נתחיל מהפרטים ונעבור להערות אחרי הפרטים HF:
שם: אוראל
דרכים ליצירת קשר: יש רק אי סי MSN זה לזקנים חחחחח סתם 398165512 או במירק בדרך כלל בערוץ של איבו של לורדס וטקטיקל אופס P:
שם הפורום שאני רוצה לנהל: האמת שבא לי על איזה פקח חמוד כזה :X
רקע: אמממ כל החיים שלי זה מוזיקה...אני יושן איתה אוכל איתה מיתקלח איתה מעשן איתה מה לא? אני שומע את כל הסוגים של המוזיקה חוץ ממיזרחית ודיכאון! (איך אפשר לשמוע את זה?)
תרומתי לפורום כעת: אין פה על מה לתת אזהרות וכו' למרות שהורדתם את המוד הזה משום מה...אבל אני מנסה לענות לבקשות של אנשים גם אם זה לוקח לי קצת זמן בגלל האימיול הדפוק שלי :/
וותק בפורום:מאוקטובר 06 P: איזה כיך לי חחחח
תרומתי לעתיד: האמת אני לא יכול לחשוב על משהו מיוחד שם בנתיים אבל המשך עבודה שם יכול להיות חיוניבעיקרון זה אותו דבר שם כל הזמן אנשים מביאים שירים-אומרים תודה ומורדים...אנשים מבקשים שירים-מורידים מעלים ונותנים להם...ואז מחכים שיגידו תודה :X
הערות: טוב אני מקווה שיש לכם הרבה כח לקרוא למה יש הרבה!
רציתי לומר שאני לא פועל בפורום מאינטרסים אישיים ובעיקרון אני מסתדר עם כולם לא זכור לי על ריב בזמן האחרון...אממ אני יכול להסתפק באחראי קטגוריה שלי אבל בא לי להיתקדם בחיים חחחח ולא להישאר תקוע...אם ואם במיקרה תחליטו שכן לתת לי את האפשרות זה לא אומר שאני זורק את קטגוריית מוזיקה אולי אפילו משקיע בה יותר...האמת היה לי בראש יותר מה לרשום כניראה שחכתי אם אני אזכר במשהו נוסיף...טוב מחכה לתשובה חיובית:wink::jiggy:חח אני לא ילד פורום אבל מידי פעם בא לי לעלות בדרגה ואם אתם חושבים שיש מישהו שיותר מתאים בכיף...
אה ניזכרתי בעוד משהו
יגאל תחדש על התפקיד גבר מגיע לך ובהכרזה תוסיף שצריך מנהל גם לפורום רוק ומטאל דחוף הפורום שומם!!!