טיאגו קאפלו נולד במקסיקו סיטי בשכונת עוני ופשע
לטיאגו קאפלו יש אח בשם דיאגו , טיאגו הוא הבכור מבין האחים
אמא מתה בלידת דיאגו בגלל סיבוכים בכליה ..
שטיאגו היה בן 8 הוא התחיל לעבוד כדאי לפרנס בגלל הרעב הכבד והיה מעביר סמים ממקום למקום..
בגיל 10 שדיאגו היה בן 8 הוא גם הצטרף לאותה עבודה וסחר בסמים כדאי לפרנס את אבא..
בגיל 14 אבא גילה שאני ודיאגו עבדנו בסחר סמים וקיבל התקף לב..
בגיל 18 תפסו את הסוחר הסמים שהביא לנו תסמים ולמרות הכסף שהרווחנו זה עדיין לא היה מספיק כדאי לחיות...
חודש אחרי זה אני ואחי החלטנו לנסות ולעבור את הגבול בין מקסיקו לארה''ב והצלחנו אחרי מרדף ממושך של שוטרים ללא הצלחה ..
חיינו ברחוב בעוני מוחלט ודיאגו היה בדיכאון בגלל מות אבינו ונשבע שיהיה שוטר כך רצה אבינו , אך אני התנגדתי בתוקף ומשמה כול אחד לדרכו..
חייתי בעוני עד שיום אחד החלטתי שאני חייב כסף אז חטפתי אפרו אמריקאי ולקחתי לו תכסף ואותו אפרו אמריקאי זכר אותי , אז יום אחד ראה אותי ברחוב עני מרוד לקח אותי בכוח עם חבריו הכושים לאוטו והחביאו אותי במחסן ועינו אותי קשות כדאי למות לאט לאט..
אך יום אחד כנופיה בשם Crips עקבה אחרי האויבם הכושים והרגו כמעט את כולם מהכנופיה , הם שיחררו לי תיידים מהחבל ולידי שולחן עם אקדח פתאום אחד מהכנופיה שנהרגו בה לקח חבלת מטען פתח את דלת המחסן זרק תמטען חבלה שנגע ברצפה בא ללחוץ על הכפתור שיפוצץ תמטען ואני לוקח תאקדח שליידי ויורה בו שלוש כדורים בראש ואותו כושי לא הצליח ללחוץ על הכפתור..
ומאותו יום הכנופיה Crips לקחו אותי לחסותה ולעבוד אצלה ..
Tiago Cappello = Crips
Diego Cappello = LSPD