295 לעריכה FTW
rendEring @ e4400 2 ghz rulez
RLY!
יפה ה fail, כמעט טוב כמו שלי על רז
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
אתה פשוט עלוב, לקשר בין אנשים עשירים לסמים, פשוט נובע מקנאה אל אנשים שיש להם יותר "משאבים" ממך.
מי שמדרדר לסמים יש לו בעיות באישיות, אין שום קשר אם הוא עשיר או עני, סתם הכללה מיותרת.
חוץ מזה, בוא תספר על כל האנשים שאתה מכיר, אולי יתברר שהם אנשים דמיוניים בערך כמו החברים של גילי מארתור.![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Golani : 31/10/09 ב 17:36
חב"ס רציני , פלוס מינוס עוד כמה תוספים לא הכרחיים .
נערך בפעם האחרונה על ידי Palma : 31/10/09 ב 17:27
אם כבר מדברים על OC.. חם מהיום
super pi: 10# @ iopanel
פאק fail.
ככה זה שפותחים כמה טראדים בכרטיסיות
אפשר להעביר לפרסמו את המחשב שלכם ואת ציוד הגיימינג !! D= לא קריטי D:
נערך בפעם האחרונה על ידי z1x- : 31/10/09 ב 20:30
יותר משאבים , שקד אתה פשוט מטומטם שזה לבכות
ילדים כאלה מקבלים כסף כל יום , להורים שלהם יש טונה , טטטטטטוווווונההההההההההה
בית בירם מפוצץ בילדים כאלה , ברגע שלחזור הביתה שתוי לא מספק אותם , הם עוברים לסמים
חוץ מזה , מה אתה יודע ?
אתה בסך הכל עוד אחד מהשורה שחושב שהכל בסדר , אז וווווואלה , תתפלא
אתה כל כך חיי בסרט ואתה תמיד מנסה לצאת בנאדם חכם , אבל כל פעם יש לך איזה טוויסט לצאת אידיוט
אה ושאלת את מי אני מכיר ...
אח שלי שהיה חניך לשעבר בפנימייה הצבאית שלמד בריאלי אחוזה וריאלי בית בירם סיפר בבית על זה שילדים בבית ספר מעשנים , לוקחים סמים וכ"ו
ובמילא אני מאמין לו ולשאר החברים שלי שלומדים בכל הסניפים של הריאלי ואם אתה רוצה שמות אז בכיף
לך תחנך את עצמך כפרע
נערך בפעם האחרונה על ידי Palma : 01/11/09 ב 07:24