מבוטל התלונה![]()
מבוטל התלונה![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי X_SniperPro_X : 27/05/10 ב 19:36
הפנתי אותו לפה, נראה מה יש לו להגיד בנושא.
שוב.. זה שאני מנהל לא אומר שאני יכול להיות ילד כאפות שלכם ולענות לכם יפה אחרי שאתם שמים עליי זין.
קח קישור לאשכול.
http://www.szf.co.il/f293/t125563/
בנעוץ יש את כל השרתים שיש בארץ. משה פתח אשכול שהוא מבקש שיביאו לו שרתים. בתגובה שלו אפילו אפשר לראות לאיזה שרתים הוא מתכוון ( NEOTRIX) והשרת של NEOTRIX בנעוץ..
זה מטרת הנעוץ לא? רשמתי לו שיתאמץ ויחפש לבד, ומה שמצחיק שהוא רשם שהוא חיפש
"ואני חיפשתי בנעוץ כול השרתים שם לא מוצא חן בעיני ותודה carrier אתה צריך להיות מנהל של הקהילה COD4 ולא שחר"
אם אתה יכול לראות את הלינק שcarrier פרסם העתקתי את כל השרתים משם - ועידן יודע את זה.
אז אתה יכול להגיד שפשוט היית עצלן ורצית שיגישו לך במקום לחפש קצת.
ושוב, אם אתה זוכר carrier התלוננן עליי כבר , כמובן כשל, ושם THEBESTPRO נתן עדות שקר עליי..
DONE.
ואני חושב שאתה צריך לקבל באן\ אזהרה על זה שקיללת שם את כל העולם לא?
דבר ראשון שחר לא צריך להסביר שום דבר הוא עושה את העבודה שם בקטגורייה בצורה מצויינת מי שמצית את האש שם כמעט בכל האשכולות זה משה אין מצב שהוא לא מקלל .
בוא הנה אני משקר על זה שאתה עושה ספאם ?
עושה ספאם![]()
מישהו ניסה להצחיק אז כתבתי שלא הבנתי בצורה אחרת
מה הבעיה עם זה?
שחר עזוב אל תיכנס לזה
טוב
פשש פורטקציות
פרוטקציות?
אני לא רואה פה שום פרוטקציות, אני רק רואה כאן מקרה של מנהל שמהרגע שהוא עלה לניהול לא מפסיקים לזלזל בו, לקלל אותו ולנסות אותו.
הרי בכלל לא נתתם לו צאנס, מהיום הראשון שהוא מנהל התחיל הבלאגן של "הוא לא יודע לנהל", אני זוכר את המקרה הזה כי אני אישית שמתי לבן אדם הזה באן.
ומשה, בוא נדבר תכלס. הילה צודקת, יש לך פה עבר של 8 באנים בשנה האחרונה והכי קצר מבינהם הוא שבוע, אז לפחות אל תגיד שאתה לא מקלל.
בסך הכל מדובר במנהל שמנסה לעשות עבודה כמו שצריך וכל דקה יש מישהו שמפריע לו, אז במקום להתלונן עליו, תסתכל איפה אתה לא היית בסדר, אולי היית צריך ללכת לנעוץ שם וזהו, ולא לבוא לפה וישר "פרוטקציות".
השנה קיבלתי 2 באנים ולפני שנה ניראה לי 5 לא יודע
כל באן שאתה מקבל נרשם.
קיבלת יותר מ 2 באנים, והכוונה לא לפי שנה שנה, הכוונה מה 27.5.09 עד 27.5.10
שלחתי לו פרטית אני מקווה שהוא יסלח לי D: אם נשלים אני ימחק את התלונה D:
גם אם לא תמחק לא יקרה לו כלום בסך הכל הוא עושה עבודה מצויינת.
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 27/05/10 ב 19:18
יאללה השלמנו אני מבטל את התלונה![]()
סלאמת