אפליקיישן למשפחת קורליאונה
Corleone
לפני שאני מתחיל את הסיפור חיים אני אספר בקצרה על המשפחה.
המשפחה נלחמת על הכבוד שלה , יש לנו 3 מקומות מיסתור ובית ראשי , יש לנו שוטרים מושחטים , אנו מתפרנסים ממכירת נשק , סמים , הלבנת כספים ופרוטקשנים על עסקים . המשפחה משקיעה בהימורים , ובנכסים.
**בשלום עם משפחת Jacob**
נכסים ברשות המשפחה :
בית ראש
בר משקאות [ בתוך הבית ]
מגרש טניס
רכבים ברשות המשפחה :
שם הרכב :Stretch
איידי הרכב:409
--------------
שם הרכב:Hustler
איידי הרכב:545
--------------
שם הרכב:Sultan
איידי הרכב:560
--------------
שם הרכב:Stafford
איידי הרכב:580
--------------
שם הרכב:BF-400
איידי הרכב:581
--------------
שם הרכב:Broadway
איידי הרכב:575
המשפחה :
1. Jean_Corleone - Boss
2. Roni_Corleone - UnderBoss
3. Loco_Corleone - UnderBoss
4. Wezzy_Corleone - Caop
5. Vito_Corleone - UnderBoss
6. Carl_Corleone - Soldiers
7. Vladimir_Corleone - Soldiers
8. Malul_Corleone - Mobsters
9. Patric_Corleone - Soldiers
10. Jimmy_Corleone - Capo
דרגות :
1.Boss
2.UnderBoss
3.Capo
4.Mobsters
5.Soldiers
6.New Comer
Skins
Boss :
מספר סקין : 113
-----------
UnderBoss
מספר סקין : 126
-----------
Capo
מספר סקין : 127
-----------
Mobsters
מספר סקין : 125
-----------
Mobsters
מספר סקין : 124
-----------
Soldiers
מספר סקין : 112
-----------
New Comer
מספר סקין : 111
-----------
Guns
הסיפור באנגלית :
San Andreas, 1991 - The ones who fled to San Andreas met up and began setting up the organisation. The Corleone family immediately declared peace with nearby families and gangs. Throughout some months, the family gained manpower and respect from all groups in the city of Los Santos.
After some time, the family managed to take over Mullholland. The situation in the city of Los Santos soon started to heat up. Families and gangs in the city started to slaughter eachother. The main reason of this was the so-called Mafia Latina. Many families and gangs had grudges with the doings of this mafia, and started to attack the Corleone Mafia under their name. The Corleone family didn’t take this kindly, and launched a counterattack on them. In response of this, the Mafia Latina attacked back which resulted in the final straw. The Mafia Latina was destroyed. It is still unknown who triggered these attacks.
Many nearby gangs and businesses finally saw and acknowledged the power of the Corleone family, and declared alliances with them. After this point, allot of small gangs started to emerge from the streets of Los Santos, which resulted in an increasing gang tension across the city. The Corleone family decided to be careful and started to deploy spies into other families and gangs for safety measures. One particular gang, the Grove Street family, uncovered one of these spies and declared an all out war on the Corleone family. Civilians were scattered all over the grounds and running for cover while the two exchanged fire for more than two hours. Peace has now been declared on the Grove Street family.
After this incident, more attacks were launched on the Corleone family and the family decided to retreat from the blood that scattered the streets of the god-forsaken city of Los Santos and moved to the city of San Fierro. They bought an entire country resort for themselves and started to continue their business there. After several months of ruling the city of San Fierro, their wealth and manpower gained with great numbers. They also received the news that the streets of Los Santos were nearly cleaned from all those small-time gangs. In response, the family decided to expand back to Los Santos and in addition Las Venturas. The family started to use Los Santos as their main recruiting resource, and moved their manpower over to the other cities.
Business went on as usual, and since then the Corleone family started to increase popularity all over the state of San Andreas. They had started successful gambling ventures in Las Venturas and had multiple protection rackets in San Fierro. All went well until allot of businesses in San Fierro moved to both Los Santos and Las Venturas, which disrupted the whole San Fierro economy. This lead to the decision of the family to move their Los Santos mobsters to San Fierro. Due to the increased manpower that was available in Los Santos, the family reached the top of the families in the whole state of San Andreas, which lead to a whole new era of power, wealth and wars…
והסיפור בעברית
San Andreas, 1991 - אלה שברחו San Andreas נפגשו והחלו להקים את הארגון. משפחת קורליאונה מיד הכריז השלום עם משפחות וכנופיות הסמוך. לאורך כמה חודשים, המשפחה צברה כוח האדם וכבוד בין כל הקבוצות בעיר לוס סנטוס.
אחרי כמה זמן, המשפחה הצליחה להשתלט על Mullholland. המצב בעיר לוס סנטוס בקרוב התחיל להתחמם. משפחות וכנופיות בעיר החלו eachother לטבח. הסיבה העיקרית לכך היתה מה שמכונה המאפיה לטינה. משפחות רבות וכנופיות היו טינה עם מעשיהם של המאפיה הזו, והחל לתקוף את המאפיה קורלאונה תחת השם שלהם. משפחת קורליאונה לא לקחת את זה בחביבות, ואת פתחה במתקפת נגד על אותם. בתגובה לכך, תקף את לטינה המאפיה חזרה שהביא הקש האחרון. לטינה המאפיה נהרס. זה עדיין לא ידוע מי שהפעילה את הפיגועים האלה.
כנופיות הסמוך ועסקים רבים ולבסוף ראה הודה הכוח של משפחת קורליאונה, והכריז בריתות עם אותן. לאחר נקודה זו, להקצות כנופיות קטנות החלו לצאת מרחובות לוס סנטוס, אשר הביא המתח הכנופיה הגדלת ברחבי העיר. משפחת קורליאונה החלטתי להיות זהיר והחל לפרוס מרגלים לתוך משפחות אחרות כנופיות עבור אמצעי בטיחות. אחת הכנופיות בפרט, משפחת סטריט גרוב, חשפו את אחד המרגלים האלה והכריז את כל המלחמה על משפחת קורליאונה. אזרחים היו מפוזרים בכל רחבי בטענה ולרוץ לכסות בעוד שני חילופי אש במשך יותר משעתיים. שלום יש כעת הוכרז על המשפחה גרוב סטריט.
לאחר התקרית הזו, התקפות יותר שוגרו על משפחת קורליאונה והמשפחה החליטה לסגת מן הדם אשר פזורות ברחובות העיר אלוהים נטש של לוס סנטוס ועברו לעיר San Fierro. הם קנו נופש בארץ כולה לעצמם והחלו להמשיך את העסק שלהם שם. לאחר מספר חודשים של פסק הדין של העיר San Fierro, עושרם וכוח אדם זכה עם מספרים גדולים. הם גם קיבלו את הידיעה ברחובות לוס סנטוס נוקו כמעט מכל אלו כנופיות זמן קטן. בתגובה, החליטה המשפחה להרחיב חזרה לוס סנטוס ובנוסף Las Venturas. המשפחה החלה להשתמש לוס סנטוס כמשאב לגיוס העיקרי שלהם, ועברו כוח האדם שלהם מעל לערים אחרות.
העסק המשיך כרגיל, ומאז משפחת קורליאונה התחיל להגביר את הפופולריות בכל רחבי המדינה של San Andreas. הם התחילו מיזמים הימורים מוצלח בלאס Venturas והיה מחבטי הגנה מרובים San Fierro. הכל הלך למישרין עד allot של עסקים ב San Fierro עבר שני סנטוס לס ולאס Venturas, אשר שיבשו את הכלכלה כולה San Fierro. זה להוביל החלטה של המשפחה להעביר מאפיונרים לוס סנטוס שלהם כדי San Fierro. בשל כוח האדם עלה כי היה זמין לוס סנטוס, המשפחה הגיעה לראש של המשפחות במדינה כולה של San Andreas, אשר יוביל לעידן חדש של עושר כוח, מלחמות ...
מושגי ארפי
1.שם מלא-Out Of Character
שם מקוצר-OOC
הסבר-לדבר דברים שלא קשורים למשחק.
דוגמה-אם אתה משחק עם חבר שלך במציאות בשרת ואתה רוצה לקבוע איתו מתישהו לצאת החוצה בחיים האמיתיים אסור לך לכתוב את זה בצ'אט של הדמות כלומר אתה לא יכול לכתוב לו "תגיד אחי בא לך לצאת עוד מעט החוצה וללכת לפארק ספורט כל החברים מהכיתה באים" בשביל זה יש את הפקודה /b שזה צ'אט שאפשר להשתמש בו לדברים של החיים האמיתיים
2.שם מלא-In Characte
שם מקוצר-IC
הסבר-לדבר בתוך הדמות דברים שקשורים למשחק בלבד
דוגמה-בר_ואנונו:מה נסגר עם הכסף שאתה חייב לי
ליאור_כהן:מחר תקבל אותו. (דוגמה לקטע משיחת IC אפשרית)
3.שם מלא-Death Match
שם מקוצר-Dm
הסבר-הריגה סתמית,הריגה בלי סיבה מוצדקת
דוגמה-ללכת ברחוב,לראות מישהו מדבר עם מישהו אחר ולהתחיל להרביץ להם סתם כי הם הראשונים שהוא ראה
4.שם מלא-Bunny Hop
שם מקוצר-BH
הסבר-לרוץ ולקפוץ
דוגמה-התחברתי לשחקן אני מתחיל לרוץ עם מקש רווח,פתאום נגמרה לי הריצה ואני מתקדם לאט אז אני מתחיל לקפוץ כדי להתקדם יותר מהר (בחיים האמיתיים לא תראו מישהו רץ וקופץ סתם)
5.שם מלא-MetaGaming
שם מקוצר-MG
הסבר-דברים שאתה רואה בOOC (מחוץ לדמות)ואתה מנצל אותם לIC (בתוך הדמות)
דוגמה-ללכת ברחוב לראות מישהו שיש לו סקין של מאפיה כלשהי ולשאול אותו אם אפשר להצטרף למאפיה שלו
6.שם מלא-PowerGaming
שם מקוצר-PG
הסבר-ניצול כוח המשחק באופן מוגזם
דוגמה-אתה עובר בתחנת המשטרה.רואה ניידת שמפריע לך לחנות אז אתה מתנגש בו כדי שיזוז ושיאפשר לך מקום חניה
7.שם מלא-Grand Thefo Auto
שם מקוצר-GTA
הסבר-גניבת רכב באופן לא ארפי.
דוגמה-לראות מישהו נוסע לאט במכונית לרוץ אחריו ושאתה ליד המכונית ללחוץ אנטר ואז לגנוב לו את הרכב ולברוח
8.שם מלא-DriveBy
שם מקוצר-DB
הסבר-הריגת אנשים מתוך הרכב תוך כדי נסיעה
דוגמה-אני נוסע ברחוב רואה כמה אנשים מדברים ויש לי נשק מסוג MP5 אז אני לוחץ על המקש Q/E ולוחץ על העכבר על מנת לירות על האנשים דרך הרכב
9.שם מלא-Non Rp Driving
שם מקוצר-ND
הסבר-נסיעה באופן לא הגיוני
דוגמה-ליסוע ברכב להיתקע בקיר בטעות ואז לעשות רוורס ולהמשיך ליסוע כאילו כלום לא קרה
10.שם מלא-RevengeKill
שם מקוצר-RK
הסבר-להתנקם במישהו על כך שהרג אותי
דוגמה-מישהו הרג אותי בצורת ה-RP ואני הולך לחפש אותו ואז כשאני מוצא אני כביכול "מחזיר" לו על זה שהוא הרג אותי לפני כן
11.שם מלא-CharacterKill
שם מקוצר-CK
הסבר-הריגת שחקן לתמיד כלומר הוא יקבל באן מסיבות IC
**חשוב מאוד לציין כי לא על כל דבר נותנים אישור לCK.**
12.שם מלא-Bug Abuse
שם מקוצר-BA
הסבר-ניצול באג
דוגמה-אתה מגלה שאם אתה ממלא דלק זה לא לוקח לך כסף ואתה ממשיך וממלא דלק למרות שאתה יודע שיש באג במערכת.(לא מומלץ לנצל באגים במערכת)