Yes, It's Us The Grove Street Mafia. Cretid To Ryen_Montana
And Gal_Alon
קרדיט לי על האשכול המקורי
ועל העריכות הקטנות לגל השמוק
קטנות?עוד מילה אני מחזיר תאשכול המקורי
שעתיים ישבתי על זה

ואני מצפה להרבה תגובותת
תוכן עניינים
* סיפור הכנופייה
*ראנקים
* נשקים
* רכבים
* טריטוריה
*חברי הגאנג
*דרך להתקבל

Cretid For Ryen_Montana - Matan For The Story.
Story
הכל התחיל בין השנים 1985-1990 השנה בא ריאן ותומר נולדו .
לאמם של ריאן ותומר קראו מרי, ולאבם קרלוס.
אבם קרלוס, ניהל כנופיה שמה היה גרוב סטריט, לתומר וריאן זה נודע אך ורק בגיל 5
הם עברו 5 שנים מחיות חייהם עד גיל חמש, רק אם אמא, האבא היה עסוק, זה מה שאמם הייתה אומרת.
ריאן ותומר לא ידעו מה זו כנופיה ומה באמת אבם עושה, הם המשיכו לחיות את החיים, כאילו כל אבא הוא כזה
אחד שלא רואים אותו בבית, ככה הם חונכו. ריאן ותומר היו תלמידים טובים בבית הספר הם סיימו אותו עם
פרס הצטיינות. ומאז כל אחד הלך לדרכו, ריאן הפך להיות שוטר ראנק 2 ולאט לאט נהיה הבוס של המשטרה
אותה תקופה שום פושע לא העז להתעסק עם המשטרה, תומר מאז שסיים את ביה"ס הלך לעשות תואר
הוא הספיק לעשות תוך שנה, תואר שני בכלכלה. אביהם קרלוס, אותה תקופה היה הפושע הכי גדול בלאס ונטורס
ריאן ותומר ידעו על כך והעדיפו להתעלם שזה אביהם, הם לא סיפרו את זה לאיש שאבם הוא פושע.
שם המשפחה שלהם היה מונטנה. מאותו היום, שאבם רצח 13 אנשים חפים מפשע, סתם ככה כי הם קיללו אותו
תומר שמע על זה, והחליט לשנות את זהותו, הוא לא רצה שום זכר מאביו והחליט לשנות את שם המשפחה לתומר מילר.
הוא ידע שזה לא יעזור כי עמוק בתוך הלב, אבו תמיד ישאר. הוא המשיך את חייו, היו בחירות לראשות עיר
וכששמע על זה, הוא רץ לראשות העיר מייד, ריאן עזר לו ותמך בו בבחירות, סיפק לו הגנה, שמירה, ואפילו אנשים
שיחלקו פליירים בשבילו, שידעו עליו שהוא רץ לראשות העיר. כעבור שנתיים, כאשר ריאן היה בן 25 ותומר בן 30
אבם נרצח ע"י משפחת אברג'יל, חשבו שזוהי סתם משפחה לא יוצלחת שהתמזל מזלה, וצדקו...
הם פרצו לביתו בשעה 2 בלילה, התגנבו לביתו ירו בו שלושה כדורים בלב, וברחו.
תומר שמע על הסיפור, ואכן גם ריאן, ריאן התקשר לתומר ודיבר איתו על כך, הם קבעו להיפגש
בפיצה בשעה 3, באותו הזמן הם הגיעו לשם ישבו ודיברו... פתאום בא איש אחד ניגש אליהם ושאל
בלחש " אביכם נרצח, אתם היורשים שלו, זה מה שהיה כתוב " ריאן ותומר הסתכלו אחד על השני
ולא הבינו כלום ! אחרי הכל שני אנשי חוק היו, ריאן ותומר דיברו על כך, ובסוף נאמר כן, הם החליפו את אבם
תומר פרש מראשות העיר, וריאן מניהול המשטרה. היום, הם מנהלים את המאפיה המאיימת ביותר בלוס סאנטוס
ה - גרוב השמועות בעיר רצות, וכך גם ההוכחות לכך, כיום ישנם שמועות שהגרוב בשלום עם משפחת מוסליני,
ישנם גם שמועות שהם מחקו את משפחת אברג'יל, כמו שנאמר בעיתונות " אין יותר אברגיל, הם נמחקו ע"י מלחמה בין מאפיות"
חלק אומרים שזה שקר, וחלק מאמינים לכך, התשובה היא אחת ורק אנשים ספורים יודעים את התשובה האמיתית.
יש לציין שאם אתה ראנק יותר נמוך, וראנק יותר גבוה ממך אומר לך משהו, אתה עושה אותו
גם אם הוא לא אחראי לאותו נושא, כל עוד הוא ראנק יותר גבוה אתה עושה כל מה שהוא אומר
במיוחד מה שהבוסים מבקשים !
ראנקים :
Rank 7 : Top O.G

Top O.G
Top O.G, אחראי על הכל, כל בקשה שלו חייבת להעשות
הוא אחראי על כל הדברים שהמאפיה עושה.
הוא הבוס ולו חייבים לציית.
כל שאר הכנופייה אוהדת אותו, ויעשו הכל כדי שלא ימות ויספקו לו הגנה גם עם זה יעלה במותם.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rank 6: Senior O.G

Senior O.G
Senior O.G, הוא האחראי על כל מערכת החיסולים של המאפיה, זאת אומרת
כאשר מישהו נמצא ברשימה השחורה, הוא מייד דואג לחסלו ביחד עם ה O.G וה Suolga
הוא דואג לכך שהביצוע יעשה בלי שום חשדות וראיות, ובקיצור לעשות את זה נקי.
הוא היד הימנית של הבוס, כל בקשה של הבוס אצלו היא פקודה והוא צריך לדאוג
שהעובדים יעשו כדבריו. הוא הסגן של הבוס
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rank 5 : O.G

O.G
O.G, הוא אחראי על שודים גדולים כמו שוד בנק, בקשת כופר על בן אדם מסוים שחטפנו
ולדאוג לאנשי הצוות לנשק, וגם לחסל חשבונות.
Rank 4: Soulja

Soulja
Soulja, הוא המחסל חשבונות של המאפיה, כאשר מישהו לא עשה כדבריו של הבוס
הוא דואג לחסלו, הוא חייב להיות מיומן בנושא ההרג.
Rank 3: Thug

Thug
Thug, הוא אחראי על השודים של האזרחים, כל פעם ששודדים אזרח יש להשמע לו, וכמובן לבוסים ולדרגות הגבוהות יותר.
Rank 2: Gangsta

Gangsta
Gangsta, אחד שמבין כבר איך מתנהל המאפיה ויודע מי בשלום ומי במלחמה.
הוא אחראי על הפשעים קצת יותר חמורים לדוגמה שוד סופר, גניבת מכונית, וכמובן ללמד את זה שהתקבל מה הולך כאן ומי נגד מי.
Rank 1: The OutSider

OutSider
Outsider, הוא הבחור החדש במאפיה, עוד לא יודע איך מתנהלת המאפיה, עם מי היא בשלום עם מי במלחמה
בקיצור, אחד שרק התקבל לעבוד אצלנו ויש לו עוד מה ללמוד, הוא מבצע את העבודות הקלות.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rank 1-7: The Girl

The Girl
הבחורה של האנג,נשארת בסקין הזה בכל הרמות,על חברי הכנופיה חובה לכבד אותה.
נשקי הכנופייה
Desert Eagle
Mp5

Ak47

M4

Rifle
Knife

רכבי הכנופייה :

חברי הכנופיה.
Top O.G - Boss : Ryen_Montana ,Gal_Alon
Senior O.G - None
O.G : None
Soulga : Carlos_Montana
Thug : None
Gangsta : Dominik_Toretto, Ofir_Abergil, James_Mclovin, Ori_Abulafya, Yoni_Abergil
Outsider : Jack_Moreno, James_Macdolnad
The Girl : , Shani_Biton (Rank2), Jasmin_Montana (Rank1)X
דרכים להתקבל:
או ליצור איתנו קשר IC דרך המספר 454545 [Ryen] או 6666 [Gal]
אם אנחנו מחוברים תתקשרו אלינו זה המספרים אני זה Ryen_Montana
או שתצרו איתנו קשר במשחק, או כאן באשכול, הנה אם אתם רוצים דרך האשכול :
כתבה IC חיפוש עובדים
IC
News Paper -דרושים עובדים חנות צעצוים חדשה!
דרושים עובדים שחורים שמוכנים לכלך קצת את הידיים,שרוצים להרוויח כסף וחזקים מאוד,
עדיף שיהיה להם ידע בצעצועים
IC :
Name :
Sex :
דרכי התקבלות OOC :
מה זה PowerGaming, הבא לי דוגמה אחת לכך :
מה זה MataGaming, הבא לי דוגמה אחת לכך :
מה זה ChartarKill, מהו הפירוש :
מה זה פירוש RolePlay המושג :
הפקודה /me מה היא, ולמה היא משמשת :
מתי תשתמש בפקודה /try ולמה היא משמשת :