טופס קבלה למשטרה:
Part 1:Ooc test
שם: ברוסן בר
כמה זמן אתם בשרת: שבועים אבל יש לי 3 שנים ניסיון בRP
3 דוגמאות ל MG:
1: רוצה היום אחרי בית ספר לעשות מנגל /PM
2: אני רוצה לעבוד אצלך ב FBI אתה יכל לבחון אותי חבר אמר לי שאתה לידר FBI
3: IC:
2 דוגמאות ל PG:
PG:
1: להרים מכונית ולזרוק על מישהו
2: להכנס בעמוד ולהמשיך לנהוג
3: לקפוץ מגג ולהמשיך ללכת/שאין לך חיים
4: /ME מוציא M16 מהחגורה (לא הגיוני ולא מציאותי בכלל)
סיטואציות:
מישהו יורה עלייך באמצע מרדף ואתה בפטרול על אופנוע לבד מה תעשה?
דבר ראשון לא מאבד קשר עין אם העבריין קורא בזריזות לתגבורת ברדיו ומשתדל להיות אחרי ולירות לו על הגלגלים.
האם אפשר לקלל שוטר ic כי סתם משעמם לך?
בחיים אסור להגיע למצב של לקלל שוטר נגיד וזה קורה אפשר לאזוק אותו ולתת כנס ולעמיד אותו לדין.
Part 2-Rp Concepts
MG:ערבוב בין IC לOOC
PG: לעשות פעולות לא מציאותיות בהגזמה מרבית
ND:NON RP DRIVING לנסוע לא כמו בחיים האמיתים להיכנס בעמודים ולא לצאת ולעשות /CRACK
DM:ללכת ברחוב להוציא נשק ולהתחיל לירות סתם על אנשים (הריגה ללא סיבה)
RK:שהורגים אותך אתה שוכח את זה אבל אם אתה חוזר לנקום זה לא אמיתי לפי המציאות ולכן פעולה זאת אסורה
BA:ניצול באגים נגיד במונית שיש עוד משהו ליידך אז אתה מפעיל מונה ומחכה עד שהוא יצא וזה מלא כסף
BH:קפיצות שאתה הולך וקופץ כדי להגיע ליעד שלך יותר מהר
CK:CHPRTER KILL שהורגים אותך ונועלים לך את המשתמש ואין אותו יותר (פעולה זאת דורשת אישור מאדמין וסיבה מוצדקת)
PK:שהורגים אותך וכאילו אתה נולד מחדש יוצא מהעבודות שלך שוכח את כולם (צריך אישור של אדמין וסיבה)
DB : DRIVE BY לצאת מהחלון ולירות עם נשק פעולה זאת אסורה בהחלט
GFA:נשק מהתחת שאתה הולך ופתאום אתה מוציא נשק ללא פקודת /DO
Part 3:IC Part
שם מלא: Bar_Brusan
תאריך לידה:17/6/1984
מספר ת.ז:: 01108752
עיר לידה:LS- LOS SANTOS
בגרות:יש בגריות בין 16 -24 יחידות בכללי
תואר שני באוניברסיטה
צבא(עשיתם ואם כן איפה) עשיתי צבא בלוס סנטוס במשך 4 שנים קיבלתי פלאפל ולכן עליתי לדרגת קצין.
ניסיון:יש לי הרבה ניסיון מהצבא אני יודע להחזיק נשק ואקדח אני מאוד מלומד .
עבר פלילי:אין לי עבר פלילי אני אדם ישר.
האם תנצל את הכוח שלך לרעה בתור שוטר: בחיים לא אנצל את כוחי לרעה אלה הפוך אני אשמור על העיר מפני עברייני תנועה ופשע.
רשיונות
נהיגה:כן
נשק:כן
Part 4:Life story: (מינימום באנגלית 8 שורות בעברית 12 שורות)
שלום אני בר אני הייתי לוחם מאומן וחזק ששירת ביחידת קומנדו כשהייתי ילד תמיד שאפתי להגיע להיות לוחם חזק וגיבור אבי היה מפקד במשטרה תמיד קינאתי בו שהייתי בן 16 התנדבתי למשטרה ועזרתי במסמכים ובמחשבים תמיד רציתי להיות לוחם או שוטר ששומר חוק ואוהב את העיר שלו מהנשמה שנכסתי לצבא הייתי לוחם מאוד חזק קיבלתי דרגה של קצין והיה לי משמעת קשה כלפי החיילים שלי אני הייתי במלחמות הקשות ביותר וראיתי דברים קשים לחברי היקר נפלה הרגל באמצע המלחמה מכייון שפרצנו לביית וחיררו לו את הרגל תמיד ידעתי לשאוף למטרות גבוהות ורובם הגעתי אני מאוד מעוניין להיות שוטר כמו שתמיד חלמתי אני אהיה שומר חוק ואתפוס את עבריני התנועה בכבישים אני לא אתן לאף אחד לפגוע באחד מאזרחי היקרים תמיד אישאר נאמן ותמיד יהיו לי מטרות ואבצע אותם .
אני יודע לתפוס נשק ראיתי מראות קשים בחיי אני גם יודע לכבד ולהמנע מצרות אני חושב שמאוד אתאים למשטרה ואפילו אם יגיע יום בעזרת השם אני גם אהיה מפקד משטרה .