שמעו סיפור אמיתי שקרא לי אמיתי אמיתי בלי שקר!!!!!!אז אני ועוד 2 חברים קנינו אצבע ירדנו ליער לעשן היה לנו שם מיזרון וזה יער בצפון לא יציין שם של העיר אז בקיצור ירדנו לעשן הכנו הכל יצאנו ואז אני יושבים ביער על מזרון הפלנו כל אחד 2 ראשים ואז פתאום חבר מתקשר אלינו ואומר שירו במישהו ליד היער שהייינו בו נישבע לכם זה מקרה אמיתי שקרא לא מיזמן פשוט אני לא יציין איזה עיר ואיזה מקום אז חשבנו בהתחלה הוא מסטלבט וזה ואז פתאום אנחנו שומעים מסוק למעלה נישבע לכם מדבר אנחנו ישר מקפילים את כל הדברים ויוצאים מתחילים ללכת 2 החברים שלי תיפסו הר גבוה ואני הלכתי בדרך הרגילה פתאום אני הולך הכל סבבה מגיע לכביש פתאום 7 מגבניקים עם רובים באים אלי ואני בסרט! כולו מסטול היה חומר חזק ביותר והשארנו במקום את כל הבופ שנישאר היה הרבה בופ ואז המגבניקים בודקים אותי כולם עם רובים אלי מאיפה אתה שואלים אותו וזה ואני כולו מסטול אני מפה גר פה קרוב בסוף שיחררו אותי הלכתי הביתה ויומיים אחרי המקרה אנחנו חוזרים לאותו מקום לקחת את הבופ ואנחנו רואים שאין אותו היס"מ מצאו כי הם עשו חיפושים בכל היער לימצוא את הבן אדם שירה במישהו...חברה זה סיפור אמיתי שקרא לי לא מזמן מי שהבין את זה יצאתי בנס משם בלי שיתפסו אותי כי פשוט הלכתי בזיגזג כולו מסטול יעני הפלתי את הראשים וישר התחלתי לברוח משם וזה בקיצור חברה יצאתי בנס בלי שיקרא כלום סיפור אמיתי לגמרי!חברה שמרו אל עצמכם עדיף לא לעשות ביער וכאלה מקומות עדיף בבית יש המון בילוש וזה אחרי זה יהיו בעיות..!!