קרדיט ל-CNN ,אני לא יודע מה איתכם אבל זה מפחיד.
אומרים שזה צל של שומר שהיה שם ,אולי צלם של CNN ,לא בטוחים בכלל.
לינק:
הספקתי לראות כמה סרטונים לגבי רוחות וזה כזה מציק כי פתאום אני מתחיל לחשוב ובאמת איכשהו להאמין בחרא הזה.
קרדיט ל-CNN ,אני לא יודע מה איתכם אבל זה מפחיד.
אומרים שזה צל של שומר שהיה שם ,אולי צלם של CNN ,לא בטוחים בכלל.
לינק:
הספקתי לראות כמה סרטונים לגבי רוחות וזה כזה מציק כי פתאום אני מתחיל לחשוב ובאמת איכשהו להאמין בחרא הזה.
OMG המוזיקה משהו מפחיד. חשבתי בסוף שהרוח קופצת.
אני לא מאמין בדברים האלה...
אחי מה הקשר לקוד 4?..
shit my pants off
חשבתי שמשהו יקפוץץץץץץץץץ
ראיתי את זה לפני כמה ימים,נראה סתם חרטה
זה איזה מישו שעבר שם
חחח ניב תראה תסדרה fringe
מתאים לך בול![]()
יש רוחות בעולם וזה הוכחה..
פעם אחת ראיתי בטלווזיה היה שרפה פתאום רואים רוח מתחילה לרקוד באש.. אחד המטורפים..
וראיתי כבר את זה וזה לא אמיתי תיהיה בטוח.. של מייקל ג'קסון..
יש יש רוחות רפאים ושדים בעולם
דוד המלך הרחיק אותם מארץ ישראל בילבד או שלמה אני לא זוכר הוא הרג את אשמאדי המלך שלהם משהו כזה
ויש רוחות ושדים לבני אנוש אין אפשרות ליראות אותם פשוט רק לעין חדה מאוד כמו מצלמה או עיינים של חיות
דיי איזה ילדים סטלנים יש פה עלק צייד רוחות XDD
תפסיקו לחיות בסרט אין כזה דבר רוחות,תביאו הוכחות ואז נחשוב :ד
יש רוחות בעולם זה מתחלק לרוחות טובות ולרוחות רעות , בעצם ליד כל בנאדם יש 2 רוחות טובות ששומרות עליו.
רוחות רעות הם אנשים שהתאבדו וניסו להרוג את עצמם ואין להם מקום בעולם הבא לכן הם נשארים בעולם שלנו חלקם " אוהבים " להטריד אנשים.
בכל מקרה בארץ ישראל אין רוחות כאלו מישום שבתנ"ך אני לא זוכר מי אבל רב גדול עשה ברכה על הארץ.
רוח נראת בצורה עגולה קטנה ואור לבן בוהק, כך שזה לא רוח.
שים לב שיש שם חלון ליד יכול להיות באמת צל של מישהו או סתם ערוך.
אני בעצמי יכול לעשות כזה דבר לוקחים סרטון של מישהו הולך , צובעים את כולו בשחור , שמים Opacity 10 ושמים על הסירטון האורגינל .
נערך בפעם האחרונה על ידי normanush : 14/07/09 ב 18:39
אתם לא נורמאלים :X
כן כי אני דתי ואני מאמין בעולם הבא ואם אתה רוצה לראות רוח תעשה סיאנס ב 00:00 בלילה ותראה שזה קיים.