הצלחתי להשיג סיגריות והצלתי להשיג גם אש....עכשיונ אני יושע שזה מזיק,אבל אני לא עומד בפותוי...לעשן? יש ליידי NEXT וLM
הצלחתי להשיג סיגריות והצלתי להשיג גם אש....עכשיונ אני יושע שזה מזיק,אבל אני לא עומד בפותוי...לעשן? יש ליידי NEXT וLM
תדליק אחת,קח כמה שאחטות,תפיג את הסקרנות שלך,תבין שזה חרא ותפסיק[=
תעשן אחת רק כדי להבין מה "כלכך מסקרן אותי".
ואם אני יתמכר?
וגם זה דיי מחרמן אותי הסיגריות באופן....
תמצא זבל לידך ותזרוק תחרה הזה
אל תתחיל בכלל אולי נרגילה מילא עוד פעם ב....
אבל סיגריה אחי?אתה ממש קטן תנסה בשביל שהסקרנות תעלם ותציב לעצמך שאתה לא מעשן יותר
עזוב אותך סיגריות, אני מעשן מגיל 15 וחוץ מלבזבז 21.5 (מלבורו מה לעשות...) זה לא נותן כלום - במיוחד שאתה בצבא, זה חרא, זה מבזבז את כל הכסףףף~~
מילא פה שם.. בסטלה סבבה אבל אם יש לך אפשרות אל תעשה את זההה
רק נרגילה אחי, אם תמות לפחות שהמוות שלך יהיה בטעמים.
אתה בן 11 אחיOO
כאילו, חכה עם זה קצת, זה לא הזמן, אתה תדפוק לעצמך תאמא של הבריאות, אתה גם עדיין לא התחלת בכלל את רוב הגדילה שלך, ואני בטוח שזה לא יעשה לך טוב.
אני ממליץ להעיף את זה בפח שקרוב אליך. ובכללי- גם כשאתה גדל, סיגריות זה גם לא טעים, ואני מהראשונה שניסיתי לא נהנתי גם. מנרגילה אני נהנה, אבל עזוב, חכה גם עם זה.
כן גם אל תתחיל בגיל 11 לא נרגילה ולא סיגריות אתה בן 11 אל תעשה טעות של סיגריות או נרגילה אתה עוד צריך את הילדות אחי לרוץ זה..
חח אתה רק בן 11 רק אתמול נולדת תעשה לעצמך טובה וזרוק את זה לפח ולך לקנות שקית במבה(:
ואל תתחיל עם זה אפילו באמת חבל ולא שווה את זה^^
אבל עם בא לך לנסות אחת רק כדי לנסות ולראות איך זה אז תעשה את זה,
אני יכולה להבטיח לך שאתה לא תתמכר מסיגריה אחת (וגם לא מ20) ואתה ממש לא תואהב את זה [:
רק נרגילה אחויה טיפה וודקה ואתה מסודר לכל החיים סיגריות זה סתם שיט אני בן 19 ולא נוגע בסיגריות!!
מילה במילה^
נו מה אתם לא רואים שזה ספאם
שים בוף מה קרה לך