טוב אחרי חצי שנה בסטלה אני פה כמעט מאז שהשרת הזה קם אחרי חצי שנה אני מחליט לפרוש(מסאמפ בכלל) מכמה סיבות :
1) מיציתי את סאמפ כבר לא אותו כיף כמו פעם
2)יש לי בגרויות השנה וזה כבר לא צחוק אז אני לוקח את עצמי בידיים ואין לי זמן לשלב את שני הדברים
טוב אז יאללה אחרי חצי שנה כאן הכרתי כל כך הרבה אנשים וחברים אז יש לי המון הקדשות לעשות :
אלון - תמיד עזר לי גם עם השחקן בהתחלה גם עם האדמין והוא בכלל היה זה שהביא אותי לסטלה תודה אחי אוהב אותך
תומר-הבנאדם שבזכותו אני יודע RP בזכות השמן הזה למדתי הרבה מאוד תודה אחי אוהב אותך
עידן-עזר לי כל כך הרבה כל מה שביקשתי לפני שהייתי אומר הוא כבר היה עושה אחי לא יודע איך להודות לך,גם חבר טוב אוהב אותך אחי
הראל-אחלה של בחור תמיד היה לנו שיתוף פעולה סוס ביחד אוהב אותך אחי למדנו ביחד RP היה כיף אחי
מתן-שהייתי בתחילת הדרך אני לא זוכר אדמין שעזר לי יותר ממתן אחי כל הכבוד תראה איזה קהילה אתה וגל הרמתם פה שמור על קשר אחי אוהב אותך
מיקי - גוץ שמן תודה על הכל שהייתי רייט הנד שלך זאת הייתה התקופה הכי כיפית שלי בסאמפ שמור גם אתה על קשר אחי תחבר יותר לסקייפ ! ואגב אחי אולי לא כולם אומרים את זה אבל אני חושב ככה אתה השחקן RP הכי טוב שראיתי
קובי - אפילו שאתה כבר לא פה אני חושב שמגיע לך הקדשה אחלה חבר גם אחד האנשים שהביא אותו לפה
גל - תימני סטלן תאמינו לי סטלן סטלן אבל יודע להרים קהילה אוהב אותך גם אחשלי
טל-אחלה גבר שמור גם אתה על קשר
ניב - ניב ישמן אחד המצחיקים הבחור הזה אוהב אותך אחשלי
שון - חשבת שלא תקבל הקדשה XD תמיד היינו אויבים בפאקשיינים אבל גם ממך למדתי RP אחלה גבר
אור- דובה!!!!! יא סטלן בהצלחה ב-DMV תמיד רציתי שתהיה איתי במאפיה או גאנג אבל העדפת להיות מלשין XD
תמיר - חחח כל החיים עושה שטויות גם לו יש RP טוב אוהב אותך אחי
שון (סאל)- אחלה של ילד אני והוא עלינו כמעט באותו זמן לאדמין למדנו ביחד את הפקודותאחי דבר איתי בסקייפ ושאני אומר דבר אז זה לא רק להתקשר
ולרשום בצ'אט יא שמן שמור על קשר אחי
אופיר-חחח גם סטלן אבל אחי אתה אחד הסוסים בכיתה ו' מתחנת מודים אני בכיתה ו' בקושי ידעתי להדליק מחשב XD
אסף פינס (סתם חבר שלי שסיפרנו לו על המשחק רצה הקדשה XD ) אסף הנה ההקדשה שלך אוהב אותך אחי
אם שכחתי משהו אז אני אוהב גם אותך
אז בקיצור קהילת סטלה זון אוהב אותכם ואני ינסה להכנס כמה שאני יכול חוץ מכיף הרווחתי עוד משהו מהקהילה הזאת
המון חברים אז תהנו לכם ושמרו על קשר
אוהב אותכם תמיר
עריכה : אני לא פורש בסוף אפשר לנעול![]()

אחי דבר איתי בסקייפ ושאני אומר דבר אז זה לא רק להתקשר
הירשם כדי להגיב לנושא