טוב אז ככה הFBI מיסתובבים כל היום עם אמ4 בגלל כלום סתם ברחוב ככה עם נשק כבד סתם. לי נימעס מזה ניראה מה דעתכם... במיוחד מתן גל תענו...
לתת להם להיסתובב עם אמ4 כמו מונגולים
לא לתת להם כי זה NON RP
טוב אז ככה הFBI מיסתובבים כל היום עם אמ4 בגלל כלום סתם ברחוב ככה עם נשק כבד סתם. לי נימעס מזה ניראה מה דעתכם... במיוחד מתן גל תענו...
יהומו
זה יחידה מובחרת אנחנו חייבים זה כמו שצהל מסתובב עם M16 מקוצר מאוחרי הגב אז ככה זה אצלנו יהומו חסר ביצים
וואלה לא יודע מנסה להכנס למשחק לא מצליח בגלל התאריך לא יודע איך שמים תתאריך הזה אבל עם אני הצליח להכנס לFBI יהיה עבודה קשה חחח אני יהיה פושע מצויין ! =]
שיסתובבו עם M16
זה לא כזה מפריע .
למה לקלל
אתה מוריד תרמה פה 0 אנחנו FBI ואנחנו יודעיים תעבודה שתהיה לידר FBI אז תדע .
קודם כול יש /d שאומרים דברים שאתה לא רואה אז שקט זה אחד !
המשחק אומר לשחק כמו במציאות אז במציאות הצבא יש להם נשק מאוחרי הגב ברצועה
אינה קבל מה הוא אומר :
שיסתובבו עם M16
זה לא כזה מפריע .
אוו תרגיע איך אתה מדבר לאנשים אתה צריך לתת דוגמה שאתה אדמין אתה רוצה שאני יארגן לך באן לשבוע על המילים האלה מיקי ?
יאללה גם כן על מהשדודי אמר אתה עוצם עין אה? לך תיקרא מדריכים קשה לך לקלוט אתה אמור לקחת שם מהחיים האמתיים? תלמדו RP ואחרי זה דברו פה.
דבר ראשון אתה קראת לי הומו אז אל תגיד למה לקלל. דבר שני FBI הם מטפלים בפשע וחוץ מלהיות בחתנת מישטרה עם M4 בחוץ אתם לא עושים כלום. אתם אמוריים להיות חשאיים ולהיסתובב עם M4 בחוץ זה לא כל כך חשאי...
נערך בפעם האחרונה על ידי Tony_Corleone : 21/09/09 ב 23:12
אמרתי לו בפרטי שלא יקלל אותך יותר ילה נסגר העניין ותודה לבחור הזה מרטיני או איך שקוראים לך שעזרתה לי =] תודה רבה
ומיקי למה לא עניתה לי עדיין למה לך יש ניק טוני קורלאונה ורק לך מותר לתת ניק ואחרים חייבים שם אמיתי ?
אחי אתה סתם רמה 1 עובד אף אחד לא מתלונן רק אתה סתם קנאי אדמין שאין לו מה לעשות
ומי אתה תקבע לי לא להכנס למשטרה ?? אה?
אממ אחי תקשיב, RP זה כמו בחיים האמתיים בוא נגיד מישהו מכוון עלייך אקדח מה תעשה? תשקשק אז אותו דבר בשם. לא משנה מה הניק שלך בפורום פעם שמעת על מישהו בחיים האמתיים עם השם CryDevil_XL?
ובקשר אלייך דודי אני אדמין שמטפל באנשים אחרים ואני אמור לדאוג לזה כאדמין שיהיה RP... ולא אכפת לי שתיכנסו למישטרה אבל תסגרו תדלת לפחות...
אני מדבר ברצינות אנשים קוראים לי בחיים קריידוויל חחח והבנתי תעיקרון אבל רק שתסתכל שהשם שלך הניק שלך יותר מדויק מופיע במשחק כמו שהוא מופיע בפורום ותאמין לי חחח עם אני יכנס אפשרי לפתוח ארגון פשע ??? למה מי שזוכר אותי מ DM הצלף על הגג יודע מי אני 32 הריגות ליום בלי שידעו מי ואיפה אני שאל את ברק חחח קיצר אפשר לפתוח ארגון פשע ??? אני מדבר ברצינות
בכיף =] אני לא מעוניין בלהצטרף למשטרה או משהו רק להיות פושע ארגון פשע חח![]()
הכי חשובבבבבבבב תרגעו שניכם!
לאחר מכן
לפי דעתי , FBI היא יחידה חשאית , לא אמורים לדעת ממנה
ולכן היא לא צריכה להתסובב עם M4 חופשי.
כי אם בIC FBI הייתה מסתובבת היו שואלים אותה למה .. מאיפה . .. כמה וזה הורס את החשאיות
אז TONY אתה צודק
בקשר אליך DUDI חלאס , אל תהייה מסריח, תקשיב למה שאומרים לך כפרה
אוי נו באמת מיקי ..
רק היום חזרת מבאן של 5 ימים על קללות,פעם הבאה שאתה מקלל ככה תהיה בבאן בשתי היוזרים שלך
שהם הולכים נגיד לתחנת משטרה וכאלה שיהיה רק בלי לירות
אבל שהם עוצרים נגיד מישהו לבדוק/לשאול מישהו עם M4? ממש לא