עד שהורידו לי תבאן יש לי כמה דברים לומר
הילה את כונפה
וcrydavil אתה ילד כאפות
עכשיו לנושא ביתקנתי וינדוס 7 סוף סוף
לכל מי שיש וינדוס 7 שיעלה תמונה של העיצוב שלו של השולחן עבודה וניראה אולי יש משהו יפה
שלי
http://eliad.org/uploads/1280553466.jpg
עד שהורידו לי תבאן יש לי כמה דברים לומר
הילה את כונפה
וcrydavil אתה ילד כאפות
עכשיו לנושא ביתקנתי וינדוס 7 סוף סוף
לכל מי שיש וינדוס 7 שיעלה תמונה של העיצוב שלו של השולחן עבודה וניראה אולי יש משהו יפה
שלי
http://eliad.org/uploads/1280553466.jpg
אתה ילד כאפות רציני
יא בן שרמוטה מסריח, תלמד לכתוב איזה ילד נכה
וינדוס נחמד
תגיד איך זה שיש לך סמלים ולי אין ?
גם לי יש WIN 7 אני לא יודע למה אין לי סמלים ותמונת איך יש לך ?
i'm thrilled! seeing this made me look at the world in a different way...observing sunrises has never been this meaningful, taking a deep breath into my lungs and feeling magnificent!
i have come to realize god hasn't created us, mankind, equal. we must treat our fellow creation with honor and dignity as they were*undamaged and healthy.
you nor your like ones are not the one to blame at this horrifying condition, as odd as it seems, god created you for a reason. who are we to judge you based on your sexual orientation or mental retardation? despite of my deep disgust from your kind, i'm truly and honestly feel bad for you, i am aware of your situation and i know it's not your fault.
for the above mentioned reasons and more, i will no longer haunt or bother you, for i now know the truth: you suffer from gayness and autism.
i know you have problems at home, your father never hugged you, you mother is a prostitute and so on... don't let yourself down! you can make it in the world if only you wold try!
that's all i had to say, i really understand and embrace you for who you are, go! be yourself without thinking on society consensus!
תחזירו לו תבאן?
גבר!!!
הלו חברה עד יוסי... בואו נירגע
כן עד יוסי תרגעו (:
הילה את דומה ללאונרדו מצבי הניג'ה
בחייאת ראבק תלמד לכתוב כמו שצריך
הוא כולה החסיר נ' שלא יצאה לו אפשר לחשוב... מה את לוקחת קשה זרמי עם החיים אני בטוח שהוא לא מתכוון להעליב אותך... סתם הוא כן זה יוסי הרי חחח
הילה את לא דומה לכלום
אתת לא דומהה לאף אחתתתת
הייא לא דומההה לאף אחת אחרתת
יוסי יא בן של זונה קוקסינל אני שם עליך את אותו הזין שאמא שלך מצצה אתמול יא כלב למדת לקלל אה יא ילד בעיטות
יוסי ההומווווו יוסי הבן זונהההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גמורים באמא
אמאלהההההה זה יוסי או רון ? D: