האדמין שהודח הוא אלון - Alon_Meshiev .
סיבה: סתםםם יא סטלנים חחחחחחהאדמין האמיתי הוא יוסי.
Antonio_Sintra. - היו לנו מעל ל20 תלונות עליו. לפי דעתי עשה את דעתו אבל גם כל האדמינים רצו שהוא ירד.
אז יוסי תודה רבה על תרומתך ..
האדמין שהודח הוא אלון - Alon_Meshiev .
סיבה: סתםםם יא סטלנים חחחחחחהאדמין האמיתי הוא יוסי.
Antonio_Sintra. - היו לנו מעל ל20 תלונות עליו. לפי דעתי עשה את דעתו אבל גם כל האדמינים רצו שהוא ירד.
אז יוסי תודה רבה על תרומתך ..
איזה מפגר אתה חחחחחחחחחחחחח
שאלון לא יקבל התקף
חחחחחחחחחח
תודה רבה לך, ולפרוטקציות שלכם
וכל מי שעשה תלונה , עשה בלי הוכחה....
ואלון סתם אפס שמקלל אותי ואתה אופק כמו אפס לא אומר לו כלום שיהיה לכם בכיף ואני מקווה שתמיר רואה מה אלון עושה כי אלון קילל גם את תמיר, ותעזבו את סטלה כי כל הזמן היה שרתים טובים עד שבאתם והרסתם את סטלה
נערך בפעם האחרונה על ידי yosi2580 : 27/12/10 ב 13:57
השלמנו? אז למה העפת??? אל תזיין תשכל
תמיד היה כואב לך שהמאפיה שלך נכשלה
אופק אתה כל-כך מגעיל אותי.. איך נתנו לך לנהל את הקהילה הזאת רק ה' יודע..
הרסת אותה, וחבל.
ישששששששששששש אוווווופקקק חוללללללהה עלייייך מווואההה
סוף סוף
אין לי מה להגיד עם הוא עף כניראה שיש סיבה.ויש סיבה
מה אתם רוצים שאני יגיד.. ?
לדעתי זאת החלטה גועלית!!
למה ?? תוכיחו שהוא לא אדמין טוב? לדעתי הוא אדמין מצויין אף פעם לא קרה לי איתו משהו תמיד הוא זמין לעזרה . כנ"ל אלון אבל אותו לא העיפו.
זה שהוא נתן לכמה ילדים כלא זה לא אומר שזאת סיבה להעיף ....
בוא נתחיל שאופק הוא גבר והוא סוס והוא המנהל הי טוב + מתכנת
ויוסי הוא לא היה טוב ולא היה רע היה עליו מלא תלונות ובאמת הוא חיפש רע על היאקוזה
הוא ירד בצדק
אתה צודק, אני לא מאמין למה שאני רואה פה.. פשוט בושה למה שאני רואה פה, ועשיתי בטוב שפרשתי מהקהילה הזאת.
חשבתי שרק ביגלל שיש מנהל קהילה חדש והכל.. אז הכל ישתנה. אבל לא-כלום לא הישתנה.
יש נונים, פרוטקציות,אין סדר בקהילה הזאת, יש המון AP,
קיצר אתם צריכים לסדר את כל החרא הזה. עם אתם רוצים שהקהילה עוד תמשיך אני ממליץ לאחראיי הקטגוריה להעיף את מנהל הקהילה החדש, ולהתחיל מחדש. כל עוד יש תמנהל הזה, אז הקהילה הזאת אבודה.. לא תיתקדם.
זה מה שרציתי להגיד.. שיהיה יום טוב.
לי אין משהו להגיד ... בגלל שהאדמין הזה לא עשה לי כלום וזה. אז אין לי שום מושג עם זה טוב שהורידו אותו או לא.....
אבל הכול למענן הקהילה אופק עושה....
אבירן תודה על התמיכה אחי אבל לא יעזור פה כלום, יש פה שרת הכי מסריח שהיה מאז תחילת Satla zone והייתי בכל השרתים
אופק נשבע לך שאני לא כועס עלייך, אני כועס על אלון ועל כל המאפיה המסריחה שלו...
כן חיפשתי אותכם וכל פעם מצאתי ואני יגיד לכם למה, כי כל פעם שהייתי בכאסח איתכם IC
הייתם מקבלים תמיכה מכל האדמינים גם שלא היה צריך
אז אני בכל מקרה רציתי לפרוש ותשאלו את פראנק שאמרתי לו שאני פורש, הם הקדימו אותי והורידו שיהיה להם בכיף
ומייקל יש לי מילה אחת להגיד לך! שפוט!
תראו את יוסי החנון הזה גם כן ילד כאפות מה קרה ירדת מ אדמין אתה בוכה ילד כאפות לא נורא יוסי פעם באה אל תהיה נונ 0!!!!!!!! אתה א יודע rp איזה שרתים לקחו אותך איך קיבלתה פה אדמין איך
נב. אופק מה עם ה מבחנים לאדמין???????
דווקא יוסי הזה אחלה אדמין, חבל