אני רוצה לעשות את הרכבת שב Survival רכב לאדמינים בלבד איך אני עושה את זה?
תודה לעוזרים.
אני רוצה לעשות את הרכבת שב Survival רכב לאדמינים בלבד איך אני עושה את זה?
תודה לעוזרים.
יש את הפונקציה IsPlayerAdmin
משהו כזה , תרשום בגוגל IsPlayerAdmin samp wiki
yourvehicle = המשתנה שעשית איתו את הרכב, אם אתה רוצה כמה רכבים תעשה:PHP Code:
if(vehicleid == yourvehicle) && if(!IsPlayerAdmin(playerid))return RemovePlayerFromVehicle(playerid);
PHP Code:
#define MAX_ADMIN_CARS 999
new AdminCar[MAX_ADMIN_CARS];
AdminCar[0] = CreateVehicle...
AdminCar[1] = CreateVehicle...
AdminCar[998] = CreateVehicle... // MAX
if(vehicleid == AdminCar[MAX_ADMIN_CARS]) && if(!IsPlayerAdmin(playerid))return RemovePlayerFromVehicle(playerid);
בAddStaticVe... [היצירה של הרכב ב OnGameModeInit] אתה מגדיר משתנה ששווה למכונית לדוגמא IdTrain = AddStatic....
בפאבליק הבא אתה עושה ככה -
OnPlayerStateChange
PHP Code:
if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER && GetPlayerVehicleID(playerid) == IdTrain && !IsPlayerXAdmin(playerid))
RemovePlayerFromVehicle(playerid),SendClientMessage(playerid,red,"!רכב זה לאדמין בלבד");
אבי ויגל זה ממש לא קשור ואני בטוח שאם קרייזי מן מתחיל הוא ממש לא יבין אותכם ..
קיצר...
ננסה להסביר לך הכי טוב והכי מובן קודם במילים:
אנחנו ניצור משתנה , ועם המשתנה הזה תגיד את הרכב. לאחר מכן מתי שהרכב מוגדר עם משתנה תוכל לעשות איתו כל מה שתרצה.. דוגמא:
ניקח רכב נגיד מהמוד שלי ונחשוב שהוא הרכבת ..
וניצור משתנה למעלה שנקרא לו MyCar זאת אומרת הרכב שלי ..קוד:AddStaticVehicle(522,-2146.7507,-155.1501,35.0672,357.7961,7,7);
ונגדיר את הרכב שלנו עם המשתה MyCar שיצרנוקוד:new MyCar;
עד עכשיו הכל קל נכון ?קוד:MyCar = AddStaticVehicle(522,-2146.7507,-155.1501,35.0672,357.7961,7,7);אוקיי נמשיך , עכשיו תחשוב שלרכב שיש לנו קוראים MyCar כי בעצם נתנו לו את השם הזה ..
ונלך לפאבליק onplayerstatechange אם אין לך אותו תוסיף ..
עכשיו נעשה בדיקה כזאת , נעשה vehicleid יגדיר את הפונקציה למציאת האיידי של הרכב ככה :
לאחר מכן נעשה דבר כזה , אם השחקן יעשה את פעולת הכניסה לרכבקוד:new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
אז אם הוא אדמין שמחובר לרקון אז הוא לא יועף מהרכב וישלח לו "ברוך הבא לרכב אדמין"קוד:if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER && oldstate == PLAYER_STATE_ONFOOT)
ואם הוא לא יהיה אדמין אז הוא יועף מהרכב ויקבל הודעה כזאת "רכב זה שייך לאדמינים לכן לא תוכל להכנס אליו"
הנה כל הפאבליק :
בהצלחהקוד:public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate) { new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER && oldstate == PLAYER_STATE_ONFOOT) { if(vehicleid == MyCar) { if(IsPlayerAdmin(playerid)) { SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE, "ברוך הבא לרכב אדמין"); } else { RemovePlayerFromVehicle(playerid); SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE, "רכב זה שייך לאדמינים לכן לא תוכל להכנס אליו"); } } } return 1; }![]()
תקשיב דוידי !
אתה תותח, זהוא זה מה שיש לי להגיד לך.
עוד משהוא?
כל מה שרשמת אני מעתיק אחד אחרי השני רק משנה את ה XYZ לרכבת?
או שיש עוד משהוא לעזות לפני זה?
.ז.
נערך בפעם האחרונה על ידי Yagel : 11/03/12 ב 20:34
לירון , הרכב שנתתי לך בדוגמא הוא בכלל NRG .
תצטרך למצוא את הפונקציה של הרכבת .. אני רק לימדתי אותך איך לחסום מכוניות אתה צריך ללמוד ממה שכתבתי למעלה ולעשות אותו דבר לרכבת![]()
איך מה שאני עשיתי שונה ממה שדוידי עשה חוץ מזה ששלי מונע פריצות אפשריות ומקוצר בהרבה לא יודע[צ'יטר יוכל להיכנס לרכבת אם הוא יעבור מרכב לרכב]