יאיי גולן יודע איך קוראים לי אני סלבריטי![]()
יאיי גולן יודע איך קוראים לי אני סלבריטי![]()
אני די חדש אבל אני מניח שאני שחקן פרומוד פעיל :ס
flawless
ציפיתי להיות ראשון כי חשבתי שזה לפי הסקיל לא משנה 10 מספיק ..
מוזר שיש כל כך הרבה אנשים אבל עדיין שעושים טורניר או סתם מחפשים לעשות CB בישראל אין הרבה אפשרויות
מה אתה מחמיא לו
89 +++++++++
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לעעע אין אפליות..
לקחתי תרשימה מהIsrael Community Clan, החלפתי את כל הFAKE NICKS באמיתיים והתחלנו להריץ שמות בוונט..
scrAtch, eXotic , Rajed , eNem=Hila
נערך בפעם האחרונה על ידי Hila : 14/08/09 ב 22:44
חח אני עוד לא הבנתי מזה ההפרדה הזאת שחקני PROMOD חח מה הקטע אשכרה הפרדתם את עצמך משאר העולם +זה נראה כאילו מדובר על משחק אחר.
אני גם יכול עכשיו להיכנס דקה אחד לPROMOD ולהגיד שאני שחקן PROMOD נו אז.. מזה השטויות האלו.. "שחקני" PROMOD כאילו זה יחוד של שחקנים מהעולם החיצון. הלו חבר'ה להתעורר זה כולה מוד בתוך משחק שסך הכול בלי התוספות של הפבליק. lol
ו-tamsh12 הוא אני (KeNTAuR)
זה כינוי שיש לי.
זה לא NICK של שחקן.
כן, שחקני פרומוד הפרידו את עצמם משאר השחקנים.
כן, זה משחק אחר.
כן, שחקני פרומוד שונים משחקנים אחרים.
לא, זה שתכנס לשרת פרומוד ותשחק דקה לא אומר שאתה שחקן פרומוד, כי משום מה אתה חושב שcod4 בלי פרומוד זה משחק טוב.
לא, זה לא "כולה" מוד בתוך משחק, זה מוד שדי מחייה את הקהילה ה'מקצוענית/תחרותית' במשחק הזה.
אתה לעומת זאת, לא מוכן לקבל שקוד4 עם פרומוד הוא משחק הרבה יותר מקצועי, מהנה, תחרותי יותר מקוד4 בלי פרומוד.
(אני מניח שאתה חושב אותו הדבר על מקורי/פרוץ? אבל אני לא יכול לדעת כיוון שאני לא יודע מה יש לך (למרות שאני משער שיש לך פרוץ))
אז סלח לנו, בבקשה, אנחנו מעדיפים להתקדם במשחק (ולהנות תוך כדי (שלא תתחיל להגיד שאנחנו משחקים את המשחק הזה רק בשביל תחרותיות ולא בשביל הכיף)) ולא להתקע כמעט שנתיים באותו מקום בשביל אותו C4 וp90.
בדיוק כמו שאתה וחברים שלך למשחק קוד4 בלי המוד חושבים שאנחנו "שחקני" הפרומוד ממש מפגרים שחושבים לעצמנו שאנחנו יותר טובים,
לעומת זאת, אנחנו "שחקני" הפרומוד חושבים שאתם פשוט בדיחה.
אם רק הייתם מתחילים להבין ולהגדיל ראש בכל הקשור לפרומוד, והייתם מבינים שזה הרבה יותר טוב.. אולי קהילה קוד4 הישראלית לא הייתה נראת כמו שהיא נראת (לא, אתה לא טועה, אני כן מאשים את אותם שחקנים שמשחקים כול יום ויום בשרתים בלי מוד ופרוץ.)
שחקני פרומוד חדשים שעוברים עכשיו ואני כבר משחק פרומוד קרוב לחודשיים :
KarahanA = יבגני xfire gunior88
StoneCold= מג'ד stonecold350
Ronigrr= רוני ronigrr
RanAway= רן
נערך בפעם האחרונה על ידי KrivedkA : 14/08/09 ב 20:12