סתכלויפה? 270Mil
סתכלויפה? 270Mil
מה הוא עושה pet colct or pet egg?
ניראה לי Pet egg אבל אני לא בטוח
איזה דבר1!! תחדש!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלק pet egg טימבלים זה עולה יותר מכל המשתמשים שלכם זה עולה 3.700k gpo 370מיל אם זה 10\100
נאבים עוד אחד שחושב שהוא מבין תהיה פה מנהל אחי
חחח שפתים שתוק שתוק כולה שאלתי שאלה
עם אתה מבין למה אתה לא מבקש ניהול אה? יופי אתה מבין אנחנו לא סבבה נמאס יש לך בעיה שיורידו לי ניהול למה אולי אני לא רמה 100000000 עם החפצים הכי טובים אבל אני מעלה ומנסה לעזור כמה שאפשר ועם היה לי שחקן רמה 1000000 או רמה 1 זה היה אותו ניהול פה!!
לא היה משנה!!! !יש לך בעיה עם ניהול סבבה ! תבקש עם אתה סוס כולכך תנהל תפורום ! שאני באתי היה פורום שהנושא האחרון שלו היה לפני חודשים סבבה עכשיו הוא יותר טוב פורום עם קהילה סבבה אז מיצידי כך תניהול הזה למה עם משהו היה מבקש עזרה האיתי עוזר לו כמה שאפשר עם לא מספיק שמנהל ראשי או משהו יבוא יגיד לי ויוריד לי ניהול תיהיה אתה מנהל ! אבל בינתיים אתה בה בגישה של מתנסה שחש איזה לא יודע מה!
לדיעתי מנהל צריך לעזור שצריך לדאוג לסדר ולא חייב להיות רמה 10000 ובשביל עזרה אני מבין סבבה !!
שבת שלום מקווה שהתגובה הבאה שלך תיהיה פחות תלונות!
!
נערך בפעם האחרונה על ידי PsyKep3r : 23/08/08 ב 01:23
^^
לי אין זמן לנהל פורום וותאמין לי שניהלתי פה עישיתי עבוד פי 4 אל כל אלה שהיו פה וזה היה לפני שהיתה ב פורום ו gl אל ה פורום ואם אתה רוצה לדעת מזה באמת פורום של fly לך ל elsf פורום אני לא בא לפרסם או משהו אבל תראה
יוסי מר עולם :O
מה יש לכם אנשים יאללה דיי
יוסי פט יפה אחי תתחדש
וסנייק הצעתי בקשת ניהול לא ענו לי :O
נקווה שיענו ואז אני יתחיל להשקיע קצת
יפה יוסי יתחון (:
DarkJoker אחי אני שמח שביקשת ובצוות ניהול אמרתי את זה יביאו לך ..
איזה סוס אחי אלווי(אם רושמים ככה) אליי
y0sk מה אתה מתלהב .
פששש בונה אחי סחתיין אתה לא מפסיק להפתיע![]()
איזה סרבר אתה?..
גם לי יש כזה להלהלה![]()