אני מחפש שחקנים לקלאן
LUNATIC
יש סרבר יש הכל אך אנחנו צריכים שחקנים טובים.
קיצור מי שרוצה שישאיר XFIRE
אבל אני מבקש שחקנים ברמה MED/HIGH
אני זה YOJIK לידעתכם.
ועל תגידו לי מעתיקן מ URI
כי אני לא..
זה כינוי שלי מCS אז FUCK OFF
אני מחפש שחקנים לקלאן
LUNATIC
יש סרבר יש הכל אך אנחנו צריכים שחקנים טובים.
קיצור מי שרוצה שישאיר XFIRE
אבל אני מבקש שחקנים ברמה MED/HIGH
אני זה YOJIK לידעתכם.
ועל תגידו לי מעתיקן מ URI
כי אני לא..
זה כינוי שלי מCS אז FUCK OFF
צר לי לאכזב אתכם אבל אתם לא med/high.יש לכם שחקן אחד שהוא אחלה שחקן וזה omaya...
ותפסיק עם הזיוני שכל האחלה שאתה חבר טוב של קטה ויש לך את הסקינים שלו.ובקשר לכינוי,זה כן הכינוי של אורי משום שלפני שאורי השתמש בכינוי הכינוי שלך היה תמיד "da_k1ng",ויום אחד כשאורי שינה את השם שלו לyojik אתה פשוט התחלת לשחק עם הכינוי הזה..
אני לא יודע מאיזה חור באת,אבל אתה פשוט בנאדם מוזר,אתה מלקק לקטה כל הזמן שאתה בפאבליק,כששואלים אותך מי אתה אתה אומר שאתה קטה,משהו מפגר אצלך..
באמת אורי התחיל לשחק אם הכינוי הזה ואז אתה באתה אם הניק הזה.
ואתם ממש לא med ולא high , יותר בכיון של low....
ושהיה לכם בהצלחה בחיפושים.
da_k1ng זה שחקן ישראלי אחר מוכר בסיאס
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
דבר ראשון יש לי הרבה כינוים
וFELIX
תפסיק לזין בשכל
אתה מנסה להרוס כל אשכול שאני פותח.
כאילו מה קרה....
תיכתוב בהצלחה בחיפושים או משהוא.
אבל אתה חייב לזיין לי בשכל...
ותשאל את "קטה" עם אתה רוצה.
FUCK OFF
"high"
hahahaha..
med/high,sure
אנחנו med בערך,אז תחשבו לבד איזה סקיל אתם
ד"א,אחד מהם יצא ראונד לפני שעשיתי תSS
n1 falix
מי זה eNERGY ?
פליקס, הבנו שאתה יותר טוב, תפסיק להתפלצף ....
זה כמו שיביאו נגדך את fanatic ואז תגיד שאתה LOW- והם MED ותיהיה בהרגשה חרא..
כן די
DDDDDDDDDDD:
להוכיח את מה בדיוק?אתם מנסים להראות שאני אחד שמשחק בשביל תוצאות ובשביל להיות פרו,ומה שאני רואה שאתם כאלה בעצמכם.
אני לא רוצה להוכיח כלום לאף אחד.ובואו נעשה משחק,מה אתם חושבים שאתם מפחידים אותי עם זה שאתם אומרים לי "בוא תעשה משחק איתנו ותראה מה התוצאה".בואו נעשה משחק,בכיף.ה lunatic האלה אמרו שהם קלאן שמחפש med/high,אנחנו קלאן של med וניצחנו אותם בהפרש גדול,זה אומר שהם לא med ובטח שלא high.
ושגיא,אתה אומר "מר חוש חש בוא משחק נגד הקלאן שלי ובוא נראה מה תיהיה התוצאה.. (qLimitEd)
תפסיק לתפוס תחת כי גם אתה לא איזה פרו..
שחקן יותר חדש ממך אז אל תעשה פוזות כי אין לך בידיוק על מה.. .",אתה שם לב שאתה תופס תחת על שחקן יותר חדש ממך,אז אל תעשה פוזות כי אין לך על מה בדיוק.
שמע SHOCK תאמת אין לי מושג מי אתה ומה תרוצה.. תראה לאיזה ויכוחים מפגרים אתה נכנס ועל כלום..
שגיא ירשום מה שהוא רוצה לרשום למה מה זה משנה שהוא יותר וותיק זה הופך אותו ליותר טוב? תראה את אופק שאיתנו בקלאן, אני דיי בטוח שאתה משחק יותר זמן ממנו אבל מה הוא מזיין אותך. וגם אותי. ככה שקודם כל תרגיע תטונים ודבר יפה.
לונטיק מחפשים שחקנים שיהיה להם בכיף לא כל דבר צריך להתערב.
בהצלחה בחיפוש
FALIX
והקלאן שלו ניצחו אותנו כי הייה לנ כמה FAILIM
אחד מהם שOMAYA
זרק רימון והוריד את שלושתינו
אז.. חח
ואני זה FAT BOY
ותאמת אנחנו יכולים לנצח אותכם...
אבל אין לנו TW
אז קצת קשה
בהשוואה לקלאן ותיק...
ולמה להגיד לי ישר נוב...
אני בטוח שאני לא פחות טוב ממך FALIX
אתה מטומטם קיצור.
נערך בפעם האחרונה על ידי natiliser : 17/11/09 ב 14:41
כמו ששגיא ירשום מה שהוא רוצה לרשום גם אני ארשום את מה שאני רוצה לרשום.זה דבר ראשון.
דבר שני-" למה מה זה משנה שהוא יותר וותיק זה הופך אותו ליותר טוב?"לא יודע יש מצב,פעם ראית שחקן שמשחק יום אבל צולף כמו סטיבי?מה זאת השאלה המפגרת הזאת,ברור שאם הזמן אתה ניהיה טוב יותר.
ולמה בדיוק נראה לך שאני משחק יותר זמן מאופק?אני כשקניתי את המשחק שיחקתי רק ffa tdm וכל השטויות האלה,ושיחקתי בזה כמה חודשים טובים [וזה אחלה דבר ד"א].כשאני רק הגעתי לneo hc לאופק כבר היה קלאן והכל,אז ברור שהוא ישחק הרבה יותר טוב ממני.
ותסתכל לבד,הם סתם כותבים שטויות,אני שונא אנשים שמחרטטים תשכל.
אתה בכלל לא מבין שאתה יוצא טיפש. אתה בא להשפיל אותו כאילו שהוא לא טוב? בדיוק בגלל אנשים כמוך אנשים לא רצו לשחק CB ישראלי כי אחרי זה אתה בא ומעצבן אותם בפורום. הוא אומר שהוא MED אז הוא MED, ניצחתם אותם???????????? גבבבבבבבבבבבבבבבבר. אז סתום ת'פה ותן לו לחפש שחקנים בשקט, זה לא עניינך איזה רמה הם.
אבל הוא סתם מחרטט,הוא לא MED,מה קשה להבין בזה
סתם שקרן אפס.
ויופי בגלל אנשים כמוני לא משחקים CB ישראלי,איזה כיף לי.
qlimitEd v AMAZED .