אחרי הרבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!
זמן.
פרשתי מSAMP.
הרבה מאוד סיבות ממש הרבה.
חלקם הם אלה:
1.מתן פרש אין לי סיבה להשאר פה
2.אופיר הולך לתכנת פה תקהילה וזה ממש בושה. הילד שלא ידע RP.. שבפוקס העלו אותו בגלל שהוא היה ותק ממש בושה..
3.באגים מטורפים הולכים להיות לכם במוד ואתם עוד תראו..
4.הייתי צריך להיות אדמין כבר מזמן והעלו בכלל ילדים ששיחקו פה יומיים.. שבוע לא יזכיר בשמות.
5.כל אלה עם הRP הכי טוב פרשו
וזהו חבל לי על הזמן פה
הקדשות:
מתן,זדין טוב? הייתה פה קהילה ובשניה אחת נפלה בגלל הפרישה שך ותראה מי בא במקומך תראה לאן הדרדרנו כל זה כי לקחת חופש 3יימים זה מוכיח שרק אתה עשית פה תעבודה..קיצר בהצלחה וחבל שפרשת
טל,תמיד שנאת אותי גם אני אבל חבל שפרשת היה לך RP חוץ מהאירבריק הקטנטן שך לפעמים
גל,אחלה של בן אדם.. היה לו RP וכל אלה שאמרו שאין לו קפצו טוב?
עידן,אחלה של בחור גבר גבר תנהל פה תקהילה כמו שצריך..
אופיר,אלוהים איתך ואני עם אחותך תשרף יבן של זונה
גרני,חח חבל שפרשת היה כיף איתך שהיית ראש עיר
תמיררוששש!!,מת עליך אחלה של RP!! בוגד מניאק אבל חחחח מלשין!!,אחלה של חבר כיף לשחק איתו בהצלחהההה ושתעלה לראשי כבר!
אור פנדינה,מי לימד אותך RP לעזעזל? בכ"מ כיף איתך.. יש שטויות
ללאפה(הוא יודע ):שכחתי אותך חחח חרא של RP תשרף יזבל חחחחחחחח סתם אחלה חבר נאמן מצדיע שצריך וגם חייל חח
רוני,יהומו מי לימד אותך RP יאפס ינונ כולם פה אומרים שאתה נונ ואתה עוד רוצה אדמין אתה על הזין שלי טוב?
שון איך רואים שאתה לא יודע כלום ממה שהולך פה.
ותפסיקו אם הספאם לפתוח אשכולות.
עידן לא סובל אותך וזה האמת מה אתה חושב שאם עידן בצד שלך הוא יירצה לתכנת איתי?
מתן לא ידע לתכנת כל כך טוב העתיק דברים וזה ייצר באגים במוד שלי הכל אני בניתי מLARP בסיסי
ואל תגיד למתן להזדיין כי הוא היה פה מלא זמן השקיע קרע תתחת שלו אז תן כבוד לאנשים קצת הוא ישב עבד על המוד לא נהנה,סליחה סבל הוא סבל מהקהילה ואתם מכריחים אותו להישאר עד שסופסוף הוא תפס אומץ לצאת,תן לי 10 סיבות למה אני צריך להישרף ואני אמור להיות בן זונה.
אתה פשוט ילד מוזר שחושב שאפשר להמציא דברים על כולם אתה לא יודע כלום על מה הולך להיות ומה קרה אז שתוק
וחרא תגובה ציטטת אותי בוא ותגיב לי למה למה אמרת את זה ידפוק :/
נערך בפעם האחרונה על ידי o F i R : 06/01/10 ב 15:28
שון איך רואים שאתה לא יודע כלום ממה שהולך פה.
ותפסיקו אם הספאם לפתוח אשכולות.
עידן לא סובל אותך וזה האמת מה אתה חושב שאם עידן בצד שלך הוא יירצה לתכנת איתי?
מתן לא ידע לתכנת כל כך טוב העתיק דברים וזה ייצר באגים במוד שלי הכל אני בניתי מLARP בסיסי
ואל תגיד למתן להזדיין כי הוא היה פה מלא זמן השקיע קרע תתחת שלו אז תן כבוד לאנשים קצת,תן לי 10 סיבות למה אני צריך להישרף ואני אמור להיות בן זונה.
אתה פשוט ילד מוזר שחושב שאפשר להמציא דברים על כולם אתה לא יודע כלום על מה הולך להיות ומה קרה אז שתוק
בואנה יבן של זונה דיברו אליך?
כל דבר ספאם אצלך עוף לי מהעינים אין לך זכות להגיב פה באשכול אתה בושה לסטלה זון ילד בן 11 עוף ל*** יאללה בייייי!
10סיבות זה קצת יש לי 20.
ואמרתי לו את זה בשביל זיחזור ושאתה תעוף לי מהעיניים!
חבל.
מה זה משנה בן כמה הוא בדיוק?מתן היה בן 12 שהוא התחיל לתכנת כאן וזה לא יותר טוב...
יש במוד של אופיר הרבה דברים חדשים שלא נראו בשום שרת RP, אני לא יגיד הכל, אבל אני רק יגיד שכל דבר שתגידו IC, יהיה מעל השם שלכם ל 5 שניות, משהו מאוד נחמד.
אז תפסיקו עם ה "הבן 11" הזה, תראו תמוד ואז תדברו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמעתי תקול שלך בוונט לא פעם ולא פעמיים, ממתי ילד בן 13 יכול לקלל ילדים בני 12 ו11?
קודם תוריד ת'שפם בר מצווה שלך, ואז תפתח ת'פה פה על אנשים
למה אתם לא מתנהגים כמו בוגרים במקום לפרוש ולחזור אם תפסיקו אם הקללות והירידות ותהיו בוגרים אני מוכן לחתום לכם שיהיה כאן אחלה של שרת כמו בימים ההם (והם היו) מה זה משנה בין כמה המתכנת זה פשוט דבר שטוטתי ולפי דעתי גזעני וחוץ מזה מה אתם מקללים אותו בגלל שהוא בן X או בן Y בגלל זה הוא ראוי לקללות האלה? ממש ילדותי
מי שרוצה שיקלל אותי ותגובה שלי אני רק אמרתי משהו נכון.וכול אלה שפרשו פרשו בגלל ילדותיות יש עדיין כמה בוגרים כאן ואתם נותנים להם יחס מזה "יפה".
קחו לצומת לב ותפסיקו אם הקללות או שבסופו של דבר לא יהיה איש אחד בשרת.
(נ.ב מקווה שזה לא תגובות ספאם)
למה אתם לא מתנהגים כמו בוגרים במקום לפרוש ולחזור אם תפסיקו אם הקללות והירידות ותהיו בוגרים אני מוכן לחתום לכם שיהיה כאן אחלה של שרת כמו בימים ההם (והם היו) מה זה משנה בין כמה המתכנת זה פשוט דבר שטוטתי ולפי דעתי גזעני וחוץ מזה מה אתם מקללים אותו בגלל שהוא בן X או בן Y בגלל זה הוא ראוי לקללות האלה? ממש ילדותי
מי שרוצה שיקלל אותי ותגובה שלי אני רק אמרתי משהו נכון.וכול אלה שפרשו פרשו בגלל ילדותיות יש עדיין כמה בוגרים כאן ואתם נותנים להם יחס מזה "יפה".
קחו לצומת לב ותפסיקו אם הקללות או שבסופו של דבר לא יהיה איש אחד בשרת.
(נ.ב מקווה שזה לא תגובות ספאם)
אתה צודק אתה ועוד כמה היחידים שחושבים ככה גם אני חושב ככה!!
פעם היה שרת נחמד בלי מריבות!!!
וכיום כולם פורשים רק בגלל המריבות