אחי קטע נחמד, תן לו יותר הפתעות, תן לו באמצע הקטע איזה קטע כזה מפציץ שבזכותו יזכרו את הטראק שלך...
סך הכל לא רע... כמה זמן אתה עובד על קיובייס
אחי קטע נחמד, תן לו יותר הפתעות, תן לו באמצע הקטע איזה קטע כזה מפציץ שבזכותו יזכרו את הטראק שלך...
סך הכל לא רע... כמה זמן אתה עובד על קיובייס
:בסד:
3 חודשים+ מתחילת החופש הגדול בערך =P ואל תדאג בקשר לזה אני יודע שאין ממש הפתעות אבל אני עובד על זהיש לי עוד הרבה שנים ללמוד
הרבה הרבה הרבה יותר מוצלח מהקודם שהבאת לפה אחי.. אני מדבר על הA[1].V-Crazy Line
זה הכניס אותי קצת לקצב אבל כמו שיגאל אמר צריך להשים יותר "הפתעות"
GL אחי.
אני וחברים שלי עובדים על FL בוא נישמע אבירן![]()
ואללה נחמד אחי יש קצב טוב דווקא אבל עדיין חסרים דברים יעני אתה יודע הוא קצת ריק תן לו הקפצות כאלה פתאום כל מיני אבל טוב מאוד תמשיך..
חחח לקחת תמלודיה של "לגור בדירת פאררררר לחשוב שאתה מליונררררר"
;o
דווקא נשבע לך אחי עד לאמצע היה לי חשק רצח לרקוד אבל תכלס מהאמצע זה כבר נהיה כזה קצת נדוש.. שים באמת באמצע כמו שיגאל אמר הפתעה ודברים כאלה..
אבל בתכלס בתור זה שאתה עובד על זה רק 3 חודשים.. תותח אחי![]()
תודה על התגובות) אל תדאגו דיברתי עם משהו מקצועי שאני מכיר הוא אמר לי מה לעשות יענו טיפים והכל קיצר תודה לכם
ויפה שמשהו זוכר ת'טראק הראשון שלי שבכלל עשיתי מאז שהתחלתי XD וד"א הטראק האחרון ששמתי זה A.v-magic =P הוא גם היה מאוד חמוד
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי [:`Aviran : 17/10/07 ב 14:45
חח מה עשית כאן?...
להשתמש במלודיה מוכנה של z3ta+ ולקחת את המלודיה של 15.000 Grams לא ממש נקרא לעשות משהו אחי...רק שמת עליו קיק , תעברו לקיובייס.
מועבר לפורום DJS
למה זה נראה כאילו אני פתחתי תאשכול :ם
נראה לי אין פורום DJS
אחי בסדר אז אתה מכיר את זה אז? :| אני הגעתי לזה במקרה לפני כן רציתי בדיוק לעשות אותו דבר אז זה היה נשמע לי יותר טוב ופשוט מוכן אז לא הייתי צריך לעשות את העבודה הקשה D: וזה נכון נשמע דיי הזוי וזה באמת מה שקרה אין לי מה לשקר לך :\ ואני תכף יעלה אחד חדש והשתמשתי בz3 בשביל לעשות צליל לבאס שהכנתי בעצמי כנס תשמע ותגיב לי![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי [:`Aviran : 17/10/07 ב 19:01