יצא לי לבנות כבר מלא נרגילות מכל מיני דברים חח אבל כולם היו מפלסטיק.
אני רוצה לבנות נרגילה מבקבוק של וודקה, מישהו יודע איך עושים חור כמו שצריך בזכוכית?
ואל תגידו שאין דרך כי ראיתי כל מיני נרגילות שילדים בנו בבית מבקבוקי זכוכית ככה שיש דרך.
יצא לי לבנות כבר מלא נרגילות מכל מיני דברים חח אבל כולם היו מפלסטיק.
אני רוצה לבנות נרגילה מבקבוק של וודקה, מישהו יודע איך עושים חור כמו שצריך בזכוכית?
ואל תגידו שאין דרך כי ראיתי כל מיני נרגילות שילדים בנו בבית מבקבוקי זכוכית ככה שיש דרך.
אתה לוקח מסמר , עושה חור קטן ומתחיל לסובב תחור עם מברג / סרגל עד שהיה בדיוק לחור של הצינור . מקווה שעזרתי.
וואלה אחי ?
כשאני עושה חור עם מסמר הבקבוק יתנפץ לא? ניסת בעצמך פעם ?
שמעתי על זה משהו האמת, אבל אמרו לי למלאות בפנים מים ככה הבקבוק לא מתנפץ?
ניסת את זה בלי מים עם מים או ניסת בכלל?
אוקיי לא חשוב, כבר הספקתי לחורר ולבנות אותה. תודה אחי
נערך בפעם האחרונה על ידי BlackPach : 09/12/10 ב 17:44
אחי יש כמו מין מכשיר כזה שעושה חריטה בזכוכית ואז אתה נותן לזכוכית מכה ויש לך חור בגודל שרצית תחפש כזה בחנויות לכלי עבודה למרות שאני לא חושב שיש כאלה בארץ אבל לדוד שלי יש כזה הוא אמר לי שזה מסין אבל בכל מקרה תיבדוק חבל להיסתכן עוד פעם בלישבור את כל הבקבוק זה יכול לעזור לך לפעם הבאה
אפילו עם מקדחה אתה יכול לעשות חור אתה פשוט צריך לעשות את זה בעדינות שלא יסדק
מה שאמרו לך עם מברג ובורג גם אפשרות
זכוכית זה חומר שיכול להאכל ולהתפורר
בכל מקרה לא מציע לך לעשות את זה אם אין לך קורדינציה לדברים האלה, תן למשהו שיותר יודע לעבוד בקדיחות ושטויות כאלה...
תודה רבה אחי
שמע אחי דיברתי עם דוד שלי הוא אמר לי שיש כמה סוגים של המכשיר הזה הכי פשוט לזכוכית דקה יחסית בסביבות ה- 100 שקל והמכשיר הכי טוב ממש יקר אבל מוריד כל זכוכית ביגלל שיש בו חתיכה של יהלום ככה שזה מאוד יקר אבל גם מאוד טוב קונים את זה בחנויות של כלי עבודה קוראים לזה "סכין זכוכית" או "כלי לחיתוך זכוכית" אני לא זוכר בדיוק
בקיצור זה הכל תלוי בעובי של הזכוכית שאתה משתמש אני ממליץ על הכי פשוט כמו שיש לי הכי טוב תבקש מהמוכר שיסביר לך איך משתמשים ועל איזה עובי
בהצלחה לפעמים הבאות
חח יופי תודה רבה אחי נראה לי אני יקנה
פתחתי אשכול עם הנרגילה, תגיב
הגבתי חח