חח אולי בדרך כלל כותבים כאן על אלכוהול וסמים אז אני על סיגריות
ולא, אני ממש לא מעוניין שיכתבו לי שזה דופק ת'בריאות, מן הסתם הרוב פה מעשנים..
בוקר, סיגריה. יורד לגן הציבורי (תודה לאלוהים שיש גן ציבורי מטר ליד הבית), מעשן בכיף. קאמל, טעם החייםאחרי זה עוד 1 בערב. אני לא מעשן הרבה, ממש קצת. לפעמים 2 ביום, לפעמים אני מגיע מקסימום ל-4 ויש ימים שאני בכלל לא מעשן..
זה נותן לי את ההפסקות הקטנות האלה, המרגיעות.
בבוקר - פתיחת היום, לפתוח ברגל ימין חח.. בדרך כלל בא עם פחית XL. אחרי הסיגריה נמצא במצב רוח הרבה יותר טוב וחוזר לבית לעיסוקים שלי.
בערב- סוגר את היום, חושב על כל מה שעבר עלי במשך היום תוך כדי הסיגריה. אני יודע שזה "אשליה" אבל הסיגריה באמת עוזרת לי להתרכז ולחשוב בראש צלול (טוב, ריאות לא כ"כ צלולות חחח), ממש פותחת לי את הראש והמוח.
לא חושב שצריך להגזים ולהגיע לקופסא ויותר ביום. רוב המעשנים קופסא או 2 ביום יודו שהם נהנים רק מסיגריות בודדות מתוך ה-20/30/40 סיגריות שלהם במשך היום.
בכלל, אני לא מאלה שהולכים ברחוב עם סיגריות, איך להסביר? אני פשוט לא נהנה מהסיגריות האלה, כי המטרה שלי עם הסיגריות זה להרגע ולחשוב, אז בכל פעם שתראו אותי מעשן זה בספסל בגן, יושב בשקט ובכיף שלי.
תנסו את זה, תקציבו לעצמכם 5-3 סיגריות בערך שתעשנו אותם בזמנים קבועים במהלך היום. לדוגמא 2 בבוקר, 1 בצהריים ו-2 בערב. אפשר לחלק איך שרוצים. אבל ככה אתם תהנו הרבה יותר מהסיגריות ותחסכו הרבה כסף ופשוט תהנו יותר. רק תנסו. תראו איזו הרגשה מדהימה.
טוב, קצת חפרתי אבל אני חייב לפרוק וליידע את האחרים, שלפחות יהנו מהסיגריות שלהם.
תודה![]()