במקור פורסם על ידי
Anthrax
אם בא לך קרבי עם קצת יותר עניין..
יש את גדוד האב"כ (גדוד 76) הוא נמצא בתוך הנדסה קרבית.
אב"כ = אטומי, ביולוגי, כימי.
ציטוט - נועדו לפעול במלחמה כוללת, במתן מענה לשימוש בלחימה כימית נגד הכוחות בחזית, כמו כן ולנוכח האיום ההולך וגובר הם גם הכוח שיסייע בטיפול בזירה של פיגוע כימי. תפקיד הגדודים הוא זיהוי וטיהור השטח מחומרי לחימה כימיים או חומרי לחימה ביולוגיים (חל"כ,חלב"ג) בשדה הקרב כדי לאפשר את מעבר הכוחות הלוחמים בשטח המזוהם (המכשול הלא קונבנציונלי) הגו"ז מתבצע על ידי אמצעים מגוונים כגון ה"קאדט", תיק גו"ז, ו"סיגל". הטיהור מתבצע ברובו על ידי רכב הטיהור מנו"ר, ולטיהור משלים, באזורים בהם למנו"ר אין אפשרות לטהר משתמשים ב"הופר" וב"מטפי טיהור" מסוגים שונים.
בשיגרה עוסקות הפלוגות הסדירות בפעילות ביטחון שוטף בכל הגזרות. לוחמי היחידה מצוידים ומאומנים בהפעלת ציוד חי"ר אישי הכולל רובי צלפים, מקלעים ומרגמות לצורך ביצוע משימות הביטחון השוטף בשגרה ועל-מנת לאפשר תפקוד בחזית בזמן מלחמה.
גדודי האב"כ המבצעיים כוללים 4 פלוגות סדירות: "אנקור", "ברקן", "גרניט", ו"דיה" (פלוגת מסלול - המשמשת להכשרות) ומורכבים משני שליש לוחמים ושליש לוחמות. במהלך מסלול ההכשרה עוברים הלוחמים, בנוסף לאימונים היעודיים בלוחמת אב"כ, גם הכשרת חי"ר, חי"ר ממוכן, ניווטים ועוד.
זה בנים ובנות ביחד
אני לא בטוח אבל נראה לי שבנות צריכות לעבור גיבוש של יומים כדי להתקבל לשם.
יש לך גם לוחמת איסוף שזה יותר בקטע המודיעיני
אבל זה נחשב קרבי את יוצאת לאסוף מידע בשטח מכשירים אותך בניווטים וכל מיני דברים מגניבים
ואת מוכשרת כרובאי 02
יש לך גם אפשרות לעשות קד"צ נהיגה ולעשות סיורים בגבול עם האמר וזה נחשב תומך לחימה
את עושה רישיון חינם אבל אני לא ממש ממליץ
בקיצור יש לך הרבה אפשרויות זה לא כמו פעם..
ד"א מה הפרופיל שלך בכלל ?