שלום,
בטח אתם שואלים את עצמכם מה זה האשכול הזה אז בואו אני אסביר.
לאחר שהורדו ל**** ול**** את האדמין כעסתי ולאחר שקובי היה היום נון אר פי רטחתי אז אמרתי "דיי נימאס לי במקום לכעוס אני אפתח אשכול עם כולם שהביאו לי פה ושם תמנות (שאתם תיראו גם קרדיט על זה)" אז יאללה נתחיל:
התמונות:
כאן אתם רואים אותי ואת **** הורגים את : Idan_Moesolini ולמרות שהרגנו אותו בכך ששון דקר אותו עם סכין מאחורה הוא חזר לחיים כאילו כלום לא קרה:
כאן הרגנו את : James_Moesolini:
פה **** דקר מאחורה את : Tony_Moesolini ולמרות זאת הוא ממשיך לשחק והוא לא עף מהעבודה שלו שזה מה שהוא היה צריך לעשות כי זה PK.
פה : Derek_Moesolini חושב שאנחנו (אני ו****) טיפשים והוא אמר לנו שהוא דיוטי ושאפשר לידרוס מישהו בדיוטי ובקיצור הוא שאנחנו נידרוס אותו ואז הוא ימציא משהו אבל **** אמר שאסור ונסענו מישם:
פה אתם רואים ש : Idan_Moesolini מת בכך ש**** (הדקרן המיקצועי שלנו) דקר אותו מאחורה ועשה לו PK אבל שוב הוא חזר לחיים והמשיך כרגיל כאילו כלום לא קרה:
פה **** דקר את Derek_Moesolini והוא היה אמור לצאת מהעבודה (הרגנו אותו כבר משהו כמו 4 פעמים והוא נתן לנו כלא):
פה **** הרג את : Tomer_Miler:
פה ירינו ב : Derek_Moesolini בדיוק שלא היה לו חיים הוא פתאום הפך לאדמין דיוטי ואמר:"למה אתם יורים עלי אני אדמין דיוטי" ולאחר מיכן הוא מילא לעצמו חיים וגם כשהוא היה אדמין דיוטי הוא הרג את **** מאחורה תגידו לי מה אתם חושבים על זה: קרדיט ל**** על התמונה שצילם!
עכשיו אין לי תמונה למה שאני מספר לכם עכשיו אז ככה:
היום לחבר שלי ****(הוא ביקש מימני לא לומר את שמו), Derek_Moesolini נתן ג'יאלים בלי סיבה יש לי הוכחות רק תבקשו.
ועוד משהו אחרון גם לזה אין לי תמונה אבל יש לי הוכחות כמו עדים):
היום כאשר יינו במילחמה נגד מישפחת Moesolini (מואסוליני) פיתאום Derek_Moesolini נתן לי באן ואתם שומעים את זה? אני אומר באן!!!! על משהו שלא עשיתי ואני אפלו לא יודע מה עשיתי והיה רשום בבאן "ביי ביי" ואני חוזר ואומר מי שרוצה יש לי הוכחות שרק יבקש ואני אתן לו.
עכשיו יש לי משהו לומר לך יקיר:
אתה מספיק חכם כדי להעיף את אלון (Derk_Moesolini ככה לפחות אמרו לי שזה השם שלו במציאות) מהאדמין אבל מישום מה אתה לא עושה את זה ויש סיבה לזה ואני יודע שאתה מספיק חכם ונבון כדי להעיף ולפחות להוציא את אלון מהאדמין אז תיראה גם אני גם **** וגם **** העלנו אשכולות על תלונות על אלון אז אתה עושה משהו עם זה לא (אבל אני מאוד מקווה שכן) אז בבקשה יש עוד מלא ילדים ששובלים את אלון ובוא לטיאס ואני אומר לך את שמותיהם.
אז בבקשה תעיף את אלון (Derek_Moesolini) מהאדמין או בכלל מהשרת השרת הרוס לפי דעתי רק מסיבה אחד אפילו שתיים:
1.אלון (Derek_Moesolini).
2.גם ביגלל הפורצים המסריחים אז תיהיה חכם ותעיף אותו כבר!
ועכשיו אחרי כל הדברים האלה תגידו לי מי הוא הנון אר פי כן