burn the Shroud
takeRje
diam0nd
Team EvolutioN
4EvEr
dmmn
Joly (סייד אחרון)
27-21
gg, was fun
burn the Shroud
takeRje
diam0nd
Team EvolutioN
4EvEr
dmmn
Joly (סייד אחרון)
27-21
gg, was fun
מה אתה מפרסם ריפורט של 2על2 יחתיכת ילד מושפע :{
כי אתה ילד כאפה, אם היינו מעלים לפה ריפורטים של 2על2 היינו רק מעצימים את זה שהקהילה מתה.. להראות מדי פעם שיש משחק גדול זה בסדר.. אבל 2על2 זה עדיין רקוב
למה אבל אתה משחק אותה לא מבין את העיקרון??????? ה-30 משחקים האחרונים שניצחנו אותכם ראית פה ריפורט????????
זה תקופה אחרת.. פעם זה היה מתערבב בין כל ה-4על4 וה 5על5 והמידי פעם 6על6.. עכשיו אם כל הפורום הזה יתמלא בריפורטים של 2על2 זה יהיה עצוב.. זה למה אנחנו כבר נמנעים מזה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אתה לוקח ללב אלי כולה ריפורט שתנצחו מתישהו תעלו ריפורט חזרה מה אתה ילד
בקטנה אלי עדיף את זה מנושאי ספאם ונושאים מפגרים
עדיף שיהיה פה רפורטים ונושאים מעניינים
כן אבל אנחנו פשוט מנצחים אותכם פעם בשנה אתה מבין אז כל ניצחון שיש בגלל שזה ממש פעם ב... מעלים!!! אתה מבין אחי???
אנחנו מפסידים לכם יותר ממה שאנחנו מנצחים אותכם כי אנחנו לא תמיד משחקים עם הרכבים חזקים.
אתם בחיים לא משחקים נגדנו עם שחקנים כמו SHKABUBULU למשל, אנחנו משחקים נגדכם גם אם זה אני שלומי ויהודה שאין לו מיקרופון\טיאס.
אם כל משחק נגדכם היה רק הרכב מרכזי חזק היינו מנצחים בהרבה יותר..
אתה מדבר כאילו כל משחק שאנחנו מנצחים אותם אנחנו מעלים, ממש לא ככה.. ואפילו להפך, נראה שדווקא כל משחק חוץ מה2 האחרונים אתם מעלים ריפורט עלינו.. ואם זה משחק ממש צמוד אז אתם לא מעלים..
ולגבי הADDICT עשה לי טובה אתה אתמול נרשמת לפורום אל תבוא ותרשום פה דברים בלי לדעת משהו..
ודבר שני, החתימה שלך לא הגיונית. אני די בטוח שאין לך מירק אפילו על המחשב. לא רשמת את הערוץ.. :{
נערך בפעם האחרונה על ידי Undertaker : 20/02/10 ב 19:40
שתוק אני שיחקתי עם אליעד אתה מדבר בכלל?
תעשו 2X2 נגד עידן וגרגמל נראה אם תנצחו
SPEM SPEM :>~~~~
ומה עשו לפורמים ?
gg bts
אלי יא חלשים...
gg btS
היופי זה שכל הרכב שלנו זה הרכב מרכז, כי אנחנו משחקים כבר יותר מכמה שנים ביחד ומסוגלים לזה, אפילו עם אליעד שלא משחק בכלל(אל תתחשב במייק שלא היה משחק בכלל משחקים של 2 על 2). כל השאר פשוט לא משחקים במשחקים קטנים(שחר רעי) אם בכלל.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »