קיצר יא הומוים מי שרוצה ללכת איתי PVP שיגיד פה רמה ומתי ונירא איך הTK שלי מתאים ?!
ויוסי אתה יכול למצוץ לי יא הומו
קיצר יא הומוים מי שרוצה ללכת איתי PVP שיגיד פה רמה ומתי ונירא איך הTK שלי מתאים ?!
ויוסי אתה יכול למצוץ לי יא הומו
שמעתי יוני קרע אותי =)
אתה מזמין אותי למצוץ לך ואני הומו ?
אתה המתחנגל האוטיסט שפתח TK, מה אתה חש אתה חרא של דמות חסרת יכולת לא עושה כלום מצוץ ביצים קוקסינל אל תעצבן אותי
במקור פורסם על ידי mike
OWNED ?????????
לא נורא אחי אתה לא היחיד בינתיים ניצחתי דאגרים שבע איקס (לא אתה יוסי)
ואותך וגם את הטנקר של הדרק אלף שהיה גם שבע איקס
גם אני פתחתי SK זה דמות שצריך לדעת לשחק איתה וגדול אני לוכח MAGES וקשתים לא תנקרים\DD כמוך
ויוסי יא ילד מושפל שכל מה שהוא עושה כל היום זה להפקיר להיות רוסי וחרוש על L2 יא ילד אפס בלי חיים
אאא ואתה יכול למצוץ לי...
אחי אז השילן נייט ממש ממש נוב וגרוע
SK > TEMBEL KNIGHT
יענו
יש בשרת הזה מלא ברזילאים שעושים SK אפילו SWS ניצח אחד
יענו אני במקומם = מזיין את כל הסרבר חוץ מקצת קוסמים ודאגרים
אני יודע הוא היה אפס... אבל גם יש לי HEAL בגלל זה אני מחזיק הרבא נגיד היום הלכתי ל-FG הרגנו 100000 אנשים איזה כיף היה (ואותי הרגו פעם אחת ונפל לי BO)
קיצר אני סתם תנקר מגעיל שרותח דגרים קשתים וקוסמים...
מתי אתה רוצה שאני יבוא אם הHUMAN MYSTIC שלי לעשות PVP נגד TK שלך ? למרות שאני חושב שזה קצת לא כוחות כי הHUMAN MYSTIC שלי חזק מידיי
מה הרמה שלך ??
ואני הרגתי 2 כמוך...
אני חושב רמה 10+/- בטח שהרגת משהו כמוני כי זה הדבר היחידי ש TK יכול להרוג וגם זה לוקח שעה
נכון כל אחד לוכח שעה אבך יש מלה CON ולמה M DEF קיצר TK זה דבר חמוד אבל אני לא יפתח עוד אחד ^^
קיצר בכיף אני ילך איתך PVP רק תגיד מתי...
פחח אתה מדבר על מושפלים חסרי חיים יא גמד קרקס.במקור פורסם על ידי mike
אתה זה שחורש על TK חש סוס ילד קוקסינל לא נגעת בחיים שלך בבת, נו בטח איך תגע אתה לא מגיע לה לברך.
לך תקנה נעלי פלטפורמה דרדס מסריח
והיחיד שאני מפקיר זה אותך יא מוטציה תקלוט שונאים אותך
יוסי אתה יכול למצוץ לי כן נעגתי בבת ומה הבעיב לגעת ברוסיות יא רוסי מסריח אני לא חורש על LT2 למה לי יש חיים יא ילד אפס מושפל אאא ואתה יכול למצוץ לי....
ילד אפס שכל מה שהוא עושה זה חורש על המחשב מה שאני כבר לא עושב אז קיצר לך תוכל מרק בוש יא זונה אפס מסריח (ואני לא גמד..................................)
רוסי....
גמד בתול עד 40 תקנה נעלי עקב דרדס גוץ
וזה שבת בעטה לך בביצים כשניסת לקפוץ כדי להגיע לה לתחת לא נחשב.
ומייק תופתע לך תהיה בעיה לגעת ברוסיות כי אתה גמד מכוער EMO
חחח ואז אתה עוד קורא לי חרשן חסר חיים, ב4 ימים שאני משחק הגעתי רק ל33 ועוד עם דמות שלוחמת כי אני בקושי משחק, אתה הגעת ביום ל28 עם CLERIC יא חתיכת מוצץ מה אתה מדבר בכלל, אין לך איך לצאת מהבית אתה צריך סולם כדי לעבור ולרדת את השטיח כניסה של הבית שלך
בונה יוסי דבר יש לי CLAN אז מעלים אותי רמות דבר שאני אתה ילד מושפל הומו אפס אפילו רפאל אמר לי שאתה כל היום יושב וחורש יא מושפל אפס ואני לא גמד יא רוסי דפוק מתי תבין שאני לא גמד!!!!!!!!!!!
חייל הומו מסריח רוסי דפוק כל היום אמא שלך מרביצה לך יא אפס מתרומם אוכל בתחת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אאאאא ואתה יכול למצוץ לי...
יש מכות יש מכות יאללה באלגאן
סכינים חרבות ורימוני עשןןןןןןןןןןןןן
אם רפאל אומר ואתה מאמין אז אתה בקושי מגיע לי לברך גות מסריח קטן עם שיער עד לתחת מתרומם אתה כולך בגובה של בובת ברבי עם פרצוף של טוב טוב הגמד ושיער של דרדסית קוקסינל ילד כאפות מי יקח אותך לקלאן בכלל מחפש תירוצים לזה שאתה מושפל מסריח לך תחפש מי יבעט לך בביצים שתגבה בחצי סנטימטר מושפלבמקור פורסם על ידי mike
1) יש לי זיין שהיתה מת לכזה
2) אני לא גמד...
3)אתה חתיחת פלוץ אוכל בתחת כל היום בוכה :"אאא אמא מרביצים לי בבצפר למה אני ילד הומו מושפל בלי חיים"
יא ילד אפס אתה נירא כמו הנעל ביית שלי יא מסריח אולי אני צריך סולם כדי לצאת מהבית אבל אתה צריך שקית (על הראש) יא מכוער מופשל
אאאא ואתה יכול למצוץ לי יא אפס
יש לך אייקיו של עז עם מגבלה אתה רק יכול להגיד לי שאני רוסי וחרשן ואז להגיד למצוץ לך אבל רק מספיק לעמוד לידך ולהוריד בך כפכף כי אתה כולך ג'וק אפס אנוס ובתור אחד שכל החיים שלו בוכה "אני לא אשחק כי אני אחרוש ואתמכר" אין לך זכות דיבור.
גם אם הזין שלך בגובה שלך, 11 סנטימטר זה לא הרבה
כן אני כזה טיפש מה אני יגיד לך אתה לא כל מי שיש לו שגיעות כתביב הוא מפגר יא ילד מושפל אני לא יודע אם אתה חכם (קשה לעמין...) אבל אני כן...
וכן אני מפחד להתמכר למה לי יש חיים...
יש לי זיין גדול אם אתה רוצה אתה יכול לשאול את אמא שלך הזונה הזאת כל יום בפינה אני פוגש אותה....
אאאאאאא ואתה יכול למצוץ לי (מכוער ^^)