לא יודע אם כולם שמחים, אבל אני מחליט לחזור...
והייתי רוצה שתדעו כמה סיבות למה פרשתי
והינה הסיבות:
- חוסר אמונה של שחקנים בי
- משקרים לי
- מפלילים אותי סתם
- ביאוס גדול שלא קבלו אותי לאדמין
============================
ברק ורועי לא יודע מה הם עשו לי.. ברק אומר לי שלא התקבלתי לאדמין כי רועי אמר שרציתי לפרוש
ואם רועי לא היה אומר את זה הייתי אדמין.
ורועי אומר שהוא לא אמר כלום, והוא לא מחליט.
וגם במקרה ורועי אמר שהתכוונתי לפרוש ובגלל זה לא התקבלתי, אז גם גל וגם יעקב התכוונתו לפרוש..
ואני היחיד שלא חשבתי על זה!
ורק אותי לא קיבלו.
גל חושב שאני פרצתי לו למשתמש, ולא מאמין לי.. אבל רק אחרי שאמרתי לו מה קרה הוא מחליט להאמין לי..
מאוד העליב אותי חוסר אמונה שלו בי.
גם טימון לא רוצה לדבר איתי יותר, כי הוא חושב שדברתי עליו שהוא וקללתי אותו, שזה בחיים לא קרה
הדבר היחידי שעשיתי זה אמרתי לו מגעיל כי הוא פרש מהקלאן וקילל אותי ואת כולם.
מאוד ביאס אותי שלא התקבלתי לאדמין, זה מבאס אחרי כל ההשקעה שלי פה אני כל פעם רואה ילדים אחרים עולים חוץ ממני.
רועי וברק מאה פעם אמרו לי אתה תעלה מאה אחוז בפעם הבאה, שזה בחיים לא קרה, אבל מקווה שבאת עכשיו זה יקרה, כי ברק אמר לי עכשיו שבפעם הבאה אני עולה =\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
רציתי לבקש סליחה מילדים שכעוסים עלי, האמת אני לא יודע כל כך למה אבל הם חברים שלי והם:
טימון-אחי אני לא יודע למה אתה עצבני עליי, אנחנו חברים טובים.. בפעם הראשונה שפרשתה אני עשיתי הכל שתחזור!
נתתי לך כל מה שאתה רוצה, אבל מקווה שתחזור להיות חבר שלי, אני רוצה אותך שתתמוך בי.
אופק- בהתחלה לא יודע מה קרה, כעסת שאני פורש.. אבל אני מבקש סליחה אחי.
גל-בחיים לא פרצתי לך למשתמש, אני אוהב אותך כמו אח שלי! וממש רוצה שנחזור להיות כמו קודם.. לא יודע למה אתה חושב ככה
אבל מקווה שאתה מבין מה קרה, ומה שספרתי לך אתה מאמין כי אתה יודע שזה נכון מה שאמרתי לך בקשר לזה שפרצו לך.
==========================================================
משתמש שתמך בי בכל הדרך! ואני חייב לו תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
הוא כל הזמן היה לצידי ובאמת אין עליו...!!!
תודה רבה לך
<<< הראל >>>
וזהו אני חוזר, מקווה שהמצב יחזור לקדמותו!