אוקי, כיוון שרציתי שזה יהיה הפתעה המוד שלי ושל טל, ולא הלך, ומשום מה כולם יודעים על זה אז פתחתי את האשכול
פה אתם תדעו מה הולך להיות במוד, איזה פאקשנים, איזה עבודות, מדריך פשוט על הכל
אני יתחיל מהקרדיטים למי שעזר לבנות את המוד עד פה
Carlos_Montana טל, שלחץ עלי לבנות את המוד, כי חייבים מוד לשרת להרים פה תרמה. ולקח חלק בבנייה של המוד, ורעיונותיו
Gal_Alon גל, שעזר לי למצוא באגים, טעויות, תמך בי גם הוא בכל ההחלטות, וזה שהוא שמוק...
וכמובן לי, שבניתי את רוב המוד ובהמשך אתם תיראו כבר...
נמשיך מהפאקשנים
אוקי, ישנם כרגע 14 פאקשנים סה"כ, לפי מה שאני חושב, אני וטל ניתן מגבלה של רק 18 פאקשנים, תלוי בכמות האנשים שנהייה. יש אצצלנו כמה פאקשנים שהצעתם מוכנים, פשוט עוד לא נעלה אותם, כיוון שקודם אני רוצה שתתמקמו בפאקשנים הרגילים, נמשוך קהילה ורק אחר כך אני ישלח לברק עדכון של הפאקשנים שלכם
אוקי, אז קודם כל
משטרה - נשאר באותו מקום, אותם פקודות אותם רכבים, אותו דבר הכל. רק שהפעם הם אחראים על ייבוא הסמים, יהיה להם מה לעשות בשרת, סמכו עלי
אף בי איי- עקב הרבה תלונות, שהחנייה קטנה, וזה נמצא במקום עם יותר מדי אנשים, המקום הוחלף, במקום החדש יש חנייה גדולה יותר, גג
וכמובן רכבים, ומסוק אחד. עוד פרטים בהמשך בנוגע לזה, אם יהיו הרבה שאלות על כך, אני יפרסם את המקום ויסביר קצת יותר
צבא- הפעם לצבא, יהיה תפקיד חשוב, אם הקהילה תגדל, אני וטל נפתח פאקשן בשם עזה, שהלידר שלהם יהיה אחד האדמינים, עם רמת RP גבוהה
כדי שיוכל לפקח, ולא לעשות שטויות, רק בעלי ה RP הטובים ביותר יתקבלו לשם כיוון שמקבלים נשקים מיוחדים, שיוכלו להתקיים שרפות בתים, הפעלת פצצה מרחוק, אבל כמובן שלצבא, ואף בי איי ואולי למשטרה יהיה פקודה לאתר אותם לפעמים זה יטעה אותכם איפה הם נמצאים ולפעמים לא במפה שIC תקראו לזה ראדר. מדי פעם יתקיימו מבצעים כדי לתפוס את החשודים, ועל כך אותם אנשים שתפסו את המחבלים, יקבלו כסף, והעלאת דרגה לפי כמות הפעמים, אבל זה עוד לא הוחלט !
רופאים\כבאים(מכבי אש)- כיווצנו את מכבי האש והרופאים לפאקשן אחד כיוון שאין הרבה אנשים שמעוניניים לנהל את הפאקשן הזה
הפעם, אנחנו הגדלנו להם את הכמות כסף בפיי די, ולרופאים יהיה מצב להפוך לכבאי אש, לטפל בשריפות שגרמו המחבלים(רק אם ירצו לעשות פאקשן עזה, נעשה) הבניין יהיה בניין משותף, אך הפעם גדול יותר ויותר אפשריות לטיפולים, זאת אומרת מגירות חדרי טיפול ועוד כל מיני דברים שתראו כבר במוד עצמו
Surenos(הכחולים)- הגאנג הזה, נשאר באותו מקום אך עם רכבים יותר פשוטים + שינויי סקינים, בעיקרון, כדי להשיג כסף, הגאנגים יצטרכו
למכור סמים ע"י עבודה מיוחדת שיש גישה רק לאנשי גאנגים, הסמים יעלו את החיים של מי שהשתמש בהם. גם כן, הם יקחו חלק בייבוא הנשק
זאת אומרת שנעשה פקודה יחודית לכל גאנג, לייבוא נשק מחוץ לעיר, וכדי לייבא נשק תצטרכו ללכת מקצה אחד של המשחק לקצה שני ולקיחת החומר
ככה שיהיה להם מה לעשות שהם מחוברים, וכשהבוס למשל יצטרך נשק, האנשים שלו ילכו לייבא את זה, לא חשבנו על העניין הזה בגדול, יש עוד הרבה מה לשנות...
La Familia Sinatra(המאפיה LCN)- המאפיה הזאת, אחראית על עבודה בשם Drugs Smuggler כדי להתקבל אליה צריך ליצור קשר עם אחד שיבחר בו הלידר של אותו פאקשן, זה יכול להיות גם כמה אנשים..והם יעבדו בשביל לו, זאת אומרת ילכו עם רכב מיוחד בחווה, יעברו דרך כמה צקפוינטים
ועל כך הם ייצרו את הסמים, ועל זה אתם מקבלים כסף מהעבודה, ומהמאפיה עצמה, ככה שלא יהיה אפשר לדפוק אותכם, אל תדאגו.
Mayor - ראש העיר, אין כל כך מה לפרט, בדיוק אותו דבר כמו במוד של סטלה הקודם
Hitmans - גם זה נשאר אותו דבר כמו במוד הקודם, אם יש לכם רעיונות אתם מוזמנים לשתף אותי ואני אולי יוסיף עם קרדיט
News Reporters - גם זה נשאר אותו דבר, רק הצבעים של הצ'ט השתנו וגם הסקינים.
Driving/Flying School - גם זה, נשאר אותו דבר רק שאני שוקל אם לעשות מערכת רישיון זאת אומרת ללכת בעקבות צקפוינטים כדי לקבל רישיון לרכב, ושאר הרישיונות בקנייה של מחיר מסויים, כיוון שאין הרבה עובדי DMV וזה גורם לבעיות, בכל זאת עשיתי לכך לידר אם אתחרט, אמחק אני ישמח לדעת מה אתם חושבים
Yamaguchi - מאפיה חדשה, זו היא מאפיה סינית עם סקינים של סינים, אל תדאגו הם לא כאלה מכוערים
המאפיה הזאת אחראית גם היא על ייבוא נשק, היא לוקחת תפקיד גדול כעשיית נשק ומקבל כסף על כל מיני שליחיות של "סחורה" ממקום אחד לשני.
Chornaya Bratva- גם היא, מאפיה חדשה אחראית על נשק, גם לה יש תפקיד, אם אני לא טועה היא אחראית על מועדונים\קזינו אחד בLV
- Grove Streetנשאר אותו דבר, אך עם רכבים שונים יותר פשוטים..וגם היא לוקחת חלק בייבוא נשק וסמים.
והאדומים, שאותם נמחוק עקב זה שאנחנו נבחר 3 פאקשנים שאתם פרסמתם כאן בפורום.
רק 3 ייבחרו מתוך כמה שיהיו, אני מקווה שזה לא יצור ריבים...בכל מקרה לא כל אחד יכול לפתוח, אם פתחת וכמובן אתה אמור לקבל לידר
ואתה לא יודע RP אל תצפה לזה שאתה תקבל את הלידר, אולי נפתח את הפאקשן הזה אבל לא תיהיה לידר בו, אך ניתן קרדיט על כך.
אוקי, עכשיו אני יסביר לכם על העבודות לאזרחים, וכיצד ניתן להרוויח כסף
ישנם הרבה סוגים של עבודות, מתוכם זה מספק סחורה, מנקה רחובות, שליח פיצה, וכל העבודות במוד של סטלה, חשבנו להוסיף עוד עבודות יותר מאתגרות כמו ייבוא דלק לתחנות דלק, ועוד כל מיני עבודות ייחדויות שיתפרסמו בפתיחת המוד.
בקשר לכספומטים, יהיו כמה כספומטים מפוזרים בעיר כדי למשוך כסף, ומספר הבתים לקנייה ייגדל.
אולי נוסיף מערכת GPS אשר קונים אותה ב7\24 ושם זה ימרקר לכם באדום על המפה כל מיני מקומות כמו, תחנת מוניות,
חנויות 7\24 תחנת משטרה, כספמוטים וכל מה שיעלה לנו בראש...
ולבנתיים אני חושב שאתם לא צריכים לדעת עוד, זה מספיק...בהמשך השבוע יודלף לכם כמה דברים, אה ואולי גם עולה מערכת שגל בנה
שמי שעושה יותר מ 3 /try נכנס לכלא ל 5 דקות, ואולי נעלה את זה...
אתם מוזמנים לשאול עוד שאלות על המוד, או להציע רעיונות משלכם, אנחנו נשמח אם תפרסמו גם אתם רעיונות למוד כדי לשפר אותו.
בקשר לפאקשנים שייבחרו, כל מי שפתח אפליקשין אני יצטרך שיוסיף אותי למסן [email protected] ואדבר איתו על הפאקשן...