רועה גרמני מעורב ממש חמודה
כן לא הבנתי למה היא אפורה כזה בפנים חחח
כלבה יפה
איזה קטעים איתה,אני אוכל צ'יפס,אני עושה את עצמי כאילו אני לוקח אחד ומחזיק אותו ביד,יענו זורק והיא מזיזה תראש ומחפשת
אני שם לייזר על הרצפה היא מנסה לשרוט את זה חחח
חחחחחחחחחחחחחחח , אני מת לכלב אבל אני גר בבניין
יפה אש !!
יפה מאוד הייתי רוצה כזה אבל יש לי כלבה שאני אוהב אותה מאוד נכון ראיתה אותו אופיר D: ?
כן פי'נצר קטנציק,הכלבה שלי אוכלת כאלה
מה ?<!!!!!!!!!??????????????????????????????????????????????
איך אתה יכול לתת לה לאכול !!?!1
חחח אני רציני,פעם אחת היא הרגה פיצנר אחד,וכמעט כל ערב,כל חתול שמתקרב לבית היא תופסת אותו בראש והורגת אותו
איזה כלבה חמודה!!! איזו יפה היא!! דוגמנית חח.. אתה מצחצח לה שיניים?..
הייתה לי אמסטפית מעורבת עם פיטבול ועוד משהו.. כלבה מהממת!! יפה וחכמה יותר ממני ))) אבל היא נדרסה לפניי 3 שנים.. איזה צ'יפ נסע כמו משוגע ודרס את הכלבה שלי על המדרכה.. כוסאמשלו! כמה אהבתי את הכלבה הזאת.. >: א"כ קנו לי אסקי סיבירי גור.. בגודל של הכלבה שלך.. חח אבל עדיין גור.. קראתי לו ארסי.. היה לו סימן על המצח של איזה ארס אז קראתי לו ארסי חח.. והוא ברח במלחמה :\
מצחצח לה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
בואי לגדרה תראי איזה צחצוח עשיתי לה,מריחים תריח מזה
לא אמרתי שאתה לא מצחצח לה שיניים.. דפקה יש לה שיניים מבריקות ))) התכוונתי שזה כיף לצחצח שיניים לכלבים <: חברה שלי הביא לי לשמור על הכלבה שלה כשהיא נסע לאבא שלה והייתי צריחה לצחצח לה שיניים אז אני ועוד שניי חברות שלי צחצחנו לה תשניים חח.. הכלבה השתגעה, אחת החזיקה את הראש של הכלבה, אני פתחתי לה את הפה וחברה שלי צחצחה לה תשיניים.. א"כ היא גם שתפנו אותה והיא כולה מתנערת עליינו ומשפריצה עליינו D: חח.. היה כיף דפקה.. (לחרמנים של הסטלה.. היינו במכנסים קצרים וחזייה כי גם היה ממש חם D
כלבים חרמנים בפריז סימה תזערי ...^_^.... חחח פודל צרפתי
חחחחח D: תודה, אני יזהר )))
חחחחחחחחחחחח , הרגת אותי בן ...