מדריך על פעילות הטנקים - JoinTank/
הקדמה
הי,
במדריך זה אני אפרט על פעילות הטנקים בשרת, איך נרשמים עליה, מה מטרתה ואיך מנצחים.
נ.ב. הפורום חזר אחורה וכתוצאה מכך המדריך נמחק, בגלל זה אם הפורום יחזור מתישהו קדימה ותראו שאני אשכולות כאלו, אל תבהלו.
מיקום הפעילות
הפעילות עצמה מתרחשת בLvap/, סביב כל השטח של שדה התעופה שמוקף בנוסף בגדרות.
מטרה
המטרה בפעילות היא כמובן לשרוד,
אבל בשביל לשרוד צריכים לירות בעזרת העכבר על הטנקים האחרים ואתם צריכים לשרוד אחרונים.
הרשמה
נשמע מעניין? אז איך נרשמים לפעילות?
האדמין יפעל את המערכת ואז תראו באמצע הצ'אט הכרזה שמספר השניות שלה יורדת על הצטרפות לפעילות שנראת ככה:
ובצ'אט יהיה כתוב:
מה זה אומר פרס התחלתי 5000 ועל כל אחד 2000? זה אומר אם 5 ילדים משתתפים אז המנצח יקבל 15 אלף וכן הלאה.
כמו רוב הפעילויות בשרת, מי שנרשם ראשון מקבל בונוס של 1000:
אז נשמע פעילות מעניינת לא? איך נרשמים??
תכתבו בצ'אט JoinTank/ ויהיה כתוב לכם:
כעת תצטרכו לחכות את הזמן שמופיע באמצע המסך.
הפעילות
בתום הספירה, תשתגרו למקום מסויים באיזור ויהיה לכם ספירה של 10 שניות שנראית ככה:
לאחר הספירה הזאת, תשתגרו למקום אחר ויהיה כתוב לכם שהפעילות התחילה, ואת הסכום [במקרה פה היו 4 שחקנים].
טקטיקה
בעיקרון לכל שחקן יש את הטקטיקה שלו, ופה אני ימליץ על טקטיקה מסויימת שלי שנקראת 'פגע וברח'.
מה זה אומר?
שאתם צריכים לנסוע במהירות רגילה, לא מהיר ולא לאט מבלי להתנגש בחפצים, ולירות על טנק ממרחק לא קרוב מידי וגם לא רחוק מידי, ולאחר הפגיעה תצטרכו לברוח למקום אחר ולעשות את זה שוב.
השיטה הזאת מבלבלת את היריב כי הטנק הוא כלי רכב כבד וקשה להזיז אותו ממקום למקום.
תמונות
כלי הרכב שאיתו נלחמים - Rhino
אני ועוד 2 שחקנים מחפשים עמדות ירייה
בר התפוצץ חח
לאחר שמתתם בפעילות לא תוכלו להשתגר לLvap/ מספר דקות עד שהפעילות תירד כי יהיו שמה גדרות שנראות כך:
בגלל שנותרנו ללא שחקנים כי כל אחד פוצץ את השני אף שחקן לא קיבל בסוף את הפרס הנחשק.
עד כאן המדריך שלי,
חג שמח!![]()