווד) הדירה גדולה למדיי 4.5 חדרים בגלל שהכסף מהעסקיי השוק השחור ועכשיו הוא חיי עם בנו בדירה בלי פשע