טוב האינטרנט שלי עשה בעיות אז החלפתי ראוטר לראוטר חדש משו שיצא לפני שבועים ככה משהו פצצה דק וקטן לאללה
הנה הוא:
מה אתם אומרים עליו?
ועוד שאלה ראיתי שאני יכול לפתוח פורטרים קיצר רציתי לשאול מה פורטר נותן לי? למה הוא משמש
תודה לעוזרים![]()
טוב האינטרנט שלי עשה בעיות אז החלפתי ראוטר לראוטר חדש משו שיצא לפני שבועים ככה משהו פצצה דק וקטן לאללה
הנה הוא:
מה אתם אומרים עליו?
ועוד שאלה ראיתי שאני יכול לפתוח פורטרים קיצר רציתי לשאול מה פורטר נותן לי? למה הוא משמש
תודה לעוזרים![]()
תתחדש
אם הקליטה שלך יותר טובה אז שווה
אני מעדיף ראוטר גדול וחזק מאוד שיהיה לי קליטה טובה
פורטים*
תראה בקשר לפורטים נגיד יש איזה משחק ניקח דוגמא San Andreas ברשת כדי לפתוח שרת אם יש לך רואטר אתה צריך לפתוח
פורטים כדי שהפיירול של הרוטר לא יחסום.
נגיד אתה רוצה לפתוח שרת של משחק של שרת על המחשב אתה צריך לפתוח פורטים כדי שיעבוד.
אם לא הבתנה תגיד לי ואני יסביר יותר טוב
תתחדש
פורטים גם משמשים להאיץ את מהירות האינטרנט
למשל אתה מוריד מוריד באימיול על 10 קילוביית
אחרי שתפתח פורטים האימיול יוריד על 100 ומעלה קילוביית
אם אשפר הסבר איך אפשר לפתוח פורט לאימיול?
מה אתה מזיין לו בשכל?
אתה צריך לפתוח פורטים רק אם הראוטר חוסם לך אתר מסויים או משהו...עלק מאיץ מהירות הורדה נו.
אני מציע לך קצת ללמוד מזה אמיול ותקרא קצת על פיירול
טוב לפתוח האשכול...
(לקוח מויקופדיה)
"חומת אש מהווה חיץ ביקורתי בין המחשב לבין החוץ, שיכול להיות רשת מחשבים פנימית או רשת האינטרנט. כך הוא יכול למנוע חדירה של קראקר או וירוס אל המחשב, או שליחת מידע החוצה באמצעות כל תוכנה המותקנת במחשב. דבר שנעשה על פי רוב בידי תוכנות המכונות סוס טרויאני או רוגלות, אך גם נתפסו לא מעט תוכנות מקובלות שבנוסף לתיפקודן הרגיל עשו שימוש שכזה, ושלחו מידע פנימי שבמחשב החוצה."
עכשיו תראה אחי זה הפורטים של האימיול
4662 TCP (חיבור לשרת)
4672 UDP (קדמליה)
4711 TCP (שרתנט)
עכשיו בדרך כלל הרואטר חוסם את הפורטים האלה ולא מאפשר לך להתחבר לתוכנה ושירידו מימך אם עד לכאן הכל ברור תגיד לי
נערך בפעם האחרונה על ידי YakirQ : 30/10/08 ב 22:10
עזבו אתם לא מבינים אני לבד פתחתי פורטים אצלי אז אל תזיינו לי בשכל אני לא צריך ללמוד כלום תודה
כרגע אני לא משתמש באימיול סתם הבאתי דוגמא אבל עזוב אותך
טוב סבבה אחי (ד"א שאמרתי לך לקרוא קצת על פיירול וכל זה זה לא העלבה גם אני לומד דברים חדשים)
שמע כמו שאמרו נגיד אתה בקונטר הזה?
אז יש שרת עם פורט 8888 נגיד או מה שיש במשחק הזה..
אז הם הוא חסום אצלך החומת אש תחסום אותו ולא תוכל להכינס לשרת..
איך לפתוח הביאו לך עם לא תבין תגיד..
בקשר לרואטר עם יש לו שליטה טובה אז שווה
..
ואימול לא קשור עם תגדיר אותו טוב
ותוריד קרטיד