http://www.wipido.com/video/WWj8MFU4aA4n
knew it lamers
וואלה אישי
חחחחחחחחחחחחחחחח
אופק הטמבל הזה ידעתי שהוא צ'יטר
לגבי מר' קפולו לא הייתי בטוח
ANOTHER CHEATERS BUSTED
LOL H4X0R BUSTED AND HARDLY OWN3D !!!
יענו אופק ואלמוג שתי ציטרים?
לא יאה
כן הוא כן :|
אני לא הכי בטוח על kapolo אבל אופק כבר ראיתי אותו כצ'יטר מאז שנולד
כן כן אנחנו צ'יטרים DD:
רז יאשכנזי מוצץ, תראה את כל הקונפליקט נגד הקלאן שזיינו להם תתחת D:
זה לא הפעם הראשונה שהם עשו דבר כזה לקלאן D:
HF
לכל מטבע יש שני צדדים.
אני חבר טוב של אופק וראיתי את הדמו המלא.
אל תמהרו לשפוט כי דרך עריכה טובה אפשר להוציא כל אחד צ'יטר.
סתם דוגמא, הwallbang בקרוס בB - הם חתכו בדמו את הקטע שהוא רץ למדרגות ועולה למעלה ומן הסתם אופק ראה אותו וחיכה שהוא יצא והוא לא יצא אז עשה wallbang.
גם הרבה קטעים של סאונד שהפכתם אותם כאילו לWH.
בקיצור,
חכו לתגובה של אופק או לדמו המלא.
אנחנו לא מתרגשים אחי, שיחקנו סיבי קרענו איזה קלאן בהפרש של 200 נקודות והם פשוט מפחדים להפסיד נקודות אז הם עשו עלינו ' fragmovie ' ( למרות שאני לא מופיע בסירטון)
זה מה שאנשים היום עושים כדי לא להפסיד נקודות : \ חבל..
כל הסרט הזה מלא עריכות וכמו שאמרתי זה לא הפעם הראשונה שהם עושים את זה לקלאן והם קיבלו בראש D:
עריכה:
demo: http://clanbase.ggl.com/demodl.php?did=758766
נערך בפעם האחרונה על ידי kapolo : 26/02/10 ב 14:50
אוי לא אני אשכנזיי אההה אני הולך להתאבד בשרותים עכשיו.
מי שם זין לאיזה כלאן הם עשו את זה כבר, אין לי מושג אם אתה צ'יטר, אני מכיר את האיש שפירסם את הסרטון ( OTEKJ) ואני כבר שיחקתי עם אופק וראיתי אותו משחק ותמיד חשבתי שהוא צ'יטר, מעניין לי ת'תחת אם תקבלו באן בסיבי או לא עדיין יצאתם הומואים. אז תסתום ת'פה שלך ותפסיק לחוש כי אתה ילד קוקסינל.
רז מה אתה משחק אותה יא ילד כאפות יהומו ימוצץ.. יאשכנזי מניאק אל תחוש אתה כאילו אתה מכיר את כל העולם וכאילו אתה שווה משהו במשחק אתה לא שווה כלום.. כל זה שאתה יושב כל החיים במחשב אתה עדיין נשארת אפס כמו שהיית.. ואולי תצא מהבית אתה יודע שיש בחורות היום.. לך למסיבה או משהו.. ואם לא תמצא כנס ל love me אני בטוח שהם יעזרו לך..
אם ץרצה את המספר שלהם אני גם יביא לך.. =]
נ.ב
אשכנזיייייייי מת אתה!!!
חחחחחחח ילדים מסכנים כולם פה..חבורה של קוקסינלים...
דבר ראשון אף אחד לא צ'יטר ואף אחד לא יתפס על צ'יטים כי זה לא נכון...אין מה לעשות תצטרכו לקוות בפעם הבאה...עשינו משחק נגד קבוצה פירקנו להם תצורה אז מה לעשות קשה להם להפסיד 100 נקודות אז זה מה שעושים...סרטון דפוק כזה בחיים לא ראיתי.. מי שרוצה אלמוג אעלה את הדמו אז שיסתכל ויראה איך הוציאו כל דבר מפרופורציה....ועד יום שני נבוא לפה ונצחק עליכם יא קקות....
בנתיים שבו בשקט ולכו שחקו בפבליק...
ורז יא בן זונה מרגיש גבר העלתה סרטון בשקל אה...מרגיש מרוצה מעצמך יא ילד קטן ומושתן...בחיים שלי לא ראיתי אפס כמוך
ואם לא אכפת לך אם נקבל באן אז מה פרסמת את זה יא צומי מפגר...פשוט מסכן כל היום בwipido חח הומו.
נו באמת.. אתם אמיתיים?... בכל מה שהם הראו בסרט אין שומדבר שמוכיח כלום.. כל הריגה שהיא WALLBANG ניראת כמו WH..
פשוט חירורים לא מדוייקים ובכלל רנדומאלים לגמרי של העליה לB מהמדרגות בקרוס, שומדבר חשוד..
ובקטע של הobviously following him הוא עושה רעש, ומתקרב אליו, מן הסתם שהוא יסתכל לכיוון הזה, סתם ישבו שעתיים על דמו ראו אותו בלופים כמו חנונים וחיפשו דברים חשודים..
אתם יענו מפגרים רצח אם אתם חושבים בגלל זה שהם ציטרים... בכל משחק, לכל שחקן יש קטעים שאם יביאו להם כזאת עריכה הוא יראה ציטר מת..
sheilan & pavarotii
מה אתם קופצים יא מסכנים.... משחקים אותה איזה גאונים ידעתי ידעתי...הדבר היחיד שידוע פה שאתם מסכנים שחושבים שהם יודעים משהו אז לכו שבו על ממטרות יא בני זונות
נערך בפעם האחרונה על ידי ofeKKK : 26/02/10 ב 15:22
תגידו לי אתם מפגרים?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם לא צ'יטרים הם פשוט יודעים לשחק איזה טימטום אני לא מאמין שאתם חושבים שהם צ'יטרים אני עשיתי איתם כמה משחקים והם לא צ'יטרים הם ברמה באמת
אין ישראלי אחד היום מכל החרשני פאבליק האלה שמשתווה לרמה שלהם סתמו תפה אפסים נובים לכו תורידו דמואים שלהם ותיראו שהם לא צ'יטרים
אני לא מאמין שאתם חושבים שהם צ'יטרים ביומיים האחרונים שיחקתי איתם כמה משחקים והם פשוט טובים הם יודעים ספוטים נאדים כל מיני דברים כאלה הם לא כמו כל הפאבליקרים האלה
שמשחקים כמו נובים והולכים לא משנה לאן וסתם יורים או משהו הם יודעים מתי לירות ומתי לצאת והם יודעים את הכל פשוט טוב
קיצר יצאתם מפגרים שחשבתם שהם צ'יטריםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט חבורה של אפסים מטומטמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תאמת באמת פייל מי שעשה את זה.. שום דבר לא מוכיח ממה שהם העלו שהם ציטרים...
אבל מצד שני-> אני לא מבין איך מישהו (KAPOLO) שלפני 4 חודשים +- היה ברמה של TOMERM ועוד אחד( OFEK) שאף אחד לא הכיר. יש היום 1500 נקודות בCB...
וגולן יא נוב בוא טיאס
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 26/02/10 ב 15:41